Отговори
# 450
Вал, темата била опасна и празна. Да не я отваря, че ще се разстрои.
Преди това пак й каза, че са затворили темата, защо я отваря.

# 451
За мен, разговорите им хич не бяха странни и сочеха към извършен грях. Просто си говореха с недомлъвки хората Stuck Out Tongue Winking Eye Ферит искаше да се увери, че Суна не се развежда заради станалото вечерта между тях и дори намекна, че е било грешка /затварят темата/. В кухнята същото положение. Суна директно го пита, не можа ли да изчака малко след преживяното, че да си легне и със Сейран.
Ай не ми се говори, че пак паля мотора Grinning
+1
Мислех, че съм единствената, на която разговорите между Ферит и Суна си ми бяха смислени. За секунда дори не ми остана усещането, че говорят за различни неща. Само при разговора в кухнята имаше нещо, което не се връзваше, когато Суна го попита дали се е изплашил за Сейран, оттам насетне всичко си беше прово куме в очи. Това, че Феро на трезва глава и на дневна светлина реши, че е срамна тема, не означава, че е само в главата на Суна.
Ох, и аз пак започвам да паля и да се гнуся!!!

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 19:12 от Fi79

# 452
Звучи логично да разберем от самия Ферит какво се е случило, според мен ще покажат наистина ретроспекция от неговата страна..
Интересното е ,че ако е имало кекс май  не е бил на дивана.
Не знам ,аз не мисля,че Ферит наистина ще легне при Сейран ако е спал със сестра и.
Според мен е имало само целувки и тая гламарка си е представяла какво ще се случи ако Сейран не беше дошла..

# 453
Аз пък отивам по-далеч в мечтите си...
А може би Ферит е разказал на Сейран какво точно се е случило. Може би заради това бяха изрязани сцените.
И когато Суна реши да атакува с великата новина, ще се изненада от резултата. 🫣🫣
Къде ми е еднорогааа 🤣🤣🦄🦄🦄🦄https://

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 19:56 от Dichkata

# 454
Еве,благодаря:hibiscus:
Трудно ми е да повярвам,че Мечо може да е свършил тази работа.Все се надявам,че по някое време все пак се е осъзнал
Но и очилата ми не са вече розови,а еднорога отдавна си замина
В Дичето ми е надеждата след няколко серии да каже-Аз нали Ви казах:stuck_out_tongue:
Диче,писали сме едновременно
И аз го търся този еднорог....

# 455
Аз пък отивам по далеч в мечтите си...
А може би Ферит е разказал на Сейран какво точно се е случило. Може би заради това бяха изрязани сцените.
И когато Суна реши да атакува с великата новина, ще се изненада от резултата. 🫣🫣
Къде ми е еднорогааа 🤣🤣🦄🦄🦄🦄
Dichkata, еднорога избяга в сезон 1 ,че манеж за него в сезон 3 няма.

# 456
Звучи логично да разберем от самия Ферит какво се е случило, според мен ще покажат наистина ретроспекция от неговата страна..
Интересното е ,че ако е имало кекс май  не е бил на дивана.
Не знам ,аз не мисля,че Ферит наистина ще легне при Сейран ако е спал със сестра и.
Според мен е имало само целувки и тая гламарка си е представяла какво ще се случи ако Сейран не беше дошла..
Ама и Ферит, подобно на всички нас, е във фаза отрицание, така че едва ли ще видим ретроспекция от негова гледна точка. Той предпочита да затвори тази тема и със Суна да се правят, че нищо не се е случило. Не е на голям зор да преживява греха отново и отново.  Суна пък е в другата крайност и точно затова тя ще полудее.
Аз продължавам да мисля, че е било много повече от целувки, но дори и само целувки да е било, за мен предателството е извършено.
И дори да приемем, че Ферит не е извършил предателство спрямо Сейран, защото за нея той е просто бивш (днес се прокрадна и тази мисъл тук), то Ферит предаде много жестоко Аби.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 19:33 от Fi79

# 457
Аз мисля , че Суна  няма да атакува с новината. Аби ще изпревари и ще информира Сейран. Айшен нали разбра  , а тя му е  шпионина.
Разговора в кухнята си беше съвсем ясен.  Ферит се надява това да си остане между тях двамата , затова и въздишаше на терасата ,когато Суна не призна нищо на Сейро.  Обаче Суната е на друго мнение вече , след като ги видя в леглота. Отговора и беше : Аз не съм като теб ! Темата за мен не е затворена!
Интересно ще става. Да видим как ще се справи Феро със ситуацията. Държи се така , все  едно му е безразлично всичко , но бързо ще го извадят от дилириума му.
За Сейран ми е ясно. Каквото и да прави , пак ще му прости и това адски ме напряга , защото любовта не трябва да е на всяка цена.

# 458
Dichkata, еднорога избяга в сезон 1 ,че манеж за него в сезон 3 няма.
Ааа...Не така..🤣
Лятото имах Афрам еднорог ❤️ Оцеля ❤️🧿🧄
Сега си имам Сейфер еднорог и се надявам да оцелее и той, въпреки трудностите ❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿 🦄🦄🦄 Ще го търся в 1 сезон, ако трябва 😁

# 459

🧿🤍♾🧄🪬

# 460
  • София
Мерт изчакал Афра и са си тръгнали заедно 🧿🧿🧿

Ами аз не съдя за Ферит от последните две серии, а от всички останали. Той не би направил нищо от това със Суна. Това ми е единствената надежда. Никакво психично разтройство няма да го извини, ако го е направил, но това не е неговият характер.

# 461
Диче, ей така се мечтае! Kissing Heart
Не си играеш на дребно ти! Кефиш ме!
Ако видя Феро да признава на Сейран за нощта със Суна, ще си превъртя сцената 10 пъти и пак ще се чудя дали да вярвам на очите си. Ферит, колкото и да е любимец тук, още не е стигнал тази зрялост (знам, че не го казвам за първи път Wink ), при която смело може да признае своя грешка. На Ферит всички и всичко е виновно, за да се озове в кофти ситуации, само не и неговите собствени действия, решения и постъпки. Това не се е променило от първа серия на първи сезон до последна серия на трети.
И докато пиша това, ми хрумна една анкета, която може да си спретнем. От кого ще научи Сейран?
Залагам на Суна. Simple Smile
Ками е за Аби, така че... вие сте, момичета.

# 462
Цялата сцена с целувката ми става все по странна. Хич не ми се връзват нещата. И двамата Ферит и Суна бяха много пияни, особено Ферит. В следващия момент в епизод 90 и двамата кукуряци. Все едно не са пили. Мисля си, че целувките са реални, няма да ги направят илюзия. Каквото и да е държанието на Ферит не ми е нормално. Но може би затова искаше да остане сам и гонеше Сейран. За да си събере мислите, което не стана. Не ми се струват двусмислени разговорите между Ферит и Суна след това. Макар, че не знам какво да мисля. Едва ли Ферит е казал на Сейран, нямаше според мен тя така спокойно да реагира. За мен просто са си рязали сцени, защото може и да ги е било страх да ги покажат. Особено, ако са били между Ферит и Суна.
И аз искам да го намеря този еднорог и тези розови очила, но от скоро все ми бягат Simple Smile Много ми е объркано и не знам какво да мисля и в какво да вярвам. Но ми се струва, че още по-гадно и тегаво ще става. Пробват фандома колко големи мазохисти сме

# 463
Абидин ще каже на Сейран, тя няма да му повярва, а после Суна ще гръмне бомбата с новина за бременност от Ферит Grinning

# 464
Суна няма да забременее докато не си излекува лудостта! 🙏 Пу, пу! 😂

Общи условия

Активация на акаунт