Модни консултации -78

• 71 994
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Сините не ми харесват хич.
А от показаните на Сисли двете централни големи също са ми туу мъч, нищо че са от подиум. Това не е критерий.

# 106
Перата не ми харесват, трите рокли за които е питането определено са непрактични и ту мъч за бизнес събитие

# 107
Изтрит е диалогът, не разбирам защо. Както и преди писах – показаните примери са за градинско или сватбено парти (като съм и познала приблизително) и въобще не отговарят на black tie dress code.
Мини дължина рокле от коприна с разголен гръб ала нощница и покрит с ефирен халат + пера дори и за над 1000 евро (колкото струва показаната къса черна рокля) не е гаранция за вкус. Това че е скъпо не го прави подходящо.
Сватбарски награди не бих нарекла бизнес събитие.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 19:58 от bubanka

# 108
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен не ми харесват показаните тоалети с пера. Не правя добри асоциации. Не ги намирам за елегантни.

Подобни неща последно видях, че размятаха на концерта на Хари Стайлс - пера, пайети, розово, зелено..там беше забавно.

# 109
Бях вдъхновена от колежка за тоалетите , а ето я и нея на подобно парти, в хотел от същия клас :

Разбрах, че не ви харесват и спирам да показвам .
Бих искала да помоля да не използваме груб език  в темата и предварително благодаря .

# 110
На мен черната рокля с перата ми харесва,  макар че аз лично нямам къде да отида с такава Simple Smile Но ако си представим, че имам бих я съчетала със сребристи или черни сандали и точно такива по-дълги обеци, каквито носи колежката на MERA на снимката.

# 111
Мера,след като и без това си си харесала тези тоалети и никой друг не ги харесва,другите ли убеждаваш или себе си?!
Просто се спри на някой от тях,ако ще се чувстваш страхотна! На една сватба преди 100 години кръстницата беше с рокля с пера от Марабу на ръкавите и края на полата ,изработена от нея. Обра овациите.. Simple Smile

# 112
  • София
Такъв тип ми допада. Има акцент, но не прекалено.

# 113
Не се опитвам да убеждавам, показвам на мен какво ми харесва. Аз и друг път съм обличала подобни тоалети и съм ги виждала тези, които са ме намирали за фрапантна със същите или подобни тоалети след време.  То няма как всички да харесваме едно и също, затова не сме и по еднакви професии , среди, партита и т.н.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 20:52 от •MERA•

# 114
МИ,точно затова,облечи се както на теб ти харесва! Какво значение има,дали хора X харесват избора ти,щом си уверена в него.

# 115
Не се опитвам да убеждавам, показвам на мен какво ми харесва. Аз и друг път съм обличала подобни тоалети и съм ги виждала тези, които са ме намирали за фрапантна със същите или подобни тоалети след време.  То няма как всички да харесваме едно и също, затова не сме и по еднакви професии , среди, партита и т.н.
Хубаво де, и ние казахме нашето мнение, без да се опитваме да те разубеждаваме. Значи - драма няма.

# 116
  • Down south
Перушината в рокли и наметки е актуална и същевременоо може да бъде много коварна.
Не знам, кой те е копирал в педишни тоалети, но ако действително е така, явно си направила добро впечатление.
Ако искаш да бъдеш стилна и изискана, заложи на по-малко пера, особено за събитие с бизнес ориентация.
Ако искаш после покажи на какво си се спряла, може и като анонимна, и без глава, за да не се чувстваш копирана впоследствие Hug
Приятно изкарване на събитието!

# 117
Извинете ще сменя посоката тотално ,търся си чанта за тези кецове от зара ,вече върнах две ,искам нещо средно в тъмно кафяво ,велур ,благодаря!

# 118
Можеш да носиш спокойно всякакъв цвят чанта тип "шопер" или малко по ежедневен модел. Не е задължително да е кафява, стига да е съобразена с горната част на дрехите.

# 119

ето една Зара като Зара маратонките, налична е в момента

Общи условия

Активация на акаунт