Модни консултации -78

• 72 119
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
Те са шзсулени и като взема номер по-малък седят някак по - fitted. Не съм сигурна. Харесах им цвета, но се притеснявам че е изсулено някяк и тийнейджърско, а аз съм далече от тази възраст.
Мерих в магазин и за щастие няма да връщам. Идеята ми беше ако се навия просто да ги купя.
Моята снимка е от видео и е огледално затова надписа е от другатя страна. Ня живо са едни белички и светли, хубави.

# 361
  • София
Не е тийнейджърско. Те вече не носят бойфренд дънки. Но от малкото, което се вижда на снимката, и върху вас не са бойфренд. Аз не бих ги взела.

Подкрепям Мимоза. Аз много нося SoKate на G-star. Страхотен модел.

# 362
Не е тийнейджърско. Те вече не носят бойфренд дънки. Но от малкото, което се вижда на снимката, и върху вас не са бойфренд. Аз не бих ги взела.

Подкрепям Мимоза. Аз много нося SoKate на G-star. Страхотен модел.

Може би трябва да е още един номер нагоре, но пък и тези ми бяхя свободни в талията. Но може би модела не е ок. А може ли линк към тези на g star за да ги видя и търся такива?

# 363
Аз харесвам дънки с леко смъкната визия, но от качените снимки не се вижда достатъчно. Ти си ги виждаш най- добре. Защо трябва да вземаш по- малък номер? Ако искаш обрани просто вземи друг модел.
И аз не съм първа младост, но нося това, което искам и ми харесва, стига да ми стои добре. Например не се възприемам с дълбоки дънки и не нося.
Ако не се чувстваш в кожата си не се насилвай да ги харесаш.
Спирам, че заприличах на чат GPT 😂

# 364
  • София
https://fanpoint.bg/g-star-damski-denim-kate-boyfriend-v-sino

Тези са първите, които видях. Идете в секция outlet да разгледате. Старите колекции са на много симпатични цени.

# 365
Благодаря ви! За дамата с чантата с черешки - аз не бих носила този десен, но ако тя има други изчистени за лятото, е супер попълнение за разнообразие. Лично аз харесвам и трите, но най много втората със синджира.

# 366
Ето линк да ги разгледаш като модел, иначе има в Aboutyou.bg /преди около 2 седмици в аутлета им бяха на 90лв/ и понякога в Remix.bg изпадат на прилична цена.
https://www.g-star.com/en_bg/search?q=Kate%20boyfriend
Аз от тук си гледам състава и всичко, което ме интересува за конкретен цвят и модел.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:55 от •mimoza•

# 367
  • Пловдив
Първата чанта с черешки е страхотна.
Дали десена има и раница?

# 368
  • София

Здравейте, с какъв цвят чанта да съчетая тези обувки, светлокафяви са, благодаря!

# 369
Или същият (в синхрон с тях); или всякакъв (съобразявайки се с цвета на облеклото) - обувките ще се слеят с телесния цвят на крака.
Т.е. пълна свобода за избор.

# 370
Много елегантна обувка. Можеш да я съчетаеш с абсолютно всякакъв цвят, който си отива с дрехата.
За някакъв повод ли искаш да ги обуеш или са за всеки ден? Ако е за повод, може би дай да видим роклята и какви чанти имаш предвид.

# 371
  • София
Здравейте пак, момичета. Наистина са много елегантни обувките. Нямам облекло, просто ги купих, искам да избера и чанта. Предложиха ми това. На тази снимка малко е смачкана чантата, не можах да кача други, там изглежда чудесно. А обувките са на Liu Jo.

# 372
Става с тази чанта, както вероятно и с всяка друга, която вече имаш. Много благодатни цветове за съчетаване и на обувките и на чантата. Да си ги носиш със здраве Flowers Hibiscus

# 373
Много са хубави обувки и цветът им е готин,да се носят със здраве.

# 374
Здравейте! Тези маратонки “виждате” ли ги със сако?
Или са твърде спортни…(с дънки мисля да ги съчетая)

Общи условия

Активация на акаунт