Пъзели 68

• 20 909
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Да се запиша и аз в новата тема. Все отлагах за да се включа с нареден пъзел, но явно няма да е скоро. До тогава ще се наслаждавам на вашите 🙂

# 61
Alipson, 1000 части, Четирите сезона

Наредих го много бързо, доволна съм, защото нямах много време този уикенд. От марката съм със смесени чувства. Прекалено хлабавичка сглобка, постоянно се разпадаше, колкото и лекичко да го закача с ръкава. Имаше парчета, които успяваха да влязат между три други, въпреки че не им беше правилното място там. За сметка на това имаше и неща, които ми харесаха - много приятно матово покритие, парченцата бяха добра големина (нито много дребни, нито много едри) с фини малки "ушенца", които влизаха мекичко и приятно едно в друго.

# 62
vox, объркала съм се явно, все си мислех, че за Калико говореше или една друга с птици дето не й помня името. Тази Канвас я бях забравила изобщо. Трябва да я проверя как точно се играе и дали има вариант да се опрости. Каликото още я играем на най-най-лесното и даже с леко нагласени правила Smile

Santa's Workshop
1000 части
Ravensburger

Тази година си купих 2 коледни пъзели и само тях си наредих. А имам доста от предишни години, които много си харесвам, но хич и не стигнах до тях отново Confused

# 63
  • София
Пуснах една поръчка да не съм валат де, покрай Коледа се загубихме със Сплендор и я взех за подарък Simple Smile

А този го започнах уикенда, но няма време...

# 64
  • София
Аз нещо напоследък нямам време за редене... Последните бяха коледни.

# 65
  • Варна
Докопах го!!!

Сега ще гоня онзи, който Бухтичка е показала, искам го на всяка цена. Някой ако иска да поръчваме от Амазон, да пише.

# 66
Да, ето и този Блек сий на Ейми го имам и толкова си го харесвам. Кога ли ще го наредя пак...

Christmas Cookie Village
1000 части
Ravensburger

# 67
  • Варна
Ти пък не се спря! Ужас, и този го искам...

# 68
Редене втори път май няма да е в този живот 😄 Непрекъснато излизат нови, които да ми харесат!

# 69
Пагодата Сейганто-джи и Водопадът Начи

Много приятен за редене, въпреки всички видове листенца и клончета... Simple Smile

Скрит текст:
И може би защото видял ли си го на живо е друго.
Заради този храм се забутах по древните поклоннически маршрути в планините на о-в Уакаяма. Един от малкото запазени примери на т.нер. jingu-ji Няма да досаждам с лекция за шинто-будистския синкретизъм и отделянето на двете религии след реставрацията на Мейджи... Wink Водопадът отзад пък е считан за божество - "ками".

Ps Ако някой има пъзели на японска тематика и реши да се разделя с тях, нека да казва. Все си мисля, че съм събрала всичко налично към момента, но знае ли човек... Wink

Ps2 Сега започвам един, който изглежда много труден, да видим колко ще ми се опъне... Joy

# 70
  • София
Ти пък не се спря! Ужас, и този го искам...
Аз и твоя и нейните искам, а нямам място и времееееее Simple Smile

# 71
Какво остана да покажа от миналата година...
Декемврийското инстаграм състезание

Reindeer Races
500 части
Jumbo

Видео - https://www.instagram.com/p/DD63GYeIRn2/
Завърших втора с време 01:08:36

Януарското е мисля другата събота по същото време, 12 часа, за първи път ще редим 300 части.

# 72
  • Варна
Делта, много ми хареса последния ти пъзел. Чак ме хвана яд, че ми го отмъкнаха под носа, но така е, когато не следя какво става във фейсо.
Намирам го сега тук-там, но ще ми трябва време да му преглътна цена+доставка. Ако дамата се откаже да го купува, с най-голяма радост ще го приютя.
Завърших дървеното пъзелче. Хареса ми толкова много, че преглътнах безумно хлабавата сглобка. На снимката изглежда по-тъмен.

# 73
Делта, много ми хареса последния ти пъзел. Чак ме хвана яд, че ми го отмъкнаха под носа, но така е, когато не следя какво става във фейсо.

Ехх, щях да се радвам да се видим и да ти го дам. Жената от ФБ още не го е взела, но предполагам, че няма да го откаже, защото и тя ми писа, че мноооого дълго чакала някой да го продава.

# 74
  • София
Приключих със зимните пъзели, останалите ненаредени остават, живот и здраве, за следващата зима. Минавам на птички, тревички и разни битовизми.

Suns Out 1000.

Общи условия

Активация на акаунт