Априлче 2025г./тема 5/

• 29 773
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря на всички за успокоението.
На последната ФМ не съм ходила все още. Предстои ми скоро. Мисля че на последната оглеждат мозъка. Надявам се да е напразно притеснението ми, а и все още има време да заеме нормална позиция.

# 601
Мила, точно същото казах на мама вчера. Тя твърди, че майчиния инстинкт е много силен и ще ме спаси в нужда.😁
Мики и аз така мисля да направя. Единствено, ще си разпечатам списък с храните които е добре и не е добре да ям докато кърмя + някакви трикове и важна информация, за да са ми достъпни нагледно.
Розичка, до колкото помня, ще раждаш при д-р Дяволов- не би ти спестил ако има нещо предвид- в сигурни ръце си. Simple Smile

# 602
Бях аз на трета фетална, Чучумишев мълча в продължение на 30 минути, аз щях да колабирам от страх, даже ме пита дали не ми е зле. Представям си как съм изглеждала. И накрая каза, че всичко е наред, седмица напред, 1600 гр. Удари ме хипохондрията и прочетох после всички документи, никъде не изостава. Ще ги покажа и на моята АГ другата седмица.

# 603
Здравейте, момичета 🍀
Изпращам актуална ценова листа за раждане в болница Вита (ако някой има интерес), както и техният списък за родилното

В контесата на разговора за разположението: нашият в понеделник беше с главичката надолу, днес вече е напречно застанал 😂 Д-р Чорбова ми каза, че с това разположение на бебока е добре да си почивам повече.
А от понеделник сме всяка седмица на тонове 🤗
Момичета, Вас кога Ви викат на тонове ?
Някой минал ли е вече? Как се процедира?
Казаха, че ми пускат запис и после отивам при доктора да ги прочете, но няма да ме гледат с ехограф.

# 604
  • Смолян
Бях аз на трета фетална, Чучумишев мълча в продължение на 30 минути, аз щях да колабирам от страх, даже ме пита дали не ми е зле. Представям си как съм изглеждала. И накрая каза, че всичко е наред, седмица напред, 1600 гр. Удари ме хипохондрията и прочетох после всички документи, никъде не изостава. Ще ги покажа и на моята АГ другата седмица.
Все едно чета за Стоилов.😁
На втората така ме побърка и сега в 28 като бях пак очаквах същото, ама този път беше в настроение и даже се шегуваше с мен.

# 605
От 34г.с ме викат за тонове мен. След 3 седмици ги започваме. АГ каза, че ако няма нищо притеснително с бебчето или контракции масово се започва от 34та иначе може и от по-рано ако напр. има повечко контракции (32г.с, по-рано от това каза, че няма особено смисъл).

# 606
И при мен май постоянно сменя положението - в петък беше главично, в понеделник напречно, когато спрях да усещам. В 32 г.с съм вече,  но все се надявам, че ще се намести.

# 607
Аз пък никакви книги за бременност и т.н. не съм чела до момента. Голяма слакване Rolling Eyes
Затова пък си хванах една мега мега яка litRPG и ми е пълен кеф Simple Smile

В неделя ще отидем на училището за родители в МОЛ София да понаваксаме някакви знания.

# 608
В коя седмица си? Аз съм в 29+6г.с.
Случайно да беше със синя дреха 😁 И аз днес бях на трета фетална 😅 Мереше всичко много внимателно, мълчеше през повечето време, но аз не го оставях да мълчи 🤣 Като гледаше кръвотока и ми каза, че пулсът ми е колкото на бебето 🤣 Над 140 и даже ме хвана за китката. Аз не усещах сърцебиене, просто много се вълнувах, че виждам личицето на бебо 🩵 Малко се затрудни със снимките на личицето, защото имаше плацента и пъпна връв около себе си, но все пак го видяхме 😍 а и не спря да ме рита по време на прегледа, хаха. Все още е напред бебчо 1600гр., въпреки че от 3 седмици почти не се храня и май ще си взема протеин. Изписа ми и желязо на спрей, защото хемоглобинът ми продължава да пада. Иначе и при мен от всички мерки, главичката е най-напред, повече от седмица, близо 2 по надлъжен пререз, но си влиза в нормите за седмицата 🤗 ииии прилича на мъжа ми 😍
ПП и моето кръвно е по-високо, когато съм на ФМ 🤣 за пулса да не говорим. Явно си е нормално това за бременните, защото много се вълнуваме.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 15:57 от Kactus

# 609
Кактусче,  аз съм била, със синя блуза и дънки, преди обед.Grinning
Главата при моето точно отговаря, другите неща са му по-напред, но средно е 30+3, а аз съм 29+4. Силно се надявам нищо да не ми е спестил. Гледа и шийка и плацента с вагиналния. Бебето също е копие на баща си 😅
Иначе Чучумишев излиза отпуска две седмици, ако някой го иска, май записват вече за март.

# 610
Моята фетална е чак след месец. Иначе за тонове ми казаха също следващият месец.

# 611
Аз минах на тонове.. лежах около 20-30мин, а бебчо се ядоса много и то беше страшно ритане 😂😂 После минах през АГ само да разчете, не съм минавала на преглед. Та всичко беше наред.

# 612
Мануна, радвам се, че те видях, ако знаех, щях да те поздравя 😁 Аз малко преди това наводних с техния извънземен диспенсър, защото водата просто не спираше 😅 Иначе и на мен ми измери шийката, в началото ме шашна, но после измери отново и си беше добре. Плацентата се е вдигнала достатъчно. 🤗
Лили, радвам се, че всичко е наред и при теб 😘 Аз до сега не съм била на тонове.

# 613
Много се радвам, че сме се "видели"Blush
Лили, колко често те викат на тонове?

# 614
Не сме говорили още кога ще е следващия път. Бях в 28+5 дни за първи път. Петък съм на преглед и сигурно тогава ще ми каже

Общи условия

Активация на акаунт