Пъзели 68

• 20 917
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Bluebird ги печатат на няколко места, коментирахме ги със Зори преди. Този като го гледам е полски и е обикновен Трефл.
И ако не се лъжа другите бяха турски и френски, турските май са най-хубави.

# 721
Black Labrador in the Snow
Schmidt, 1000

# 722
eeBoo 500 части - Fish and boats

# 723
  • София
Bluebird произведените в Турция са си турската сглобка Black sea lite, Enjoi и другите. За съжаление като гледам в сайта им май няма нови вече произведени там. Болшинството е произведено във Франция, те са една идея по-добри от тези произведени в Полша, то пак не ми харесват много.

# 724
Честита Баба Марта! Здраве и щастие за всички!🍀

Castorland, 1000 части🎂🎉🦁
Отдавна не бях купувала и редила техни. Харесах си картинката и си припомних, че са прилично качество. Само малко тъмен ми дойде и не много лесен.

Omaya, 1000 части☀️
Страхотен ❤️ Както и подозирах, човекът се е отказал да произвежда. Няма как да има голям пазар на тези цени😔

# 725
Честита Баба Марта! Бъдете живи, здрави, бели и червени, румени-засмени!

Страхотен ❤️ Както и подозирах, човекът се е отказал да произвежда. Няма как да има голям пазар на тези цени😔

Последните пъзели с новото им изрязване бяха по 24 лв, напълно нормални си бяха като цени. А и изработваха пъзели по поръчка. Но пак не се харчеха, просто рекламата им не беше добра. А и все пак, за да има много продажби е необходимо да е съчетано и с друг бизнес сякаш - както Озон си имат Black Sea, но не им е основна дейност.

# 726
  • Варна
Обожавам си Равенсите и не се разделям с тях, тази любов ще да е вечна Simple Smile

# 727
А моята любов е към Пепковски днес. Честита Баба Марта!

# 728
  • Варна
Trefl 500 - Maze Of Colors

# 729
Аз така и не успявам да вляза във фейсбук групата, но нищо, здраве да е!
Ето нещо наредено през последните дни. Много исках да редя Санторини, прекрасен изглед, но не попаднах на читаво изпълнение. Получих го като пътуващ, частите пасват на повече места, цветовете не съответсват. Бях сгрешила на две места, добре, че съпругът ми ме коригира. До последно не знаех дали ще излезе или да търся още грешки. Определено отне от удоволствието. Май ще се въздържам друг път за тази марка.

# 730
  • София
Много ги обичам тези нестандартни парчета
Eurographics , Maligne lake 1000 части

# 731
Почнах един пъзел който правих по поръчка. Разочарована съм и е прибран обратно в кутията. Започнах този. Честит празник!

# 732
  • гр. София
Честит 3 март!

Ето и пъзел от мен! Simple Smile Извинявам се за поредната крива снимка.
Много хубав пъзел, небето ме затрудни и се наложи да ги пробвам едно по едно, чак се изненадвах като попадах на правилното парче.
Не ми се разваля Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 10:28 от Olia T

# 733
През уикенда се мъчих с един Buffalo Games, уж 750 части, но реално са 768 (24х32). За "десерт" съм си оставила звездното му небе. Като изключа постера, който е много по-удобен за следене на изображението, отколкото от капака на кутията, марката не ми харесва особено и освен ако не ме храбне много тяхна картинка, скоро няма да редя друг такъв.

Наскоро и аз търсих нещо, безрезултатно засега, със Санторини или изобщо бели къщи, тюркоазено море и олеандри или бугенвилии, като държа да е снимка, а не рисунка. Но пък се влюбих в този екзотичен плаж, ама много ще е много труден и не смея да го поръчам.

Честит 3-ти март, момичета! Нека си познаваме миналото, но да гледаме напред към бъдещето.

# 734
  • София
Блу този може и да не е толкова труден, 2-3 редя бяло от пясъка, 4-5 реда море и 5-6 реда небе и си готова Simple Smile
Аз продължавам с принцесите в рамка

Общи условия

Активация на акаунт