КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 905
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ЯН, ЧЕСТИТ И БЛАГОСЛОВЕН ДА ВИ Е ПЪРВОРОДНИЯ! ЖЕЛАЯ МУ ЗДРАВЕ, УСПЕХИ, КЪСМЕТ, МНОГО ОБИЧ! ПОПЪТЕН ВЯТЪР И 9 ФУТА ВОДА ПОД КИЛА.  МОРЕТО ДА ГО ПОСРЕЩА И ИЗПРАША ЛАСКАВО И СПОКОЙНО, А НА БРЕГА ДА ГО ОЧАКВА ЛЮБИМАТА ЖЕНА. Прегръдки за теб, ЯН! Цял чувал Hug

БРОНТЕ, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! ЖИВЕЙ И ЛУДУВАЙ С ТВОЕТО ЛЮБИМО МОМЧЕ ОЩЕ ПОНЕ ТОЛКОВА. СМЕЛО СВЕЩИТЕ ДУХНИ, ВЪЗРАСТТА НЕ ТИ ЛИЧИ. А ПОПИТАТ ЛИ ТЕ НЯКЪДЕ КАЖИ, ЧЕ НА 25 € СИ ТИ!
Не можех да оставя коментара за утре. Сега емоцията ме държи и затова сега пиша. От сънища човек спомени няма. Има време и за спане. Разби ме с твоя пост! Накара ме и да се замисля, и да се посмея, и да се възхитя на сръчността и таланта ти. А като си те представих как излизаш на 4 крака от кръчмата...сама си се смях. И аз съм от твоята партия - върл въздържател. Язък, от такива като нас Винпрома ще фалира! Stuck Out Tongue Winking Eye

Лелееее, в тая група с конкурс сме събирани. Тука случайни нЕма. Коя от коя по- способна, по-надарена, по-работна, а всички взети заедно - ГОТИНИ!!! Не случайно на клона почти всяка вечер има публика. Някои с имената си, други се крият. Не знам защо - страх ли ги е ( от какво), срам ли ги е, ( защо) или може би не искат да знаем, че силно се интересуват от нас?Техен проблем! Важното е, че представляваме интерес! Красноречив факт е многобройната група нови попълнения, на които много се радваме!  Вече трябва да направим дежурни групи по посрещане и приветствия! Joy Едва насмогваме! Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега вече лека нощ. Ще трябва да спя на чатал, да не ми се развали прическата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 106
Фло ,закачи се на закачалката. Сигурна работа.
 денят не е свършил, сега сме информирани ,сега честитим

Честито на момчето на Ян,  поздрава от Фло ,тя взе думите и няма повече.

Специалната ми юбилейна торта за Бронте, жива и здрава  и наистина разказваш интересно ,не се скъпи на приказките.  Ние  обичаме да четем.

# 107
Хо, бързам, бързам,, не гасете ламБите- ида и аз за парче торта
Наспах се, нямам идея от кога спя сигурно от 7.00  - 7 и нещо. За малко да изпусна почерпката и веселбата .

Ян,
Честит да е сина ти!
Честит празник и на теб и на съпруга ти, като негови родители!
Много здраво и щастливо да е момчето ви!

Леле Бронте,
Колко цветно разказваш!
Бъди здрава, влюбена в живота и в скъпите си хора и само любов о усмивки да има около теб!

Има още десет минути до полунощ.
Няма да гася ламБите,   може още някой да влезе

Лека нощ, мили момичета - кокичета!
Усмихнахте ме с вашите радости!
Бъдете благословени!

# 108
Честито на синът ви Ян!
Здраве,любов и попътен вятър!🍀🍀🎈🎈🎂🥃🥃

Бронте,
Честит юбилей!
Здраве и любов!🍀🌼🌸🎈🎈🎂🥃🥃
Разказваш увлекателно,че направо си те представих без да съм те виждала как сте на дансинга с любимото момче,с любима песен
А на четири крака  от кръчма излизат други индивиди -пиещи ,а не танцуващи.
Признавам си и аз се позасмях на сравнението.

Фло,за да не гадаем кажи каква е тази специална прическа изискваща специално спане🤪😃.
Замислих се,че ми е време за боядисване.
Спрея ми свърши 🤣😃🤭

Айша,утре да пишеш ,че сте по-добре.

Ето Клечица ме превари.
Довършвам и гася ламБите.
Лека и спокойна нощ за всички !

# 109
  • Варна
Ето ме и мен!  Nerd
Чета ви, но не ми се пише! Не съм добре.
Не искам да се оплаквам, но нищо добро не виждам на хоризонта за което да пиша.
ДС и той, уж беше пушка, от два-три дни казва, че няма сили.Той лежи в едната стая и кашля, аз в другата.....
Тази сутрин към 4 часа направих явно хипертонична криза, не можех да дишам, треперех цялата , студено ми беше, но нямах температура. Пия си рдовно хапчетата за кръвно пък....... Кого да вдигам по това време?
Към 8  часа сама си извиках линейка, нали съм на края на града дойдоха все пак бързо, за 20 минути, кръвното ми беше 240/95, доктора каза веднага в болница, но като не мога да вървя ми постави венозна инжекция, че като започна една "дехидратация", кръвното ми стана 145/80. Кардиограмата добра, но аз не съм добре.
Отоците по краката достигнаха до коленете ми, кожата ми опъната, появиха ми се малки струпеи, уж мажа с разни мазила, но няма файда, нервите ми изопнати, не ми се мисли какво следва!
Малката дъщеря дойде, свърза се с кардиолога ни, той ми увеличи дозата на две от лекарствата, сега пък имам сърцебиене, съхне ми устата...... а чакам да се подобря!

Вчера говорих с cveteart по телефона, поздравява ви, известно време няма да пише, има ангажименти по хобитата си. Тя писа че очаква някаква машина свързана с тях и явно малко ще  отсъства от темата.

Честити да са двете Нина и Пипи, да са здрави и все така красиви и редовни в темата!  Flowers Four Leaf Clover
Добре дошли на новите момичета и да пишат често!  Nerd

Лека, нощ, гася ламБите!    Bulb

# 110
  • София
Добро утро! Снощи до късно сте си хортували, сега се излежавате, ама аз няма как- отивам на работа!
Бронте, добре си дошла! Само не разбрах-писала ли си преди в темата или си нов член на КГБ?
Танита, съжалявам, че болежките са ви нападнали с ТМ. Според мен задържаш вода и затова е подуването на краката и високото кръвно. Виж нещо за обезводняване да ти изпишат. Аз ще слизам вече, болните да докладват, че да по-добре, ще проверявам!

# 111
Добро утро и от мен.
Още нямаше 5.00 часа, когато се разходихме на вън .
Зорът Simple Smile не пита, добре, че на вън е добре осветено и Кучо бързо си свърши двете работи Simple Smile .

Танитка,
Прочетох те и ми стана много мъчно за теб. Знам, колко жизнена и какъв веселяк си, винаги, когато сме се срещали.
Не се сдухвай, не може да няма лек, имай надежда. Спазвай каквото ти казват докторите и при проблем ги търси за помощ .
Стягай се.
Нали ще си пием кафето в Златоград след няколко месеца Simple Smile .
А и още много други познати и непознати места ни очакват Simple Smile .
Силна си!
И това ще мине!
Прегръщам те!

# 112
Добро утро! Преди да хукна към службата ви наглеждам.
Танитка, с теб съм. Силно се надявам всичко да е вече зад гърба ти,  днес чакаме да се обадиш, че си  по-добре.
Към обяд ще се обзаведа с пИятел. Сополясал нещо,  градината му се разминава. Дано не го тръшне сериозно. Искал да му сготвя ,,супа пиле без пиле,, - чорбата за него,  мръвките за деди.
Айде чао, че закъснях.

