Уролог София

• 531
  • 6
  •   1
Отговори
Моля за добър Уролог София от който сте доволни, А не само да взима парите

# 1
Проф. Красимир Нейков. Успя да реши проблем на мъжа ми, от който се мъчи два месеца. Преди да стигнем до него, дори беше в болница за изследвания и нищо. Много внимателен и отзивчив.

# 2
Моля за добър Уролог София от който сте доволни, А не само да взима парите
Преди 8-9 години ми беше препоръчан един уролог в Александровска, но не съм сигурна как му беше името Thinking, А и той беше над средната възраст, мина време оттогава, може да е преместен другаде, или вече да не практикува. Иначе тогава от толкова ходене по мъките единствено той ми изписа точните лекарства, които доста бързо ми помогнаха. Ако се сетя нещо допълнително ще пиша.

# 3
Здравейте, препоръчайте добър уролог, който да извърши лазерно обрязване на тийнейджър на 17 г.

# 4
Здравейте, препоръчайте добър уролог, който да извърши лазерно обрязване на тийнейджър на 17 г.

Здравейте! Получихте ли препоръки за Вашия случай? На моя син също му предстои такава манипулация?

# 5
Здравейте търсяв уролог който да помогне на баща ми. От година се разхождаме по лекари и ни разиграват като му предписват 1 тон лекарства без диагноза без нищо. Състоянието му е влошено по цял ден е с болки, не може да уринира, задържа урина и има удебелен пикочен мехур. Трябва ми лекар който да приеме случая на сериозно

# 6
  • вкъщи
Урологът в Александровска е доктор Марин Георгиев. Още е там.

Общи условия

Активация на акаунт