Модни консултации -78

• 71 988
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Хубаво е сакото,много е нежно,с дънки в средно към тъмносиньо и бял топ много ми харесва.

# 91
Момичета , помогнете ми да изберем тоалет за Гала вечеря с награждаване за бизнес успехи на 13 февруари . Събитието ще се състои в луксозен хотел с програма за забавление и танци. Дрес кода е официален, но понеже е и Свети Валентин може да се добави розово, червено, лилаво.

# 92
Дами, ако може да кажете мнение за един панталон, който взех малко импулсивно от ВУ че беше много изгоден. Нося предимно дънки по тялото и подобни, този му харесах кройката и че е по-различен модел, обаче нямам ясна визия в главата си Grinning Въпросите ми са:

1/ панталонът бива ли, добре ли ми стои, дължината ме смущава
2/ може ли да се обуе с тези боти за лек повод, заведение, не твърде официална визия? ако да, отдолу черен чорап ли да слагам?
3/ отделно от ботите с какви обувки може да се обуе - изчистени кецове за спортно-елегантна визия напролет? друго?
4/ става ли с тази блузка /и тя една импулсивна и неносена/ пак за повода по т.2?

Благодаря ви. Ей сега редактирам и ще сложа снимки...
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 13:17 от Miss_Kaprisse

# 93
  • в пералнята
Момичета , помогнете ми да изберем тоалет за Гала вечеря с награждаване за бизнес успехи на 13 февруари . Събитието ще се състои в луксозен хотел с програма за забавление и танци. Дрес кода е официален, но понеже е и Свети Валентин може да се добави розово, червено, лилаво.

Нито една от предложените не показва "бизнес успехи". Определено бих избрала нещо по-класическо, без пера и определено не розово.

# 94
Бизнес успеха е за принос в дизайн и мода.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 15:20 от •MERA•

# 95
На мен черната ми хареса. Със супер гладка коса/опашка, семпъл грим и червено червило, фин черен чорап и стилето.

# 96
# 97
Не стават перата за мен въобще.
Има толкова елегантни и красиви рокли.

# 98
  • София
На мен цикламената и черната “перушина” ми се виждат подходящи за клуб, но не за и за описаното събитие.

# 99
  • София
Останаха ми очите в номер 1, ама без долните пера.
И съм субективна, защото отдавна ми е в уишлиста блузка с пера на ръкавите.

# 100
Искате да кажете, че тези жени не са елегантни или са облечени за клуб ли

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 19:56 от •MERA•

# 101
Черната рокля много ми хареса, както и съчетанието /обувки, чанта, бижута/ , с което е представена. Този аутфит е идеален за описания повод:

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 14:34 от Sweta

# 102
Искате да кажете, че тези жени не са елегантни или са облечени за клуб ли 🤣🤣
Скрит текст:

[/spoiler]
Ами аз поне точно това казвам. Grinning Има и елегантни тоалети с пера, но не и показаните по-горе. В модните среди, човек би могъл да си позволи и най-шантавия тоалет, но не и да изглежда като фолк певица, опитала да се издокара с нещо що-годе по-прилично. Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 08:15 от Sysly

# 103
Мис Каприз,
Панталоните ми харесват,  но блузката - не. Тия пердета по нея на мен не ми допадат с нищо, не само с тези панталони. А иначе, освен ботичките, бели кецове ще стоят много свежо в по-топло време.

Показаните рокли с пера на мен ми идват късички. Не си падам по късо и широко. Затова, ако изборът е само от тези 3, бих взела светлата розова. Също и другите показани от Мера дами са с доста по-дълги облекла, и все пак - и техните лилави не ги харесах. Черната наметка и зелената рокля - може.
Показаните от Сисли снимка1, снимка4 (втори ред в  средата) и снимка7 (от последния ред снимката от ляво) ми допаднаха.

# 104
За фолк певиците нямам представа, този жанр не ми е познат. Тоалетите , които показах са high end fashion и са доста скъпи. Има ги и в черно, на мен най-ми харесват в черно, между другото.
Не ги намирам за кичозни , може би съм избрала да ви покажа най- фрапантните. Разбирам, че не са по вкуса на всеки . Ето още малко примери от същата серия :

Сините тоалети са снимани в Националната опера и друг луксозен хотел : Claridges.

MissKaprisse
Панталона ти стои много добре. Аз не бих го комбинирала точно с тези боти , но бих го носила със спортно елегантни обувки като мокасини и сникърси. Блузката също бих комбинирала с дънки и сникърси .

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 19:58 от •MERA•

Общи условия

Активация на акаунт