Модни консултации -78

• 72 004
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
Нося само преходни вталени якета с лека вата  , които не създават обем.
С шал или поло отдолу и вдигната качулка при голям студ и вятър не усещам студ.
Престанах да купувам дебели якета от две- три години.
Палтата ги нося при температури над 10 градуса, не топлят колкото якетата.

# 136
Благодаря, дами!
Ще си го нося с панталони и дънки, вероятно без да го прихлупвам, че и закопчаването на палтата ми е много досадно. Взех го, защото не винаги ми се носят дълги палта. Пък и за пролет-есен ще ми е ок.

Якета поне от 3-4 години не съм слагала, ама то и зима няма. И да има, мятам някое агнешко палто, тънка рокля до средата на прасеца, едни чизми, че пазят колената и ми е добре.
Ако ида на планина, в което се съмнявам, ще изкарам от гардероба някое яке.

# 137
  • в пералнята
Аз като един истински ненормалник, имам поне 10 палта, 5-6 якета и не знам колко пухенки.
Трудно ги износвам, но успявам.
Ключовото, за да ти е топло са всъщност пластовете отдолу.
В Норвегия на -17, носех същото, каквото и в София на +5, обаче с бельо от мериносова вълна, вълнен пуловер и тънко елече от пух.
Uniqlo има много хубави тънки якенца/елечета, които човек може да си сложи под основното яке/палто.

# 138
Якетата и дългите парки на Flair са доста топли. Вълнените палта, които имам, също прилично ми топлят и не се налага много да се навличам отдолу. Но най- топлите ми връхни дрехи са едно яке на Guess, купувано от намаления (изобщо не е обемно, даже линията му е по тялото, но е толкова топло, че отдолу може и с риза да се облечеш) и едно красиво яке на Flo&Clo, което обаче си е инвестиция, но аз просто се влюбих в него Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 07:44 от countessinna

# 139
  • Street of Dreams
Моето е ето това (Guess Bella), много хубаво ми стои и затова не го сменям. Като цяло зимите гледам да съм на топло и не го нося много - тази година не съм го слагала.

Снимката е малко смотана - на живо е по-хубаво, платът е хем лъскав, хем матов.

# 140
  • FRANCE
Здравейте, какво носите при дъжд? Мразя чадъри,  особено ако често се налага да влизам и излизам някъде. И търся нещо елегантно с качулка, което става и за поли и рокли. Благодаря

# 141
Водоустойчив шлифер ще ти върши работа.

# 142
Аня, да помоля за линк за шлифера?
Миналата пролет пуснах за рециклиране един 10+ години и сега ми трябва нов.

# 143
  • FRANCE
Благодаря

# 144
Al Georgieva, потърси го по марка в Bestsecret (Moorer или само дай в търсачката Waterproof Trench Coat, излиза веднага) има го в два цвята. Не знам с линк дали ще излезе:

# 145
  • FRANCE
Bestsecret с покана ли е? Човек може ли да се регистрира?

# 146
С покани е, да. Някой със сигурност ще ти прати.

# 147
Аз мога да изпратя при нужда.
Също искам да дам положително мнение за Moorer. Купих си зимно яке преди няколко месеца и е страхотно. Много топли и е добре измислено,  с добра кройка.

# 148
Аз също търся нещо подходящо при дъжд, но не толкова елегантно колкото шлифер. Дали ви е попадало някакво яке, подходящо за дъжд, но и красиво ..... Close

# 149
Moorer са си италиански шик, много са им хубави връхните дрехи и за мъже.
Този модел също е супер, но е без качулка.

Общи условия

Активация на акаунт