Предстои ми ИНВИТРО/ ИКСИ - Да поговорим - тема 90

• 34 839
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
За качеството на Я според мен убиквинола наистина действа. Чувала съм, че и витамин Е е добре да се пие. А относно стимулацията на спонтанен цикъл или с лека стимулация и аз мисля да си платя с лични средства и да пробвам чисто експериментално, защото аз там се дъня. 😀  Щадящо е за организма и мисля, че ако се извадят до 3 Я е горе-долу колкото една инсеминация. Само се чудя при този вариант дали се потиска ЛХ, както при стандартната стимулация.

# 691
За качеството на Я според мен убиквинола наистина действа. Чувала съм, че и витамин Е е добре да се пие. А относно стимулацията на спонтанен цикъл или с лека стимулация и аз мисля да си платя с лични средства и да пробвам чисто експериментално, защото аз там се дъня. 😀  Щадящо е за организма и мисля, че ако се извадят до 3 Я е горе-долу колкото една инсеминация. Само се чудя при този вариант дали се потиска ЛХ, както при стандартната стимулация.
Да! В Ovaboost  в 4 капсули се съдържат 67 мг вит. Е, което е 447% от дневния прием и пише, че е достатъчно като количество. Благодаря за споделеното за Убиквинола!

# 692
А, супер. Мерси за информацията. То реално в него има коензим. Аз досега си купувах само коензим/убиквинол и само той ми беше 150лв за два месеца. Може би ще си то взема това, но никъде не пише дали фолиевата е метилирана . Аз само такава мога да пия, че съм с тромбофилия.

# 693
А, супер. Мерси за информацията. То реално в него има коензим. Аз досега си купувах само коензим/убиквинол и само той ми беше 150лв за два месеца. Може би ще си то взема това, но никъде не пише дали фолиевата е метилирана . Аз само такава мога да пия, че съм с тромбофилия.

Метилирана е. Simple Smile

# 694
Фолиевата е метилирана, но е прекалено малко като количество (ако говорим
за в Ovaboost). Съдържа 200 микрограма на 4 капсули, а препоръчителната доза е 400 микрограма.
Аз съм си направила следната таблица и ги приемам така:

Иначе Ovaboost  закупих от Спфармаси (около 89 лв), а Омегата и Убиквинола от Озон (116 лв общо). Взела съм си това, като не претендирам, че е най-доброто като качеството:

# 695
Добро утро момичета . Болничният ми от лекарката ми свърши тези 30 дни  след пункцията , но все още ме понаболява стараха и ме е страх да се върна на работа работата ми е малко тежка физически . Ще отида до личният да видя дали може да измисли нещо по въпроса .. Някоя от вас взимала ли е болничен от личен лекар ???

# 696
Личният лекар може да издаде болничен до 14 дни.

# 697
Личният лекар може да издаде болничен до 14 дни.
Благодаря .
Просто не знам какво може да напиши като диагноза . Дали ще се съгласи ..

# 698
Здравейте, днес бях на преглед и назначиха пункция за събота, направих и хормоните:
Лх- 0.66
Естрадиол- 3110
Прогестерон - 3.40nmol
Предвид прогестерона, според вас имам ли шанс за свеж трансфер, тъй като нищо не ми казаха?

# 699
Аз взимах Овабууст,но сметнах,че 4 таблетки ще са ми много и пиех по 2-3,което май не беше най-умното ми решение. Съответно нямаше ефект при последната стимулация.
Много се чудя за Опти Ова (д-р Станулов ги беше препоръчал), но ми идват много скъпо, а те поне 3 месеца трябва да се пият. Ако взема и мъжката добавка за мъжа ми,то отиде..

# 700
Аз взимах Овабууст,но сметнах,че 4 таблетки ще са ми много и пиех по 2-3,което май не беше най-умното ми решение. Съответно нямаше ефект при последната стимулация.
Много се чудя за Опти Ова (д-р Станулов ги беше препоръчал), но ми идват много скъпо, а те поне 3 месеца трябва да се пият. Ако взема и мъжката добавка за мъжа ми,то отиде..
Ужасно е скъпо.. Ние още не сме стигнали до старт на стимулацията, а вече сме на -1000 лв само от добавки и изследвания.
Иначе да, в 4 капсули има недостатъчно фолиева и Q10, както вече обсъдихме, а какво остава в две таблетки.
За другия препарат пише следното:

# 701
Според мен Ovaboost е по-добрият вариант. Качеството на Я ни интересува главно. Аз си го взех него, взех си коензим , витамин Д, витамин Б12 , и фолиева Simple Smile и чат-пат B6.
По -нататък мисля да включа и рибено масло.

# 702
Другарки, ако някой тук прави инвитро във Вита при Цветков и има някаква уговорка за  старт на процедури предходната или тази седмица, може ли да ми драсне на лично?

# 703
Здравейте, момичета, днес бях на последен преглед преди пункция и прогестерона ми е доста висок - 2,4nmol/L, LH и естрадиол са добре, но май няма да стане за свеж трансфер както е планувано 😟.. Може ли да споделите вашия опит.. Благодаря ❤️

# 704
В ng/ml си е напълно ОК прогестерон, излиза 0.75, което си е добре. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт