Пъзели 68

• 20 927
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Бухтичка, колко е голяма дъщеря Ви? За час 2х500, това е страхотно. Явно не само ти си много добра в пъзелите. Нямам търпение и моята да порасне (още няма 2г.) и да редим заедно. Вече реди първите си пъзели от по 2,3,4 части 😊

# 91
Боби, почти на 7 е, порасна си диването Smile Но времето, което споменах е за един пъзел, не сме ги редили двата в един ден, то и заради това снимката е колаж. Имах предвид, че добре ни се получава с по 500 части, 1000 стават по-бавно и не винаги има търпение да седи за целия пъзел, но 500 са ни идеални да наредим на едно сядане и да не загуби интерес.

# 92
  • Варна
500 са ни идеални да наредим на едно сядане и да не загуби интерес.
Точно затова минах основно на 500 части. Заемат по-малко място, правят се на едно сядане и таман да ме заболи сериозно гърба и е готово. 1000 все се налага да го разглобявам и прибирам и после да почвам като на ново.

# 93
  • София
Понеже съм голяма бяла птица днес прибрах пъзел без снимка Stuck Out Tongue Winking Eye добре че имам като го сложих в рамката. И се завърнаха в редиците на редящите. Снощи наредих един почнат миналата година и вече е в рамка в кабинета ни. Решихме да украсявам с тематични пъзели, сега е зимен Кобъл Хил, утре ще го снимам.

# 94
  • София
Обичаш ли ме?, Cherry Pazzi, 500 части

# 95
Едно мъниче от мен, Трефл прайм, покрай намалението реших да пробвам има ли разлика. Оказа се че има, дебелички и велурени части. Илюстрацията идеална за пъзел, тамън на едно сядане.
Impetuous world life 500

# 96
А, ето и Весето ми го е измъкнала под носа Joy Беше ми интересно просто да пипна велурените парчета.

The Christmas Show!
2Х1000 части
Jumbo

Този е същия като на кутията, а загадката е какво гледат. Нареден в скрит текст. Много бяха приятни за редене.

Скрит текст:

# 97
  • Варна

Този наредихме снощи. Отново 500 части.
Това червено ни озори.

# 98
  • София
Ето и моя последен пъзел, до пролетта ще е в рамка

# 99
# 100
  • София
Много ми харесват тези желините. Мисля да си ги събирам и ще чакам Евето да ми даде Wink

# 101
Еве, кътчето е станало страхотно. С предния пъзел също ми беше харесало (ако не се бъркам, че снимката е била твоя де), но с този - още повече.

# 102
  • София
Делта не бъркаш. Колежката се грижи за фън шуито в нашия кабинет Simple Smile аз само да осигуря пъзел Simple Smile сега редя един 2000 остават ми 7-800 части

# 103

Trittico, 3×500 части
Clementoni

# 104
  • София
Кексчета, мъфини, Karemi, 500 части

Общи условия

Активация на акаунт