Отговори
# 480
VAL , нали Феро  е по-добър от Аби. Той що пада на това ниво да си ляга с жена му , която е сестра на бившата му ,която е "голямата му любов".
Както е казал Алеко : И едните, и другите са маскари!

Няма невинни и  малко виновни в тази история.

# 481
Снощи и Онур Туна я подреди тая Бирсен,сега и Елчин. Браво !
 Суна да ходи да си лекува болната душа.
Отбор еднорози🦄🦄🦄🦄🦄🦄

# 482
ани зайче, специално огледах масата 😉, обеци няма.

# 483
Аз пък вярвам в промяната на Ферит...Не каза за бременната риба и видяхме какво се случи 🤕🥺...Сега ситуацията е различна.. Но аз наистина много искам Ферит да разкаже всичко на Сейран (каквото и да е станало)..За да има смисъл...За да има Сейфер ❤️🧿

Това ще е най-правилното,но първо трябва да излезе от това състояние.

# 484
  • Яко в Матрицата...
Много бързо похарчихте Феро 🤣

# 485
На мен ми е много спокоен, за да признава нещо.

# 486
Не знам колко е спокоен , щом въздиша по терасите и търчи да говори със Суна ,за да се увери  ,че темата е приключила

# 487
Ками,аз,да си кажа пак,че не защитавам Феро и нямам такова намерение
Защо се бъркат тези неща?
Ренко,супер си да знаеш
Ама аз вече не съм толкова категорична

# 488
Иска ми се Айшен да каже на Аби и той много да се разтрои. Ако майка му (ако наистина му е майка и го обича) има снимки какво е станало да му ги покаже. От тях Аби да разбере, че Суна не е добре, а Ферит не е направил нищо. Аби да каже на Сейран и да иска помощ за Суна и лечението й. Така да намалее озлоблението му към Ферит.

Зайче, Абидин е също толкова откачен и злобен колкото и Суна и със сигурност няма да прояви никаква здрава мисъл, ако разбере, че нещо се е случило между Феро и Суна. Нормален човек не може да си тръгне от някъде знаейки, че там ще бъде изнасилена жена.🤮

# 489
Актрисата която играе Айшен е написала, че последни три дни на сета.

Рени, трябва да има от двете страни на барикадата, че да става качествен диалог Smirk

# 490
Актрисата която играе Айшен е написала, че последни три дни на сета.

Рени, трябва да има от двете страни на барикадата, че да става качествен диалог Smirk

Явно актрисата напуска, сигурно ще ги разкрие и ще си тръгне 😀

# 491
Добре де,Fi повдигна темата
Какъв е Ферит в момента?Не е ли бивш?
Сега,много,ама наистина много съм далече от мисълта да защитавам ТОЗИ Ферит
Но,не мога да си кривя душата,че двамата със Сейран хем са двойка,хем не са...Той се пробва в по предната серия като да и поднесе пръстен,като преди това каза,че трябва да направи Сейран Корхан,тя се дръпна като ущипана и започна да отказва преди да и е предложено
Та....какви са двамата в момента!Двама бивши.Ако не съм права,поправете ме,ама не с намеци,а с доводи Fi
Приятели  ли се Ферит и Аби?
И кой кого пръв е предал?
Значи ,в предната серия Аби гледаше как Ферит се гърчи и страда на ръба на лудостта,но като истински приятел си мълчеше и се спотайваше ни лук ял,ни лук мирисал
Ами преди това,намекна се,че е предал Ферит като е отишъл при Синан /там така и не се изясни какво е станало/
Но,според мен, за приятелство изобщо не може да се говори
Ох,пак трябва да защитавам Ферит за някои неща,а не искам
Точно сега не искам...
Вал, темата за статуса на Ферит и Сейран не съм я повдигала аз. За мен те са двойка и аз нямам съмнения и колебания в това отношение. Също така имам очаквания от Ферит да е лоялен на жената до него, а това все пак е Сейран. Колко може един мъж да е бивш на една жена, когато иска дете от нея?! Мисля, че видяхме даже как се захванаха да работят по въпроса. И това не е било преди сто години, а няколко нощи преди да се озове със Суна в къщата на греха. Само пръстенът и името ли прави един човек партньор на друг?! Да, Сейран не е Корхан и не носи пръстена на Ферит, но е негова във всеки друг аспект.
Нямам нищо против да го оневиняваш и да виждаш само предателството на Суна. Много съм далече от идеята да те оборвам. За мен и двамата имат еднаква вина и това го пиша за n- ти път. Всеки има право на своя гледна точка.
Относно Аби и Ферит. Понеже още тънем в неведение как и защо Аби е започнал да работи при Синан, няма как да аргументирам каквото и да било твърдение, но едно е да предадеш приятел като спреш да работиш за него и съвсем на друго ниво е предателството да се заиграеш с жената на приятел.

# 492
Айшен ще я изгонят сигурно, като разберат, че докладва всичко на Аби. И след случката с Ифакат 🤕

# 493
Момичета жестоки сте Simple Smile Почти изписахме новата тема. Евала ви!

# 494
Айшен ще я изгонят сигурно, като разберат, че докладва всичко на Аби. И след случката с Ифакат 🤕

Най-вероятно, и преди да си тръгне сигурно от яд ще каже какво е чула

Общи условия

Активация на акаунт