Модни консултации -78

• 72 009
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
От Зара е и не е ⅞. Това е кодът му - 9929/132/800. Зимата го пускат същия, но доста дебел плат, сигурно и с някакъв % вълна.

# 616
Аз имам този модел в черно и бежово. На мен ми е късичък , стои ми над глезена на 172 см височина. Зимата не съм ги носила. Стилето на малък до среден ток ми изглежда най-добре ( аз по-високи не мога да нося).

# 617
Този модел панталон стои най-добре когато дължината му е на нивото на кокалчето на глезена или малко над него. Когато е прекалено дълъг се набира, губи форма и целия ефект се губи. Освен това не бива да стои плътно като клин, а да е леко свободен и да не се набира по сгъвките на краката.

# 618
  • София
Аз го нося с кецове или лоуфъри. Лятото с балеринки.
На мен и моите 168 см ми идва до кокалчето или точно над него.

# 619
Мхм, кецове, лоуфъри..да, но аз питах за боти. Simple Smile

# 620
Мхм, аз питах за боти. Simple Smile
Аз много обичам боти и ботуши, вкл. лятото.
Идеи за този панталон - трябва да се внимава да не се сбият височината (на ботата) и дължината (на панталона):

Скрит текст:

В дъжд и сняг зимата на този тип и цвят панталон слагам такъв ботуш:

# 621
Ботуша добре...,не баШ за тоЗ панталон...,ама ботитеее. Кой нормален човек ходи на 20см ток... Даже и за фотосесия не съм сигурна,че стават...

# 622
  • София
Тук можете да видите доста предложения с какво да се съчетае - https://www.tiktok.com/discover/9929-132-outfit
Ако трябва да съм честна.. с ток стои най-добре Blush Но ако можете да ходите на такъв. Аз със сигурност не. Само като ги видя и ме заболяват краката Joy

# 623
Имам същия модел панталон в млечно бежово, но от друг магазин (Reserved). Май е по-дълъг от този на Зара, защото съм 173см, но ми е около педя над глезена (а може и манекенката от снимката да е по-висока, Зара често имат много снажни модели с ръст 178-180см). В хладно време нося панталона с такива боти в същия цвят като него, комбинира се много добре с тях, покрива горната им част, а заради съвпадението на цвета, оптически се получава приятен ефект:

# 624
  • София
Мхм, кецове, лоуфъри..да, но аз питах за боти. Simple Smile

Моето лично виждане е, че не ми харесва с боти. Затова отговорих аз с какво ги нося.

# 625
Този панталон според мен не е за студените месеци така или иначе...

# 626
И аз този тип панталони не харесвам със зимни обвуки така да кажем. Поне върху мен стои странно и ги избягвам зимата.

Нося с кецове, балеринки сега.

# 627
  • София
Имах го този панталон и го носех с боти тип чорап.
Допълвам - беше черен и плътен.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 11:17 от Льоня

# 628
  • Някъде там
С боти тип чорап би стоял най-добре.
Този панталон си го бях поръчала, но за съжаление не се възприех с него и го върнах. Насъбираше ми се ококоло глезена, най-вероятно защото съм 156 см. Simple Smile

# 629
Типично летен панталон от тънка материя, снежно бял при това, съчетан с есенно-зимни боти е меко казано ...нехармонично. Нали по принцип идеята на панталона е да издължи визуално крака, боти какъвто и цвят да са те, буквално режат крака и го скъсяват. За този вариант или трябва човек да има безкрайни крака като на модел, или да бяга от тази комбинация като дявол от тамян.
Лично мнение, не ангажирам никого с него.

Общи условия

Активация на акаунт