Пъзели 68

• 20 938
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро! Hug
Тази година не съм се включвала все още, но се очертава да го правя по-често. Осъзнах, че като съм стресирана на работа редя, за да се успокоявам, и в последните два месеца понаредих няколко.

За съжаление този е с няколко липси, но такъв е животът. Много ми харесва тази марка и шантавите парчета като цяло, само са твърде гланцирани и реденето на лампа и снимането са ад.

SunsOut, 1000
Dreaming of Christmas

Мернах назад из темата приказки за частна фб група - бих се присъединила при възможност. Blush
И също мечопуховските пъзели на Нейта, ако се лутат и нямат къде да идат - моята врата е отворена за тях! Grinning

# 661
  • София
Този ми е първи от Тази серия на Trefl, Premium Plus. Много ми хареса всичко, дебелина, ушички, сглобка. Приличаме на Ravensburger. Доволна съм ще я купувам в бъдеще.

Живот във ван, Trefl Premium Plus, 1000 части

# 662
Видях го във фб и го загледах, не се сещам наскоро да съм виждала пъзел с балерина. Та чак се вдигнах и отидох до Джъмбо заради него. В момента, в който взех кутията осъзнах, че явно е генериран от AI, а не съм фен на тези изображения, но така и така бях там го взех все пак.

Little Ballerina
500 части
Trefl

# 663
Valley of the Shadows - Cherry Pazzi 1000

# 664
Football Madness!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 665
  • София
Еконт е с безплатна доставка днес, ако някой има да изпраща Stuck Out Tongue Winking Eye
Подарявам последния с едната липса. Останалите, които редих напоследък си търсят нов дом:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 666
  • Варна
Хепи, може ли снимка на Равенса 500 и на Eurographics с тотемите? Интересуват ме сякаш Simple Smile

# 667
  • София
Хепи, свободно ли е Розовото приключение?

# 668
  • София
Сали, ще пътува при горещото лято, но тя май не пази Simple Smile

# 669
  • София
Хепи, свободно ли е Розовото приключение?
Ако не аз го имам Simple Smile

# 670
  • София
еве, тогава може да отпътува бусчето към мен

# 671
  • Варна
Хепи, аз ще взема тотемите. Равенсът не е точно мой тип.

# 672
  • София
Давай данни на лично, или някой друг ако ги има, за да подготвя товарителницата днес Simple Smile

# 673
А аз съм в търсене на пъзел за спалня - или един от 1000 или 2 по 500. Сложното ми изискване е да са вертикално ориентирани. Заринала съм си кошницата с разни компромисни варианти, периодично махам някои и слагам нови, но пак компромисни (най-вече заради това, че са хоризонтални) и нищо не мога да харесам до степен да пусна поръчка.

# 674
Блу, аз пък точно обратното - търсих в последните месеци хоризонтален за хола. И ми се струваше, че всички хубави пъзели са вертикални Laughing

Накрая май се спрях на този и го наредих набързо:

И пак от последните дни - Лудото кексче:

Общи условия

Активация на акаунт