Родови сценарии

• 7 042
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Вчера попаднах на клип на една от родовите терапевтки, която обясняваше, че прабабата имала пет починали деца и пра внучката имала пет спонтанни аборта. Няма как, каза, трябва да се почетат тези души. Да си спомним, да го почетем, да раздадем и тогаз щяла да задържи плода.
Извинявайте, ама това е брутално просто Close

# 106
  • волно калдъръмче
Вчера попаднах на клип на една от родовите терапевтки, която обясняваше, че прабабата имала пет починали деца и пра внучката имала пет спонтанни аборта. Няма как, каза, трябва да се почетат тези души. Да си спомним, да го почетем, да раздадем и тогаз щяла да задържи плода.
Извинявайте, ама това е брутално просто Close
Това и аз го гледах и съм без думи. Да си вярваш до такава степен, че да се гаргариш с нещастието, пък било то и плод на собственото ти въображение.

# 107
  • София
Но пък така ще си продаде услугата по-успешно. Много я интересува, че лъже за такова нещо.

# 108
Плашещо е колко много хора имащи се за интелигентни рекламират подобни родови терапевти, семейни констелации и подобни шменти капели.
Разбирам, че някои хора имат отчаяна нужда да вярват в нещо, най-вече като имат трудности и това им е най-лесно, защото отговорността се пада на родата. Но досега който и да съм разпитвала посещавал подобни 'терапевти', не е могъл да отрече, че повечето информация, която спрягат за вярна и решаваща съдбата ти, е напълно измислена.
В един момент казват  "Ама то няма значение дали е било точно така". На една везна ми е с баячки и гледачки.

# 109
  • София
Ново 20. Ако майката и бащата нямат брак, децата не са влезли в рода на баща си и за тях нишката се прекъсва, край. Няма родови терапии и май по-добре hahaha

Общи условия

Активация на акаунт