# 113
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Добриютро, девойки. Станах в 6.30, разходих кучето. При нас има доста сняг и като гледах Джеса  с какъв кеф се търкаля в снега, ми идваше и аз да се просна до нея, да навиря краци и да се отъркалям и аз. Спря ме единствено мисълта, че все пак вече съм достолепна половинвековна  дама и не подобава да се държа като полуидиот.
Та, прибрахме се - Джеса доволна, аз - разсънена; заварих Либето на паркинга да чисти колата от новонавалелия сняг; после изпратих татко и щерка да се водят кой на училище, кой - на работа, пуснах робота и седнах на рахат.
Над голямата ми чаша с кафе се вие ароматна пара; седя на барплота в кухнята, покатерена на щъркел, цигарата дими между пръстите ми, у дома е тихо и спокойно. Идилия. Любимото ми време от деня, когато събирам сили за предстоящата ежедневна  битка за хляба и маслото на трапезата...
К.А.Г, Фло, Боряна, Янка, Гъбката, Яжка, Мериан- благодаря за топлите ви думи, момичета. Боряна, страхотна торта! Тенкю!😘
Фло, щастлива съм, че разказът ми е докоснал нещичко в теб и е предизвикал палитра от емоции. 😘
Мериан, нова съм, но съм писала тук - миналата седмица се представих и платих членски внос. Ако не се лъжа, дойдох след Ян.
Танче, адаш...що така се сдаваш? Зима е; навън е сиво и мрачно и това допълва мрачната картина на боледуването. Стискайте зъби с ДС. Когато навън дойде пролет, нещата няма да изглеждат толкова мрачни. Не съм лекар, но знам, че високото кръвно не е болест, а симптом на болест я на бъбреци, я на сърце, я на някой друг важен орган. Подуването на краката - също. В тоя ред на мисли - знаеш ли какво точно причинява тези симптоми? Имаш ли диагноза? Ако се сдобиеш с такава и намериш правилния лекар, който да те лекува от болестта, подозирам, че до лятото отново ще се върнеш към обичайния си начин на живот. За съжаление, масово ни лекуват не от болестите ни, а от техните симптоми и това е един от големите проблеми на българското здравеопазване. Потърси  свестен лекар. Малко такива останаха и обикновено са от старата генерация, но ги има.
Ениса, хубаво е човек да има пИятел или пИятелка. Поне още десетина години ще съм без. Но се надявам да дойде ден и аз да се сдобия.
Важна клечка, направо ти се възхищавам на ентусиазма! В 5 сабале от леглото могат да ме измъкнат много малко неща. Да има човек куче не е само радост, като по картинките. Зор и голяма грижа е.
Засега чао от мен! После пак ще надникна.
Лек ден на всички от моя снежен като приказка град!

# 114
  • София
Добро утро скъпи, дами!
Аз вече пия с ММ сутрешното кафе и каня вас също:

Тази година 15.01 е определен за международен ден на снега,
Да му се порадват децата, а и ние. Също и любимеца на Клечи- принц Чарлз.
Благодаря на всички, които поздравиха Пипи и мен с деня на Св. Нина, а тези които не са аз ги поздравявам. Желая  и моля Светицата да помага на всички. Болничките внучета на Айша от коварния  грип да оздравяват бързо да го забравят. Чакам хубави новини и за дъщеричката на Дидия. Танитка, а   ти, не се давай на високото кръвно налягане. Пий хапчетата, но  и  спокойствие ти желая.
На всички млади баби желая добре дошли / не споменавам по именно за да не пропусна някоя от ЕГН-то  ми/
Прекрасно е да потече млада кръв и много познания в темата ни. ДОБРЕ ДОШЛИ!
О, сега видях, че чаровния ни  ПИЯТЕЛ ще ни гостува в темата. Прегръщам го и се моля да няма проблем със здравето, а носленцето да престане да го притеснява.
Хубав ден и всички бъдете здрави.

