Модни консултации -78

• 71 982
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
А ето това сако с какво бихте го съчетали?
Скрит текст:
Като модел, особено за долна част, а също и като цветове питам.

Опитах с дънки, но моите са основно скини и не ми харесва. Дългичко е, а аз не съм от най-високите. Освен това и като цвят бяха малко подобни.
По принцип търсех малиново сако, ама се оказах с това Grinning
Иначе блуза само бяла съм слагала до момента.
(Реалният му цвят е като по-избелял и много по-"дънков" сравнено с тази снимка от сайта им)

Нещо такова:

Бяла/екрю рокля

Скрит текст:

По-официална визия

Скрит текст:

# 76
Светлосиньото букле с пола / къси панталонки от същия плат.
С всичко друго не ми харесва.

# 77
С рокля това сако и дължина не го виждам. Поне на мен не ми харесва.

Идеи които ми допаднаха от Пинтерест
Скрит текст:

# 78
А аз бих комбинирала буклето с нещо в светлобежовата, мръснобялата гама, нещо подобно като идея

С бяло и синьо ми става твърде моряшко, трябва някакъв неутрален тон, на който синьото хем да изпъкне, хем да се открои. И още нещо много важно тук - блузата и панталонът, евентуално полата или роклята - задължително в един и същ или много близък плътен цвят.

# 79
На мен много демоде ми изглежда това сако с тази кройка. Ноо, сигурно пак са дошли на мода и буклето и подплънките.

# 80
На мен по принцип букле не ми харесва независимо дали е Шанел или не. По-грубо е като усещане от вълнена плетка и единствения начин да му се приведе по-прилично - елегантен стил е да се съчетае с рокля или пола.

# 81
Синьото сако си е класическа кройка , изобщо няма как да му мине модата. Аз бих го съчетала с панталони и изчистени топ-ове в екрю , бежово. С дънките трябва да се уцели точния цвят иначе се оплесква визията .

# 82
  • Street of Dreams
На мен и с по-тъмни дънки ми харесва, и със скини. Горе имаше такъв пример с маратонки.

# 83
На мен и с по-тъмни дънки ми харесва, и със скини. Горе имаше такъв пример с маратонки.
На мен също, има много хубав пример за написаното:

# 84
  • София
Светлосиньото букле с пола / къси панталонки от същия плат.
С всичко друго не ми харесва.
Да. И на мен не ми допадна нито едно от предложенията. Ако е костюмче, може да стои ОК

# 85
За мен е сбъркано това конкретно сако и бих го върнала. С нищо няма да стои добре.

# 86
На мен тази комбинация ми хареса

# 87
Много е бледо това сако явно. Повече прилича на горнище на пижама. И за да не те захлупва, ако не си висока, трябва с нещо по-нежно и съвсем светло, за да има някакъв контраст.

Със сигурност ще е по-добре на обувки с ток.

# 88
На мен ми харесва сакото на Рошличка,при все че..,сака не нося..Бих застанала пред огледалото и пробвала разни комбинации. Все ще излезе птичката от някъде.По принцип няма несъчетаеми дрехи. Проби си трябват и търпение за тях. Бих опитала с бежово,кафява гама и някакви по-нестандартни цветове. Иначе и с бяло от показаните снимки се съчетава добре.

# 89
И на мен ми харесват тенденциите от първа страница,  с изключение на животинския принт.

Мисля да комбинирам червено и розово, обичам да нося металици и блестящи материи през деня, създават ми настроение, особено лятото.

Общи условия

Активация на акаунт