Пъзели 68

• 18 825
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
HighSpeed, забелязах аз, че си пуснала снимка с 54, но си викам едва ли чак двама човека сте го редили в този вариант, сигурно имаш предвид 1000 Joy

Аз чак получих мейл от озон за продукт, който съм харесала специално, че бил намалени. Досега май не съм имала такива. Има и някои от загадките намалени, още им се чудя обаче.

# 46
  • Варна
Лично аз не съм очарована от това разчистване. От 50+ пъзела в любими само 3 са с някакво мижаво намаление, а на останалите са върнали пълната цена.
Бухтичка, мисля писах, че веднъж получих такова писмо. Само дето първо бяха вдигнали цената, а после писаха възторжено, че са намалили цената на търсения от мен продукт. Ади, холан, сякаш аз не дебнех колко струва, за да купя.
И въпреки всичко засега от Озон е най-изгодно да се пазарува.

# 47
Един, който стигна до мен по грешка, но си го наредих, няма да пропусна я, благодарности на Евето HugHeart
The Music Room
500 части
Ravensburger

И една загадка
Bingo Blunder
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 48
  • София
Аз заредих 4 пъзела, но докато бях оперативка 2 вече не са налични, така че май няма да поръчвам. Наистина вече няма качествени намаления.

# 49
Аз поръчах 3 бр колкото да не без хич 😄 и то най-вече заради безплатната доставка

# 50
  • София
И аз докато се намоткам и един замина...
Пълна пародия иначе, в любими нищо нямам намалено, даже се чудя как е възможно...

# 51
  • Варна
Trefl 500. Насмотах го между другото вчера.

Сега ще хвърля едно око на озон.

# 52
  • Тополовград

Falcon 1000 части.

# 53
Екзотични подправки
1000 части
Black Sea Puzzles

# 54
  • Русе
този в обедната почивка, че е само 104ч.
От Озон поръчах два ,един Трефл 500ч.от velvet серията и Dixit-Кралицата на совите,че не съм редилда нищо на тази марка.Май не са много добри отзивите за тях,

# 55
От Озон поръчах два ,един Трефл 500ч.от velvet серията и Dixit-Кралицата на совите,че не съм редилда нищо на тази марка.Май не са много добри отзивите за тях,
Ти ли ми го взе Трефл-а Smile Цъкнах аз сутринта по някое време да видя намаленията и като му видях цената се замислих да го взема за пробата, но докато се начудя беше изчерпан Laughing Точно мислех с някой Диксит да го окомплектовам Smile

Между другото с дребното почнахме напоследък пак да играем настолните игри, като основно редувахме Диксит и Азул. Диксита е голяма скука, защото винаги играем само с Дисни картите заради детето, а и като цяло не сме много идейни Joy Но миналата седмица загледах, че Калико е на много добра цена (мисля и vox я беше препоръчвала преди) и я купих. От тогава само на нея играем Satisfied Че и за пъзел не ми остава време Rolling Eyes

# 56
  • Русе
Бухти ,Трефл беше последната бройка,бързах и аз да поръчам да не ми го отмъкне някой под носа,както стана с един Eurographics в метална кутия, който исках първо да взема на мястото на Dixit. Още няколко оглеждах на Trefl,но и те вече не са налични

# 57
Бухтичка, Калико и аз я купих сега на намалението, но смятам да е подарък за РД на дъщеря ми и не съм я извадила още. Така че ме зарадва с положителния отзив. Simple Smile
В нас основно играем на това Монополи, много е забавно, особено като победя всички стратези от фамилията Laughing(аз обикновено блея някъде и не съм кой знае колко съсредоточена в играта).
https://www.ozone.bg/product/nastolna-igra-hasbro-monopoly-stroitel/

Другата, за която съм давала положителен отзив е Канвас, но за там мисля, че малката Бухтичка е малка още.
https://www.ozone.bg/product/nastolna-igra-canvas-semeyna/

Имаме още поне 5,6 игри, като Горда България, Скрабъл, Шевици, Убонго, Генерал, Dobble Disney ...
Но на  мен най-любимо ми е Не се сърди човече, онлайн!

В количката имам два пъзела и една книга, чудя се дали да правя поръчка?!
Май, чакам да се изкупят и да ми се реши дилемата. Grinning

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 22:56 от vox

# 58
  • Варна
Здравейте момичета, надявам се да ме приемете отново. Пишех преди време в темата, но после разредих като нямах какво да покажа. Сега пак ме е хванала пъзел треската и се включвам с последните си два наредени.

Минах основно на 500 части, за да мога да ги наредя за един ден.

# 59
  • Варна
Другата половинка на Trefl 500.

Общи условия

Активация на акаунт