Бременност и паразити.

• 841
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря ви много на всички за отговорите. По принцип съм голяма паника за всичко и по добре да се изследваме,вместо само да го мисля.

# 16
Пусни си тест за токсоплазмоза. Не се шашкай. Родих преди месец, имам 2 котки, домашни са, но лятото от някъде лепнаха някакви тении (или нещо подобно, някакви бели неща като червеи), ветеринарната каза, че такива гадости и ние с обувките си можем да внесем вкъщи и реално ние да заразим котаците, както и да е, давахме им на няколко пъти хапчета против паразити, всичко премина и не съм имала проблеми докато бях бременна, но все пак си правех тестове за токсоплазмоза, мисля, че е добре да се прави, колкото и чисти да са животинките. Иначе аз даже тоалетната им чистех, с ръкавици и маска и това не е проблем. Но за да си спокойна - котето или вътре или навън. Heart

# 17
Пусни си тест за токсоплазмоза. Не се шашкай. Родих преди месец, имам 2 котки, домашни са, но лятото от някъде лепнаха някакви тении (или нещо подобно, някакви бели неща като червеи), ветеринарната каза, че такива гадости и ние с обувките си можем да внесем вкъщи и реално ние да заразим котаците, както и да е, давахме им на няколко пъти хапчета против паразити, всичко премина и не съм имала проблеми докато бях бременна, но все пак си правех тестове за токсоплазмоза, мисля, че е добре да се прави, колкото и чисти да са животинките. Иначе аз даже тоалетната им чистех, с ръкавици и маска и това не е проблем. Но за да си спокойна - котето или вътре или навън. Heart
И нейните са едни бели червейчета иначе не знам какво е. А ти като си пусна тест за токсикоплазма какво излезна? И за колко дни излиза теста? Благодаря за успокоението!🙂

# 18
За един ден. Сутринта го пуснах и на следващия ден по обяд имах резултат. Не помня кое какво беше, но едното беше активен вирус, а другото, че имаш някакви антитела, тоест вече си го карал. При мен и двете бяха отрицателни.

# 19
  • София
Аз също пусках изследване за Токсоплазмоза, котаракът във ветл клиника, аз аз - в ДКЦто, по Касата.
И на двамата изследванията ни бяха отрицателни.
Паразити не е имал, но и той не си подаваше носа навън.

Преди 2г прибрахме едно коте, което имаше паразити. Не зарази нито другите две котки, нито хора.

Успех.

# 20
Snqs9216, какво стана,как си? Ходи ли на аг,пуска ли изследвания?

# 21
Snqs9216, какво стана,как си? Ходи ли на аг,пуска ли изследвания?
Всичко е наред,няма нищо страшно! И котето е добре вече. Благодаря,че попита.🙂

# 22
Здравейте! В 10г.с съм и съм с острици... Съвети? Много съм притеснена... 😭

# 23
Съветът ми е възможно най-скоро да се консултираш с лекар - личен или следящия АГ.

# 24
Съветът ми е възможно най-скоро да се консултираш с лекар - личен или следящия АГ.

Утре съм при АГ 😑

Общи условия

Активация на акаунт