ПП Допълвам се, защото сега видях, че днес е и Световен ден на шапката. Аз обичам да нося шапка.
И нещо, което ми хареса:

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 09:40 от Nina NN

# 115
Допих си кафето и викам да рипвам и да отивам малко да поспортувам, че за вчера ме е срам от мен си - цял ден бях ,,полегнала е Тодора"", кога само лежа, кога придремвах и ако не беше Кучо да излизам с него по замалко навън, единственото ми друго движение беше до хладилника ... Срам голям, ама има и такива дни... Отгоре на всичко снощи още преди осем заспах ,,официално"" , ама сега съм кукуряк, пълна с енергия и нахъсана за славни дела ...

Бронте, хич не е ентусиазъм да ма'ам гащи с гуреливи очи в пет часа на вън, ама нали Кучо ми е другарче, как да му откажа като тъпче пред входната врата и скимти от зор. То зора не пита, кога ще ти се приходи на тоалетна . А ми е добро животното - от както живеем заедно лошо от него не съм видяла. Още от 7- 8 месеца се научи да се стиска и да чака да си върши двете работи на улицата, затова каже ли мрън и баба Клечка скача в обувките и взима каишката ...

Ениска,
Приятно гледане с п'иятеля.
Бързо да му минава неразположението и да не се усложнява.

Айша,
Вашият лазарет как е?

Дидиа?
А при вас?

Ставам, че от рано ми дойде бърборивото настроение,  да се не унасям, че много мързел не е на хубаво.

Хубав ден на всички !
Да ви е хубаво и спокойно!

# 116
Добро утроооо 🌹

Присядам при вас, но на майче. Кафето съм си изпила рано, рано. Днес не съм защото ще се гледаме с малкия сладур, кеф Simple Smile Той току що стана, изчакваме малко да изстине закуската, ще хапнем, после игри, после да храната и малка разходка, обяд и то деня почти минал.

Бронте, да кажа и аз, пиши, пиши, много е приятно да те чете човек 🥰

Танче, силно те прегръщам 😘 Аз също съм съгласна, че високото кръвно не е болест, а е вследствие на друго заболяване. Съвсем скоро четох точно такава статия .

Момичета, пращам ви голяяяма прегръдка и хубави мисли с пожелание за здраве за вас и близките ви хора! 🤗❤️
Сега ни казвам чаф и до скоро  🥰

# 117
Добро утро
             Ян, честит и благословен да е синът ти! Здраве,късмет и много любов да има в живота му!
             Бронте, честит юбилей - пей,танцувай и живей на мах. Много щастливи години пред теб!
             Докато вие сте си хортували аз съм мъркала в леглото. Да събирам сили, че вече умората ме гони.
             Танче, чета, че ти пресъхват устата - проверила ли си захарта? Краката болят /невропатия/  и се подуват при диабет.Така се оплакваше ММ -  обиколихме всички професори и на никой не му дойде на ума да пусне изследвания. Една съседка мед.сестра ни отвори очите и захарта му беше с много високи стойности. Докато поставят диагноза загубихме много време за адекватна реакция. Сега след вирусната инфекция сме пак в същия филм.
             Дъщерята още не съм я чула, сега ще и звънна. Там чакаме четвъртък да свалят превръзката и да кажат какво следва по нататък. Дано зараства и да не се налага присаждане. Ей, така от нищо стана голямо нещо.
             Пожелавам лек и спокоен ден!

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 12:21 от Didia

# 118
Дидия, преди години докторите от тази клиника препоръчваха един мехлем за изгаряне от Драгичево. Правеше го един дядо, който почина,  но дъщерята го наследи и все още го продават. Аз го имам от години,  държи се в хладилника и  наистина много помага. Отнема болките много бързо, но дали сегашните доктори го знаят...Може да ги попита дъщеря ти,  ако иска.

# 119
Ениса, казах и да пита още първия ден, но при нас проблемът е, че не боли. Увредени нервни окончания. Утре ще кажат, като видят състоянието на ръката, какво следва.

Общи условия

Активация на акаунт