Отговори
# 120
Да наистина взаимодействието е много, много малко, но Ялъто има два етикета!
И аз си помислих, че Ферит и Суна говорят за различни неща!

# 121
  • София
Идвам с добри новини Heart Eyes

# 122
MysteryG, толкова имах нужда от такава новина.🤍🤍🤍🧿🧿🧿
Делулу ЧагиЗо, май чуха молитвите ни.😄🙏

# 123
Момичета,не гледах епизода,но като ви чета разбирам,че общо взето нищо не се е разбрало.Разбрах само,че Ферит е бил доста груб със Суна и я изгонил.Ще си позволя да коментирам без да съм гледала.Дали Ферит всъщност не е осъзнал,че Суна въпреки всичко таи някакви надежди относно връзка с него?Ферит скачаше на Кая,когато той ревнуваше Суна от него.Покрай "неволите" му със Сейран,в сезон 2 действително много се беше сближил със Суна.Даже,ако помните и беше казал,че нито Кая,нито Абидин я заслужават,та беше и бръкнал точно в раната.Прегръщаше я,без да се притеснява и без някакви други помисли в главата си,а просто като брат сестра си.Даже и даде и братски съвет,да помисли за брака си.В бара не се поколеба нито за минута да я извика на помощ,не го счете за нещо нередно,въпреки,че беше полуумрял и не можеше да разсъждава трезво.Изведнъж Суна започва да му разказва какво е очаквала от женитбата си с него.Неща,които отдавна трябва да са изчезнали от съзнанието и предвид живота,който живее сега.Любимия мъж до нея,имение,фамилия Корхан и всички екстри.И изведнъж той осъзнава,че тя не е искала такъв живот,а е зациклила на миналото и се стреми да се върне в него,стреми се да въвлече и него.Дали,малко по малко,не започва да разбира,че Кая,а сега и Абидин са били прави в съмненията си и сега реалната заплаха за евентуална раздяла със Сейран е Суна?Може и да греша.Трябва да гледам и тогава да изкажа мнение.

# 124
Идвам с добри новини Heart Eyes

Супер!🥳🥳🥳

# 125
  • София
И в Х се събудиха изведнъж.
Сташе, не я разбрах Гюлчин, май е за скандалите, защото е репостнала един от коментарите.

# 126
Мистери, 🌹 супер новини! 💃💃💃

# 127
# 128
Много ясно, че Рамо е подарил розата на Афито! 🌹

https://x.com/bassma23456/status/1877795273054802042?s=46&t=C9m0 … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 129
Благодаря за новата тема, Мистери!🌷🌻🍀
Нищо не разбрах от епизода, защото ревах почти през цялото време 😭😭😭😭🤕🤕🤕🤕...
Бяха изрязани Сейферските сцени...
Диче, докато гледах това безумие, през цялото време мислех за теб! Heart Heart Heart
Аз, дето не харесвам много- много образа на Ферит, бях разочарована, а ти винаги с толкова любов и разбиране си се отнясяла към него, така че разбирам откъде идва мъката ти.
Само заради теб и Мелъди ми се искаше всичко, случило се в трети сезон, да е кома и някой да се събуди. Обожавах да чета постовете ви по темата и да се наслаждавам на страстнатата ви вяра в пробуждането.
Не знам как мога да те утеша, а ми се иска! Heart Heart Heart

# 130
И аз благодаря,Мистери Flowers Rose
Тези двамата,ми дават сили да продължа да гледам.Направо съм раздвоена и не знам на какво да вярвам.Наистина сякаш,Ферит и Суна говорят за различни неща.Едва ли Ферит ще и каже точно пред Сейран,сеанса свърши?Дали той е споделял неща с нея,а тя си го е представяла в леглото и тия горещи целувки?Ох,не знам,объркана съм Cry
Но поне Афи и Мерт ми топлят сърцето Heart
П.П...Сцената в леглото,Суна като донесе телефона и после те са на дивана облечени...Да не би,в леглото се целуват Ферит и Сейран,да е въображението на Суна?Тя много полудя...

# 131
  • София
Диче 🫂🫂🫂
Ако ви се чете нещо положително, само Сема не се отказва от туркините

https://x.com/bizdekuzusu/status/1877835946659627429?t=kNfJlOd1V … AICksY6xp-Fg&s=19

И тя мисли, че говорят за различни неща.

# 132
# 133
# 134

Общи условия

Активация на акаунт