Как да започна комуникация с него?

• 10 464
  • 241
  •   1
Отговори
# 15
Вие изобщо ли не се срещате, та не можеш да говориш с него очи в очи? Пишеш "беше на по-висока позиция". Сега вече не сте ли колеги с него? Ако е така и няма шанс да го срещнеш уж случайно, тогава да, обади му се, щом не ползва вайбъри и уотсапове.

# 16
  • Out of the Mix
Кечър, да, то и аз имам "странности". Примерно не държа постоянно включени мобилни данни и локация. Включвам, когато имам да видя нещо, очаквам, или ми потрябва нещо, или да доубия някакво време, промеждутък. Не вися постоянно на дисплея, и се радвам, за което, че не съм зависим, защото има хора и в кенефа, и под душа смартфончето им е до тях, и нещо шуми на него, непрестанно в ръка, а в съчетание с цигара/електронна/вейп, класика. Joy
За "харесмънта", да, но в БГ не съм чул някой да се е оплакал, или осъдил някого за такова нещо, като голямата част от свалките фейс-ту-фейс са точно в офиса, служебно, не задължително на работното ти място. Simple Smile

Луудзман, това с ваденето на оная работа и разбъркването на главата да не се случва на работното ти място е валидно в голяма степен.
Но интелигентно, ако просто тестваш, опипаш почва, дискретно, а другият също се "усети", не виждам проблем.
Тук не говорим да се лигавчиш с всеки, но има моменти, както е при Лизбет "дивото зове", и не пита. Smile

Базила
колоритна, както винаги, изобретателна.Sunglasses

Абе, разчупен трябва да е човек, и аз това с годните съм го разбрал. Много по-леко и приятно е всичко.
Няма какво да се умува толкова, действаш. Е, трябва си увереност и самочувствие, вярно, но без практика и опит, няма как да се придобие, а след едни години даже е срамно да си "затворен и задръстен".

# 17
Каква "стара школа" на 35  години, това е несериозно.  Вариантите за мен са два: или е някакъв филмар, който поддържа конспиративни теории, или си има социални мрежи, но рязко разграничава личния и професионалния живот, и затова не ги раздава на който и да е. И в двата случая не си заслужава да се натискаш. Както казаха вече и други потребители - той ако е имал интерес, щеше да си разбрала.

Ако все пак много те гризе, и служебните ви взаимоотношения са приключили, можеш да вземеш един хубав бизнес подарък, и да отидеш да му го поднесеш - по случай новата година, и за добре свършената работа, благодаря за сътрудничеството, научих много от теб... Ако се държи топло, продължаваш - съжалявам, че нямахме време да контактуваме повече, но можем да наваксаме по на кафе в ... (приятно място)... Ако не се държи топло - оставаш си на формалния тон, и дотам. С аналогови хора най-добре лице в лице, а не по телефона или със смс.

Но това само  при условие, че сте приключили общата си работа. Ако продължавате да сте в една и съща фирма, или се очаква да работите пак по общи проекти - не, не, и пак не.

# 18
Олд скуул/стара школа е определен маниер, начин на живот, поведение, ценности и начин на мислене.
Няма общо с годините.
Лично аз, ако искам да се видя с някого, ще му го заявя в прав текст, без игрички. Разбира се, непринудено или под форма на някаква закачка/шега.

# 19
Аз вече го казах- каня го и каквото стане.
Синът ми е на 22 и го възпитавам олд скуул- да е кавалер, да е грижовен, да уважава жените, да си търси добър човек до себе си.
Иначе познавам мъже, които нямат социални мрежи и са си съвсем наред.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 12:37 от ДХ3

# 20
На 35 не сме чак толкова стари( това в кръга на шегата), че да не боравим с viber и други подобни приложения😊. Ако той е необвързан на 35, а ти необвързана на 25 и си го впечатлила по някакъв начин със сигурност щеше да си разбрала. Ако все пак не си разбрала значи е доста затворен тип и си помисли, че така би било и занапред при една евентуална връзка.

