Модни консултации -78

• 71 988
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,  да се  допитам до модните  специалисти, актуален  модел  ли  е  това  сако?

# 61
Здравейте на всички! От известно време си търся малки до средно големи обеци с циркони и се спрях на тези модели, но не мога да взема решение кой точно модел да избера. Бихте ли ми помогнали да избера?
Тези в ляво са 14.5мм, а в дясно 15мм. Като размер ми харесват. В ляво белеят повече, което е плюс за мен... докато в дясно са по-фини.

И после видях и трети модел, който е 17мм. Всички са сребърни с родиево покритие.

# 62
  • Street of Dreams
Левите ми харесват повече. Иначе аз нося подобни на десните на вторите дупки, но по-малки. Не ги свалям.

# 63
Левите ми харесват повече. Иначе аз нося подобни на десните на вторите дупки, но по-малки. Не ги свалям.

Благодаря. Направо ги поръчах. Влюбих се в тях и вашето мнение ме вдъхнови за незабавна поръчка. Втора подобна обица до тази звучи също много добре.

# 64
Здравейте,  да се  допитам до модните  специалисти, актуален  модел  ли  е  това  сако?

Сако букле от този тип си е класика. Не виждам добре копчетата, но май са златисти. Купувай с една дума.

# 65
На мен също ми хареса сакото , и ми напомни, че нямам нито едно букле в гардероба си. Как и с какво ги комбинирате буклетата ?
Обичките са много елегантни, всичките модели са супер.

# 66
Снощи не предвидено поръчах тези панталонки. С какво да ги съчетая, не ми идва на ум. С такива ботуши , с каквото е модела, категорично Не.

# 67
Подобно сако винаги добавя екстра елегантност дори и при съчетаване с дънки. Иначе с рокли и панталони.

# 68
Тези панталонки според мен са лесни за комбиниране. И боти, тип кубинки биха отивали, и каубойски тип боти или ботуши, нещо по-елегантно на ток също.

# 69
За панталонките - с бяла риза с навити ръкави и обувки на ток или
със сако, което ги покрива и кубинки/боти.
Букленото сако и на мен ми се струва класика в свеж цвят, а примерите на Аня са топ.

# 70
Първото предложение на Аня 😍😍
И аз съм фен на саката от букле.
С дънки много ми харесва как стоят.
Търся си bootcut дънки.
Имам едни, които си харесвам, но ми се иска да им беше по-висока талията 😒

Идеи и от мен

# 71
А ето това сако с какво бихте го съчетали?
Като модел, особено за долна част, а също и като цветове питам.

Опитах с дънки, но моите са основно скини и не ми харесва. Дългичко е, а аз не съм от най-високите. Освен това и като цвят бяха малко подобни.
По принцип търсех малиново сако, ама се оказах с това Grinning
Иначе блуза само бяла съм слагала до момента.
(Реалният му цвят е като по-избелял и много по-"дънков" сравнено с тази снимка от сайта им)

Нещо такова:

# 72
  • София
С кофата. Не се бъзикам и не се опитвам да те обидя. Имах същото, купувано на някаква голяма промоция. Извадих го преди няколко месеца. Много красиво и приятно изглежда на закачалката, но като го облека, с каквото и да било, се чувствам като намазана с формалдехид. Не успях да го комбинирам, ама може аз просто да нямам фантазия.

# 73
  • София
Моля препоръчайте с каква връхна дреха да съчетаят миди кожена пола и овърсайз пуловер.

Търся такава визия, но отгоре какво? Като трябва да се има предвид, че дълго палто не е опция, защото съм 1.55 и с такива изглеждам като с на татко палтото
https://pin.it/3n8Z4RRDX
https://pin.it/5lnjop7f8
https://pin.it/52lyM2ZG9
https://pin.it/7p9LHKZ65

И още един въпрос, като кройка полата прилича на тази от последния линк, с какви обувки бих могла да я нося през пролетта?

# 74
Цитат
А ето това сако с какво бихте го съчетали?
Като модел, особено за долна част, а също и като цветове питам.
Рошличка, клaсическо е сакото ти в много приятен цвят. Съчетава се с всякакви дънки, с къса пола, с дълга права пола, с рокля, с панталонки, с широк панталон - много комбинативна дреха. Като цветове - със синьо, бяло, розово ми харесва най много.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 02:16 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт