Отговори
# 435
Дано не разберем дали са правили секс след 50 серии, както след 19 еп. 🤣🤣🤣🤣
Честно казано ми е все тая, толкова са закопали дъното, че не е истина. 🤦
Кекс няма, само целувки (сладкиши)🤣
Шегувам се...
Колкото повече чета анализи и сравнения, толкова повече се убеждавам, че Ферит е невинен 🤔🫣
Много странни и двузначни са разговорите на Суна и Ферит.

# 436
  • Яко в Матрицата...
Феро е невинен, само ме дразни, че се прави на депресиран Rolling Eyes Да се взема У рЪце и да се захваща за работа Joy Суна сама ще си намери майстора.

# 437
# 438
# 439
Интересно ще е дали преживяното от Ифа ще я промени към добро или ще стане още по-озлобена и отмъстителна.Да им видим посланието там какво ще е.Сблъсък на двете сестри ще има обезателно.Кой чия страна ще заеме.Акцентираха много ясно към триъгълника Гюлгюн,Ифа и Орхан Струва ми се ,че Гюлгюн може да е най-горяма подкрепа на Сейран след като всичко се разкрие.Ако е така ,интересно какъв съвет ще и даде.Есме ще е в доста незавидна позиция.За Хатуч не се съмнявам,че ще почисти пода на имението със Суна.Предтои тотален хаос в семейството на фона на война с безкрупулен враг и борба за оцеляването на фирмата.За Сейфер нямам много надежди да оцелеят. Аби ще стане неудържим като разбере и може нашия да се активира да закриля Суна,макар и не от любов.Размишлявам си само.Сейран каквото и решение да вземе смятам,че няма да е спонтанно, а ще и отнеме известно време.Не губя надежда на тия идиоти да им хрумне да ни подарят един епизод на разговор между Сейран и Ферит,открито да сподели всеки през какво е преминал от мига в магазина за фъстъци до сега.

# 440
Карлос сигурно затова избяга! 😂😂😂 Страх го хвана и си плю на пепите! 😂😂😂

# 441
Опасна работа са фандома на това дизи. Дори голи в леглото да ни бяха дали Феро и Суна, пак щеше да бъде делюзия в нечия глава. Явно всички дружно продължаваме да циклим на  фаза отрицание. Онур си играе, както си желае и му се получава. С колкото по- нелогични неща ни захранват от продукцията, толкова по- настървено гледаме и коментираме с цел да намерим логика. Между другото това е блестяща тактика. Лично аз също всеки път си пускам серия с идеята, че ще ми изяснят поредната нелогична загадка, която съм видяла в предния епизод, но те не само, че не ми я изясняват, но ми задават и нова. Хем събуждат любопитството ми, хем ме оставят на куц понеделник и така до края на света.

# 442

🪬🤍🧿♾🧄

# 443
Трябва ни само ретроспекция- спомен в главата на Ферит и ще се изясни тоя въпрос с....обеците 😂😂😂

целувката

# 444
Фи, това е защото тук сме се събрали все видни мазохистки.😂

# 445
Явно тактиката около казуса с кекса е всички да се изтощят до краен предел от търсене на потвърждения,за да им е все тая ,ако излезе истина.
А дали в изрязаните сцени със Сейфер в стаята когато Сейран го прегърна и после се опитваше да го целуне в леглото няма ретроспекция на случилото се в главата на Ферит.И не пожелаха да видим  това все още.

# 446
Излишни нерви прахосвате.

# 447
За мен, разговорите им хич не бяха странни и сочеха към извършен грях. Просто си говореха с недомлъвки хората Stuck Out Tongue Winking Eye Ферит искаше да се увери, че Суна не се развежда заради станалото вечерта между тях и дори намекна, че е било грешка /затварят темата/. В кухнята същото положение. Суна директно го пита, не можа ли да изчака малко след преживяното, че да си легне и със Сейран.
Ай не ми се говори, че пак паля мотора Grinning

Значи това от личните ми наблюдения, като се абстрахирам от 120000 анализа и психопрофила в Х.
И на база това, което ни показват.

# 448
За мен, разговорите им хич не бяха странни и сочеха към извършен грях. Просто си говореха с недомлъвки хората Stuck Out Tongue Winking Eye Ферит искаше да се увери, че Суна не се развежда заради станалото вечерта между тях и дори намекна, че е било грешка /затварят темата/. В кухнята същото положение. Суна директно го пита, не можа ли да изчака малко след преживяното, че да си легне и със Сейран.
Ай не ми се говори, че пак паля мотора Grinning

Значи това от личните ми наблюдения, като се абстрахирам от 120000 анализа и психопрофила в Х.
И на база това, което ни показват.
Еве,стана ми интересно
Какво  отговори Ферит на този въпрос на Суна?

# 449
Ифа бързо ще се съвземе значи! 🤘

Общи условия

Активация на акаунт