БРОНТЕ, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! ЖИВЕЙ И ЛУДУВАЙ С ТВОЕТО ЛЮБИМО МОМЧЕ ОЩЕ ПОНЕ ТОЛКОВА. СМЕЛО СВЕЩИТЕ ДУХНИ, ВЪЗРАСТТА НЕ ТИ ЛИЧИ. А ПОПИТАТ ЛИ ТЕ НЯКЪДЕ КАЖИ, ЧЕ НА 25 € СИ ТИ!
Не можех да оставя коментара за утре. Сега емоцията ме държи и затова сега пиша. От сънища човек спомени няма. Има време и за спане. Разби ме с твоя пост! Накара ме и да се замисля, и да се посмея, и да се възхитя на сръчността и таланта ти. А като си те представих как излизаш на 4 крака от кръчмата...сама си се смях. И аз съм от твоята партия - върл въздържател. Язък, от такива като нас Винпрома ще фалира!

Лелееее, в тая група с конкурс сме събирани. Тука случайни нЕма. Коя от коя по- способна, по-надарена, по-работна, а всички взети заедно - ГОТИНИ!!! Не случайно на клона почти всяка вечер има публика. Някои с имената си, други се крият. Не знам защо - страх ли ги е ( от какво), срам ли ги е, ( защо) или може би не искат да знаем, че силно се интересуват от нас?Техен проблем! Важното е, че представляваме интерес! Красноречив факт е многобройната група нови попълнения, на които много се радваме! Вече трябва да направим дежурни групи по посрещане и приветствия!
Едва насмогваме! 
Сега вече лека нощ. Ще трябва да спя на чатал, да не ми се развали прическата.

не пита, добре, че на вън е добре осветено и Кучо бързо си свърши двете работи