Пъзели 68

• 20 917
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Аааерт, страхотни снимки, изглежда наистина магическо място Grinning Япония си ми остана мечта, а и пъзели май нямам така като се замисля.

A Flaming Good Christmas!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 76
Omaya, 1000 части🦊
Голяма красота, фен съм им!❤️

# 77
Редила съм я тази лисица, даже може този да е точно моят пъзел. Продадох го и после му изгубих дирите. Много добри спомени имам от него Revolving Hearts

# 78
Може, може:) изпуснала съм го при теб:)

# 79
Despina, добре дошла в темата. Забелязах в подписа ти, че имаш още едно хоби, което и на мен ми е слабост.
И аз обичам да правя картички, само за специални за мен хора. Simple Smile

FloridaM, завършен, дървеният пъзел е много красив. Чудесен избор на снаха ти!

Бухтичка, от всички загадки, които си показвала до момента, тази най-много ме развесели. Като бяха малки децата, горе-долу така изглеждаше и у нас по Коледа. Smile

Оплаквам се, че не съм била в Япония и не съм редила пъзел на Омая!

# 80
vox, Бухтичка, значи имате задача да наредите някой пъзел с японска тематика, за да се пренесете там виртуално... Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

# 81
  • Варна
Дами, пазарували ли сте от тук:
https://www.jigsawpuzzle.co.uk/alipson-puzzle
Не виждам адрес и ми светва червената лампичка.

Допълвам. Настройвам се, пъзелчетата ги има и в puzzlemania.bg. Малко по-скъпо излиза, но този сайт е сигурен.
И още едно допълване, поръчах си тези, много ми е слаб ангелът.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 20:30 от FloridaM

# 82
  • Варна
Флорида, после ако продаваш, втория и третия ме интересуват.

Аз съм още на вълна 500 части.

# 83
  • Варна
Високоскоростна, за продаване не съм мислила, но ще ти ги дам да ги наредиш. Само че ще е по-нататък, че заради първия пъзел доставката ще се забави с 14+ дни.

# 84
  • Варна
Няма проблеми, аз имам толкова ненаредени още, че мога да изкарам до края на годината на запаси само Simple Smile

# 85
  • София, България
Флорида, нямаше ли ги в немския сайт? Puzzle.de май беше?
Един пъзел от мен, хич не беше лесен, а изглежда лесен.

Галисън, английски, миришещ, как си трябва, всичко си е налице. Joy

# 86
  • Варна
Мона Лиза, рових да търся първия пъзел, видях го в немския, но на немски зная единствено "Ви хайс ду" и не посмях да рискувам. И от английския не посмях. От пъзелмания ми се стори по-сигурно.
Цената за доставката до 5кг е 10 лева. И защото съм много спестовна набързо си харесах още 2 пъзела. Така един пъзел ми излезе не 34 лева, а "само" 27,33. Innocent Smile

# 87
Флорида, точно така се прави, за да ти излезе сметката, поръчваш повече пъзели . Grinning
А непознати сайтове проверявам тук:
https://www.scamadviser.com/

Не че ти дава 100% сигурност, но все пак добиваш някаква представа за сайта.

Бухтичка, сега прегледах какви игри съм поръчвала, като беше по-малка дъщеря ми и се сетих за още няколко много хубави.

# 88
  • Варна

Последният ми пъзел. Вчера си купих 4 от една дама във ФБ групата. Оказа се, че не съм видяла, че е 300 части. Поне го наредихме бързо.

# 89
vox, благодаря ти за предложенията Hug Повечето ги имаме наистина Satisfied Принципно не сме в нужда за още игри, като се замисля имаме си, просто мен ме сърбят ръцете Smile

Inside Out 2
2 X 500
Educa

Тези редихме с детето през ваканцията, 500 заедно добре ни се получава, за около час - час и нещо занимавка.

Общи условия

Активация на акаунт