# 21
На 35 не сме чак толкова стари( това в кръга на шегата), че да не боравим с viber и други подобни приложения😊. Ако той е необвързан на 35, а ти необвързана на 25 и си го впечатлила по някакъв начин със сигурност щеше да си разбрала. Ако все пак не си разбрала значи е доста затворен тип и си помисли, че така би било и занапред при една евентуална връзка.

Не знам каква е причината за липса на социални мрежи. Имам личния му номер и преди известно време установих, че няма нито вайбър, нито подобни ап-ове. Нашата комуникация не беше толкова провлачена във времето. Писала съм му по мейл, но той държеше да отговаря по телефона и ми се обаждаше. Виждали сме се броени пъти и ако женската интуиция не ме е лъжела имаше желание. За съжаление "проектът" се разпадна, та аз останах с лоши професионални чувства, но пък със смесени лични. Не знам защо толкова искам да опитам, не е някакъв Ален Делон, не е нещо особено външно, но пък има особено мръснишко излъчване 😄

# 22

Не знам каква е причината за липса на социални мрежи. Имам личния му номер и преди известно време установих, че няма нито вайбър, нито подобни ап-ове. Нашата комуникация не беше толкова провлачена във времето. Писала съм му по мейл, но той държеше да отговаря по телефона и ми се обаждаше. Виждали сме се броени пъти и ако женската интуиция не ме е лъжела имаше желание. За съжаление "проектът" се разпадна, та аз останах с лоши професионални чувства, но пък със смесени лични. Не знам защо толкова искам да опитам, не е някакъв Ален Делон, не е нещо особено външно, но пък има особено мръснишко излъчване 😄

Може и да има химия, но от личен опит ти казвам, ако не е подел инициативата първи, не се занимавай. Може и да излезе някаква авантюра, но краят не е особено ясен.

# 23
Покани го да участвате в някаква благотворителна инициатива заедно.

Може и да му пишеш на имейла просто едно "Как си?" и той веднага ще се светне и по реакцията му ще видиш дари е заинтересован.

# 24
  • София
Според мен просто си лапнала по някакъв ръб, чиято асоциалност и празен поглед ти се виждат като мистерия и нещо специално.
Но пак казвам, дори най- срамежливите мъже, когато харесват жена, дават ясни сигнали. Ако дава смесени, то е защото не те харесва чак толкова или играе игрички. Едно от двете

# 25
Според мен просто си лапнала по някакъв ръб, чиято асоциалност и празен поглед ти се виждат като мистерия и нещо специално.
Но пак казвам, дори най- срамежливите мъже, когато харесват жена, дават ясни сигнали. Ако дава смесени, то е защото не те харесва чак толкова или играе игрички. Едно от двете

Възможно е да е така! А е възможно просто да има някакви характерни особености... Мои близки го познават по-добре и твърдят, че е особняк и не комуникира с кой да е. Разбира се, не съм разпитвала твърде настойчиво, тъй като не ми се ще да са наясно с моите усещания. Не ми харесват клюките и шума..

# 26
Познавам не един особняк, който си има семейство.Ако откаже най-много да си с одраскано его, нищо повече.

# 27
  • France
На 35 един мъж знае как да покаже на една жена че я харесва. Щом не е проявил явен интерес към теб, не си губи времето. Или не е свободен,  или не те харесва достатъчно, може и да е хомосексуален. Влажните погледи не са гаранция за нищо.

# 28
Познавам не един особняк, който си има семейство.Ако откаже най-много да си с одраскано его, нищо повече.
[/quote

Права сте! Просто ми липсва смелост и увереност явно...

# 29
Съгласна съм с мненията, че колегата не проявява интерес. Иначе щеше да действа.

Колега, който си те е харесал, се усмихва, хвърля не само "проницателни" погледи, прави ти невинни комплименти, като е свободен, идва при теб/при вас да си приказвате просто ей така, кани те на среща, нищо че сте колеги. Казвам ти го, за да направиш разликата.

На твое място не бих предприела нищо. Най-много да реши, че ставаш, за да "те схруска за закуска", но ти си решаваш в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт