Пъзели 68

• 20 917
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Delta_12, и аз искам някакъв пейзаж със зеленина, можи би малко повече цвят още да има. Или пък нещо абстрактно в зелено-синьо-лилаво, да не е инфантилно, ама да не е страшно...

Какъв бранд е кексчето? Имам нужда от такъв пъзел.Simple Smile ПП Намерих го.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 23:15 от Блу

# 676
  • Русе
Happy , може ли да мен "Цъфнала нежност"?

# 677
  • София
Блу, на първо четене се сещам за тези двата, но не ги виждам налични някъде.
Ravensburger и Castorland са ми се мяркали и вертикални пейзажи.
 От 500 на Black sea има северно сияние или кокичетата
Зори, за горещото лято е и той Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

# 678
Блу, на първо четене се сещам за тези двата...
Благодаря. Нещо по-друго си представям, освен че ми се виждат трудни. Ще продължавам да търся, пък все ще открия нещо.

# 679
Delta_12, и аз искам някакъв пейзаж със зеленина, можи би малко повече цвят още да има.

На мен от вертикалните пейзажи ми хареса този и си го купих, но не знам дали ще го рамкирам:
https://www.ozone.bg/product/pazel-schmidt-ot-1000-chasti-peacef-valley/

# 680
Не помня кога последно се включих с пъзел. Имам въпрос към майките в групата. На каква възраст беше възможно да отворите пъзел в стаята и детето да не дойде да "помага" като разпилява частите навсякъде? Като беше бебе, беше по-лесно: никакъв интерес към това ми хоби, сега всичко, което правя, е магнит. Този пъзел беше спонтанно започнат една вечер като си казах: Не мога повече! Искам малко време за себе си и да си почеша крастата. Отне ми три вечери и един следобед.

# 681
Май към 5-6 годишно беше моето, когато спокойно можех да си редя, като и тя се включва, когато й се прииска. Но си зависи от детето, има и по-спокойни, моето просто не е от тях.Grinning

# 682
Може би трябва да си извадя от съзнанието последния пъзел, който редих миналата седмица (Японска градина, 2-3 страници назад го има), и тогава да търся нещо конкретно за спалнята. А мога и него да сложа, ако продължа да го мисля и не намеря нещо вертикално, което да ми хареса достатъчно. Ще се похваля като го измисля.

# 683
  • Варна
Хепи, съжалявам, откарала съм снощи от раз, много скапана бях. Но няма проблеми. Когато дойде и колкото струва Simple Smile Пускам данни на ЛС. Благодаря!

# 684
  • Варна
Толкова дни вече не ми остава време за редене, че съм като в абстиненция. Стоят пъзелите и ме викат, но или има нещо за правене или съм толкова уморена, че нямам сили за тях. Добре, че вие показвате тук, а и в групата.

# 685
На каква възраст беше възможно да отворите пъзел в стаята и детето да не дойде да "помага" като разпилява частите навсякъде?
Тъкмо беше навършила две моята, когато се завърнах към реденето. Редях само докато спи, през останалото време пъзелът навит в килимчето и прибран. Но тя доста скоро спря да спи Satisfied Поне през деня, а аз вечер обикновено заспивах с нея и не ми вършеше работа така или иначе. Значи някъде между 2 и 3 е било. Трябваше или да спра да редя или да редя в нейно присъствие. Ами не можах да спра Satisfied В началото искаше да помага и я оставях доколкото е възможно. Но сравнително бързо й омръзна, вече не ми обръща никакво внимание докато редя, като някакъв фон съм там Satisfied От време на време ако редя някой лесен пъзел я викам да помага. И вчера я извиках за пътуващя на Равенсбургер със сенките. Бях направила само рамката и тя като го метна Satisfied Май май ще й е първата наредена хилядарка Satisfied Аз само сортирам и даже ми се кара ако й посочвам къде е някое парче.

# 686
Добро утро на всички! ☀
Бях си поставила за цел всеки месец тази година да имам по един нареден пъзел. Засега вървя добре, Януари наредих на Дисни “Красавицата и звяра”, а вчера за месец Февруари успях да наредя черната котка, която днес идвам да Ви я покажа.
Бях питала за отзиви дали си заслужават на Трефл пъзелите. Ами прави сте били. Изключително разочарована съм от марката и не бих си купила повече, освен ако картинката не ме плени! Те се бяха изчерпали и ме хвана яд, че ги изтървах, но после явно пак са ги заредили от Озон и веднага ги купих без да се замисля. Имам още един на тази марка, пак от същата серия с котка, ще я наредя сигурно сега през Март.
Много прах има в кутията, а да не говорим колко хлабава сглобка има, много трудно мога да вдигна пъзела без да се разпадне!! Веднага го залепих, нямам нерви да се занимавам иначе 😆 Довечера ще го прибера в албума за пъзели.

Като се абстрахирам от това, че се разочаровах от марката, пъзела се нареди доста лесно и приятно, но завесите бяха кошмарни, отне ми два дена , за да ги завърша!
Най-лесно се наредиха колбите, стъкленото кълбо, прозорците и котката. От там нататък беше мъка. Крайния резултат ми хареса обаче! ❤
Вчера го приключих и чаках да стане днес сутрин, за да направя снимки на дневна светлина и да му се радваме заедно всички на цялата му прелест! 🙏🏻🍀

Хубав, успешен и ползотворен ден момичета! 🍀❤💚

# 687
  • Свищов
Хайде и аз да попитам за препоръка за пъзел. Трябва ми хоризонтален, но не много голям - до 500 части, подходящ за кухня. Кухнята ми е в сивата гама, та ми се ще пъзелът да е такъв, преобладаващо тъмни цветове. Може и черно-бял. Имам няколко, но са по 1000 части и ще си удрям вратата на хладилника на рамката им, а и не са достатъчно тъмни. Да е на кулинарна тематика. Питах и ChatGPT и нищо не посочи. Да видим дали може да биете изкуствения интелект.

# 688
  • Габрово
Един Ravensburger 1000 от мен. Реденето му беше много приятно и интуитивно Simple Smile Сякаш като хванех някое парче, знаех точно от къде е...

# 689
Хайде и аз да попитам за препоръка за пъзел. Трябва ми хоризонтален, но не много голям - до 500 части, подходящ за кухня. Кухнята ми е в сивата гама, та ми се ще пъзелът да е такъв, преобладаващо тъмни цветове. Може и черно-бял. Имам няколко, но са по 1000 части и ще си удрям вратата на хладилника на рамката им, а и не са достатъчно тъмни. Да е на кулинарна тематика. Питах и ChatGPT и нищо не посочи. Да видим дали може да биете изкуствения интелект.
На бързо търсене попаднах на този https://www.puzzle.store.bg/p248986544/shokoladovi-lakomstva-pyz … t-500-chasti.html Не съм редила Castorland обаче и нямам представа за качеството. Не е в сиво, но пак е в тъмно, при това шоколадово-канелено. Има лешници, а ментовите листенца го "отварят" много.

А ето малък (300) вертикален с храна за Fever https://www.puzzle.store.bg/p935357895/sladki.html

Този бих си го поръчала, но не го намирам в магазините, от които мога да поръчвам.
Изобщо, хубави пъзели има в store.bg.

Общи условия

Активация на акаунт