Модни консултации -78

• 71 998
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Горната чанта ми хареса много. Предложение и от Mango ако харесваш по-големи и меки чанти :

# 121
Може ли линк към чантата на Зара?

# 122
чантата е артикул 6204/510/721
лесно се намира по материал кожа

# 123
Дами, този тип палто с какво го носите, освен с дънки или панталони. Чудя дали ще му се върже добре рокля и ако "да", какъв модел?

# 124
Що да не? Къса рокля с чизми до над коляното.

# 125
  • Бургас
Много красиво палто. Струва ми се, че всяка рокля или пола по тялото ще изглежда добре с него дори и когато дължината се вижда под палтото.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 16:03 от . Яна .

# 126
  • София
Подобно нося без никакъв проблем. Тъй като ми стои по тялото, нося с аналогична кройка поли и рокли, дори четири пръста по-дълги.

# 127
Що да не? Къса рокля с чизми до над коляното.
Представих си се с къса рокля и ботуши над коляното.  Голям купон ще е Laughing
Имам и двата артикула, но заедно - НЕ.

Яна, ще пробвам с бодикон рокля, но вероятно ще трябва да не е вързано на талията, защото моето до средата на бедрата  и това ме спира, а не че роклята ми щяла да е по-дълга.

Льоня, благодаря, но моето е свободно. Не е вталено. Не понасям вталени палта на себе си, пречат ми.

# 128
Това палто с тази качулка и джобове няма общо с показаните примери от Яна, които са с елегантни палта.
За мен е спортно и ще върви само с рокли плетиво, които е желателно да не се показват под него.
Може с кожена/ деним пола - молив и пуловер.
Рокля деним също.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 19:51 от Mateah

# 129
goddess-outnocontact, палтото го имаш или искаш сега да го купуваш?

# 130
Палтото е малко по-късо и не стои с всичко.
Малко сложна дължина е за мен.

# 131
За такава дължина и кройка не бих заложила на рокля. По-лежерен и ежедневен стил бих избрала:

Или класически черни дълги панталони. С рокля по-дълга от палтото пак може да изглежда добре, както се вижда. Аз лично не съм фен на тази дължина и цепки до дупето.

# 132
Какви зимни якета носите в ежедневието си, които да изглеждат добре (не като чувал) и да топлят. Моите или са прекалено къси и тънки, а с тези които топлят добре изглеждам все едно съм се накачулила с чувал. Rolling Eyes

# 133
Аз нося това https://www.karenmillen.com/au/down-filled-packable-long-hooded- … oat/AKK01700.html

Това в бяло и черно . Слаба съм , но седят супер и това са ми за най-студените дни или пт мързел съм леко облечена отдолу.
https://m.aboutyou.bg/p/khujo/zimno-palto-soulani3-12118199?utm_ … _campaign=product

И палта в различни цветове (черно, сиво, бяло, лилаво, синьо , от скоро и червено) ежедневно, зависи с какво съм облечена.

# 134
Тази година се сдобих с такова и си реших проблема със студа, моето е цвят бордо. Нося го и с по-елегантни дрехи и ботуши и също е ОК

Или подобни:

Общи условия

Активация на акаунт