Отговори
# 285
Само да ви напомня, че във втори сезон Суна имаше халюцинации през деня и си представяше, че е женена за Ферит и в напреднала бременност. Вие кажете какво е това психично заболяване, че на тема шизофрения не ми се спори.
Симптомите при Суна говорят по- скоро за някакво обсесивно- компулсивно разстройство, отколкото за шизофрения. Изнамерих видовете обсесии и можем да я отнесем към един от тях.
1. Обсебеност от мисъл или представа за смърт на някой близък човек.
2. Обсебеност, че някой или нещо (Бог, дяволът или болест) ще навреди на потърпевшия или на някой близък човек.
3. Страх от заразяване и болести (например СПИН, COVID-19 и др.).
4.Сексуални натрапчиви мисли – представи или мисли за целуване, докосване, секс, изнасилване и т.н. с непознати, познати, родители, деца, членове от семейството, колеги, животни, религиозни лица. Те могат да са с хетеросексуално или хомосексуално съдържание.
5. Обсесивни страхове за сексуалната ориентация.
Суна има натрапчиви мисли за целуване, докоснане и секс с член от семейството. Simple Smile
Абе Мистери, къде ме заби. Simple Smile Аз съм лаик психолог, така че тук повече яснота може да ни внесат Понки и Катето.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 20:32 от Fi79

# 286
Рени +1 за Мерт! ✌🏻
Красивото момиче! ❤🔥

🧿🤍♾🪬🧄

# 287
Само аз ли думата сеанс я разбрах като разговор тип терапия.
MysteryG, ами тоя кекс ни изяде главите ,никой не мисли за терапии.Joy

# 288
  • Яко в Матрицата...
Кате Hands Clap

Не съм психолог, психиатър и т.н., но ще е добре все пак, ако искат да имат някакъв рейтинг, да дадат някакво обяснение какво ѝ е на Суна, защото тя има проблем. Да оставим настрана актьорите и кой как се справя, ако ще дават линията Суна-Абидин-Сейран-Ферит, да им сложат някакви думи в устата, че да разберем какво ги сърби или боли. Една серия пълна с намеци, сцени и реплики без връзка, поведение, нетипично за героите, и т.н. Ми дайте някой нишан...

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 19:57 от Reni 🧿

# 289
Рени,колкото казаха и Сейран от какво е болна

# 290
  • Яко в Матрицата...
Рени,колкото казаха и Сейран от какво е болна

Баш Joy

# 291
  • София
На който му се занимава да слага слушалките и да си каже мнението

https://x.com/itsmet_19/status/1878110373917630503

# 292

Въйййййй,стига,бе

# 293

Аз ще кажа ,че вече се хващаме и за най-дребния детайл. Докъде ни докараха тея. Не мога да реша дали шофьора е Каран. Гласа в единия клип е много висок,в другия нисък. Както го написа днес надеждата умира последна. Иска ми се ,Мистери ,но дали е така.  Това ще промени ли болните мисли на Суна….

Аз така и не разбрах как се казва Каран ли ,Карам ли. Ако бъркам името ,моля да ме извините.

# 294
Каквото и да пишат за Мерт и Афра няма да накарат хората да спрат да ги харесват. При тях таланта, който имат в изобилие, говори сам за себе си. Друго не им е нужно.
Направих грешката да разгледам и в други платформи освен Х, какво е мнението на феновете. Като гледам не се толкова коментира дали целувката е реална или не, а по скоро защо въобще е трябвало да се тръгва по този път и да ни карат да гледаме такива неща. Коментира се,че Ферит с всяка друга непозната биха го приели някак си, но със Суна не. Явно обаче вече са приели глупостите на сценаристите и вече очакват най - лошото. Коментира се паралел с бременната Пелин, но да е Суна. Бой между двете сестри. Попадна ми и някъде, че очакват и Ферит и Сейран да си заминат, да умрат и изцяло главни действащи лица да станат Суна и Абидин.
До къде ни докараха? Вече никой не вижда светлина в тунела. Съсипаха ни феновете.
Аз наистина не знам какво да мисля, много съм объркана и наистина вече очаквам неочакваното.
За жалост вече гледам всичко за този сериал с неприязън, болка и отвращение. Няма я тръпката. Всичко гледам със свито сърце. Много жалко. А толкова ми помогна сезон 1  в тежък за мен момент Sad

# 295
  • София

Въйййййй,стига,бе

Това съвпада с моята реакция Simple Smile

# 296
Три са вариантите. Или са използвали актьора за да каже репликите на шофьора, или е някакво съвпадение приликата в гласа, или наистина е Каран. Във всеки случай, не виждам как това подобрява дереджето ни Grinning

# 297
Каквото и да пишат за Мерт и Афра няма да накарат хората да спрат да ги харесват. При тях таланта, който имат в изобилие, говори сам за себе си. Друго не им е нужно.
Направих грешката да разгледам и в други платформи освен Х, какво е мнението на феновете. Като гледам не се толкова коментира дали целувката е реална или не, а по скоро защо въобще е трябвало да се тръгва по този път и да ни карат да гледаме такива неща. Коментира се,че Ферит с всяка друга непозната биха го приели някак си, но със Суна не. Явно обаче вече са приели глупостите на сценаристите и вече очакват най - лошото. Коментира се паралел с бременната Пелин, но да е Суна. Бой между двете сестри. Попадна ми и някъде, че очакват и Ферит и Сейран да си заминат, да умрат и изцяло главни действащи лица да станат Суна и Абидин.
До къде ни докараха? Вече никой не вижда светлина в тунела. Съсипаха ни феновете.
Аз наистина не знам какво да мисля, много съм объркана и наистина вече очаквам неочакваното.
За жалост вече гледам всичко за този сериал с неприязън, болка и отвращение. Няма я тръпката. Всичко гледам със свито сърце. Много жалко. А толкова ми помогна сезон 1  в тежък за мен момент Sad

И кой ще гледа Абидин и Суна, рейтингът тогава ще са по-зле и от епизодите с Пелин

# 298
Нямам Х,какво става там?

# 299
Три са вариантите. Или са използвали актьора за да каже репликите на шофьора, или е някакво съвпадение приликата в гласа, или наистина е Каран. Във всеки случай, не виждам как това подобрява дереджето ни Grinning
Ако е той шофьорът и Суна се окаже бременна има голяма вероятност да е от него.Ще има сценарий ,в който Сейран или трябва отново да напусне Ферит или да му се довери.Бая драма ще гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт