КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 912
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • Вила Великула
Здравейте момичета! Доста сте изписали, но ви прочетох.
Магделина, много благородна професия. Като се видим на живо ще разкажеш повече.
Ян, да е честит първородния син. Много здраве и любом да има.
Бронте, много увлекателно си разказала - не спирай да ни поднасяш твоите истории. ДНес ли е РД? Да си много здрава и все така обичана.
Яжка, благодаря за песента.
Танитка, я се стягай момиче, че ей го къде е Златоград. Трябва да си пушка дотогава. Наистина идеята за проверка на захарта е добра, въпреки че предполагам вече са го направили докторите.
Ениса, приятни забавления с пИателя и бързо да отшуми градинския сопол.
Клечи, луд уморя няма. Сигурно е било много мразовито в 5,00 сутринта. Как принц Чарли въобще е успял да си свърши работата на този студ?
Сега ви оставям. На неспоменатите - гуш.

# 121
  • Кубрат/ Пишурка
Малее, от вчера сутрин не съм влизала и вие сте изписали света!
Адашке, честит да ти е синът! Желая му здраве и много щастие!
Бронте, честит юбилей! Бъди здрава и много щастлива! Лудей, танцувай и пей, докато можеш! И дано още дълги години да можеш! И ние едно време най - много се карахме при ремонт. Да не казвам колко пъти се споменаваше нечия майка Joy Накрая си научих урока - мълчание и търпение.
Добре дошла на новата баба! То чак да му е неудобно на човек да й каже баба! Ноо факт! Имаш благородна професия. И моята братовчедка от София е акушерка / говоря за Галя, която някои от вас познават /. Не съм говорила скоро с нея, но предполагам, че се е пенсионирала, защото с половинката си не са се спрели от хайтосване! Любе и на мен ми е любима руска група. И може би съм една от първите им фенки, от времето на касетите. Брат ми /лека му пръст / беше репортер в радио Шумен и първата песен, която чух беше Луна. Поисках да ми я запише и той ми донесе цялата касета. При първото им идване в Каварна с всичкия си акъл грабнах Анжелка и отидох на гости на Фурийка, а вечерта бяхме на концерта им. Фурийка дори не беше чувала за тях, но и тя им стана фен.
Клечи, вчера прочетох една мисъл : Кучето не е домашен любимец. То е семейство! И ти напълно я потвърждаваш!
За болните - бързо да оздравяват!

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 11:11 от Янче-то

# 122
  • в сърцата на любимите ми хора
Реших първо да ви изчета и след това да пиша. За има-няма ден сте писали като за целия китайски народ. Все така да е!
Честито на сина на ЯН. Късметлия да е и винаги да има попътен вятър!
БРОНТЕ, хем добре дошла, хем честит юбилей Simple Smile. Да си жива и здрава, да обичаш и да бъдеш обичана още дълги години. Наздраве Wine Glass
МАГДЕЛИНА, привет и на теб. Дано ти харесаме и да се видим и на живо! Любе - любими!
ТАНИТКА, много съжалявам за болките ти - знам какво е и от цялото си сърце пожелавам облекчение и оздравяване. Както са писали момичетата - Златоград ни зове, а без тебе - накъде?
ЕНИСА, смях се с вашата супа с пиле, ама без пиле. Емили пък си поръчва супа топчета, но без топчета. Разпределянето на чорба и топчета е същото като при вас, в ролята на хапващия топчета, обаче, е таткото.
КЛЕЧИ, принц Чарли има ли си "обувки" за разходките? Спомням си, че когато имах кученца /два мини пинчера/ не можеха да издържат на снега повече от няколко минути /колкото да си свършат "работата"/ - после ги гушвах под якето и така минаваше разходката. Обувчици не приеха - замръзваха на едно място и докато не им ги сваляхме, не тръгваха.
ДИДИА, как е щерката? Дано не се налага присаждане. Майка ми преди десетина години си изсипа на крака вряла вода. Трета степен изгаряне, но нервите бяха запазени и имаше болки. Бяха казали, че ще присаждат кожа, но не се наложи, успя да се справи и без. Добре, че няма болка. И това ще мине, но притесненията остават.
АИША, а при вас как са болничките? Пийте повече чайчета, срещу обезводняване. Дано да имат апетит, че Мрънличка каквато е мъничка и нежничка ...  Да ги нагушкаш!
ПИПИ, за теб и не питам Simple Smile Знам, че при теб работа има като за десетима. Ти си със запазено място в групата на работните!
При мен нищо ново. Получихме покана за купон за рождения ден на зетя - става на 50 години. Ще сме в тесен семеен кръг и за три дни отиваме на спа-хотел до Казанлък. Е, има време до тогава /началото на февруари/, но го чакаме с баба Мими с нетърпение. Трябва да измисля подарък, и то много скоростно.
Болничките да оздравяват, здравите да се пазят. Гушкам всички - споменати и не. До после

# 123
Привет момичета, благодаря на всички ви за топлото посрещане. Всички с празник вчера ги поздравявам малко по късно Simple Smile). Здраве и само здраве да имате. Бронте, честит ти юбилей, ъсмет, здраве и мноо поводи за танци, усмивки ти желая! Обожавам професията си макар доста често да е трудно, недоспало, напрегнато Simple Smile)) Като поема в ръцете си поредното бебоче и всичко лошо забравям, често очите ми са пълни със сълзи от радост. Да се оплача сега при вас, че грипа не ме отмина и пет дни ще се лекувам у дома.  Танитка, много ти съчувствам, много явно се мъчиш но ти пожелавам скоро да се намери адекватно решение за лечение. Пикочната киселина как е ? През студените месеци кръвното на хипертониците често се вдига въпреки хапчетата. Задържаш вода, пиеш ли нещо за отводняване. Преръщам те.

# 124
Влизам, защото старост нерадост 🙂‍↕️
Като влязох сутринта уж си бях набелязала какво да пиша и разбира се да поздравя рождениците, но то един акъл, за какво по напред 😁 Та -
Честит рожден ден на момчето на Ян и честит юбилей на Бронте! Да са здрави, щастливи и още дълги години да лудеят и щуреят! 🥂🍀🥰
Магдалина, гаден е грипа и у нас мина. Някои все още го борят. Дано при теб мине бързо 😘
Мамси, много хубав празник ви предстои. Намислила ли си какъв да е подаръка? На мен тази част ми е винаги много трудна.
Отиваме да се приспиваме. До после 🤗

# 125
Танитка, с риск да ти стана досадна но да дам непоискан съвет за доплер ехография на артериални и венозни съдове, ако не са ти правили. Важно е, много искам да не се мъчиш, някак те приех при сърце, извини ме. То и аз не съм добре но е само грип, за съпруга ми там положението зле и не ми се пише за това да ви натоварвам.  Професията ме държи и вече, и малкото бузесто бабино момче.             

и още една песан от мен, харесвам тази група  https://www.google.com/search?q=%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D … :uWP1t7Knbpk,st:0

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 13:38 от magdelina

# 126
  • Вила Великула
Мамси, по повод кучешките обувки, пускам един смешен клип.

Магделина, тази група ми напомня на нашата група Грамофон, която пее руска музика. Не знам дали си ги чувала.

# 127
Друм,добре дошла и от мен
Магдалина, добре си дошла - имаме си по млада баба от мен 😊
Ениса , съболезнования
Nina NN - Много ми хареса легендата за кокичето ще си росва във,фейсбука ,надявам се да нямаш нищо против Simple Smile
Успях да ви изчета Ураа / 🤩🥰
Двете машини  трион и лазер ще идват другата седмица, обаче аз се опитвам да се подготвям чета гледам филмчета в YouTube когато мога де, Вече луднах малко 😁през другото време шетане, готвене и ходене на работа.
С танчето се чухме , но беше добре.

# 128
Айде да ви наглеждам от време на време, че веднъж вече ви изпуснах, а както е тръгнало, може да изпишете темата още тия дни  Joy
При мен проблем. И не е градинският сопол. ПИятелят се притеснил, че една мома от групата не иска да играе с него, защото не бил хубав. Бабин убавец, както казва Фло, със сините очи, бледата кожа на аристократ и разтапяща усмивка,  не се харесва на момата??? Жива да не бЕх! Айде Флото да казва сега какво пише в нейните дебели книги по тоя въпрос. Като нямаше още 2 години девойките бягаха от него на детските площадки,  защото им крадеше бебетата с количките, ама сега не е такъв случая   Joy

# 129
  • София
Ениса, където има дума-да му имам проблема на пиятеля!
Да те питам теб, името Enisa да не произлиза от името на една европейска организация, дето отговаря за киберсигурността или е съвпадение?
Болните да се явят на отчет да ги видим до къде да се докарали?
Хубав следобяд от мен!

# 130
Съвпадение, установих го много след това. А иначе да,  изграждаме вече 3-ти Дейта център за кибер сигурност,  защото не можем да поемем всички.

# 131
Добър ден.

Бронте,
Честита да си!
Всичко най-добро ти пожелавам от сърце!

Аз пак със следобедното кафе.
При нас от снощи вали сняг,но се топи.
Така ми харесва .Снежинки,снежинки🥰
Обичам снега.И зимата .
Като го пиша това и се сещам за Айша,която недолюбва студено време.
Айша,как сте ?

Танче ти посъвзе ли се?А ДС?

# 132
Ениса, харесва го, но  се прави на недостъпна. Нали знаеш малките момчета като си харесат девойка,  я дърпат за плитките. Сигурно и момичетата имат някакви прийоми.
 Но не му казвай ,че го харесва ,че ще изтърси и стана тя. Има време за харесване ,моят втори бе много харесван и  харесваше, влачеше ги в миялната насаме ,да ги целува,  любовчията, а още е ерген, стар при това.
 Не  е индикация .
 Животи  здраве да му посрещнеш булката един ден.
 Стига сте се разболявали,  няма време за губене, стягайте се в кръста и  наздраве с нещо под ръка.

# 133
Ето ме следобедно по гръб  в заслужена почивка. Малко да си ви видя, че е толкова приятно и уютно в къщичката ни, че все тук ми се седи Simple Smile .
Питахте ме веднъж,  какво толкова правя - еее, рапортувам -
Ставане - 5.00 часа  - разходка
Пиене кафе и четене новини - до 9.00 часа
Пътуване до залата - спорт , пазаруване  - до 14.00 часа
Разходка Кучо, миене, хранене - до 14 30
Слугинаж, готвене - до сега
Все има какво да се прави, стига да му се работи на човек.

Гъбче,
Чудесни кокиченца, от вашите ли са?
Не само Айша, и аз хич не обичам зимата. Искам да е зима и да вали сняг от Коледа до след Нова година, стига му.
При нас почти се стопи, дори и в градинките е тук- там. Беше бяло и чисто, пак се показаха боклуците които бяха затрупани

Ениска,
Голям сладур е младежа.
Кажи му, че който не го харесва, няма вкус Simple Smile .
Голяма работа, друга ще го хареса, а тази мома, как си позволява да срива самочувствието на бабин хубавец, и той да и каже, че не иска да играе с нея...
Дечицата са чувствителни и си го изживяват, добре, че споделя да го успокоиш...

Чарли няма обувки, не съм и търсила, но и не мисля, че ще ги търпи на краката.
Иначе има вече един куфар дрехи Simple Smile - 5  пуловера,  4 поларени якета  и 1 много дебело,  един суичър с крачоли и качулка , който веднъж е обличан и си настъпва крачолите с тези къси краченца не може да пристъпи  и до там беше. Миналата година четох, че да не му се напукват лапите от студа и леда е хубаво да се намажат с кокосово масло.
Мажа го аз , излизаме на вън и той като седна, па като се заоблизва, докато не изблиза  всичко мазно не тръгна.
Иначе няма проблем нито от студ, нито от дъжд, нито от сняг - с кеф излиза на вън. Когато вали дъжд тича и вири глава да лапа дъждовните капки, когато вали сняг - също, в другото време, рови, души, ближе сняг, но мисля, че нито миналата, нито тази година се е търкалял в снега.
То и непрекъснато е на каишка, не го пускам да ходи  свободно, макар, че като излезем той води - на където поиска натам ходим.

Янче,
Да, кучето за мен е семейство.
Като дете ми е - то не ме е поискало, аз съм решила да го имам и правя всичко да се чувства добре. Не му трябва много - да е нахранено,  да е разходено, да е здраво.

Заплеснах се с подробности и не можах да обърна внимание на всички.
Ще ставам да си дооправям манджата.
Иначе докато ви четях си разговарях мислено с всяка от вас .
Новите момичета за сега не си ги представям с образ, за сега са само усещане. Усещане за добри хора .

Както казва от време на време адашката Фло,  за тези, на които  не можах да обърна внимание е чувала с прегръдките и добрите чувства - грабете, за всички има.

Сигурно пак ще дойда.
За сега - останете със здраве.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 17:01 от Важна клечка

# 134
  • София
Накрая се добрах до компанията. После ще ви кажа как мина моя ден. Сега съм обсебена от проблема на нашия пИятел.
Скрит текст:
ЕНИСА, гласува ти доверие, след като споделя с теб. Изслушай го внимателно, казвай му, че го разбираш. Все пак ние бабите знаем и можем всичко. Не е добре, да се неглижира проблема му. Не вярвам, че би го напраила. Обясни му, че понякога това се случва и при големите хора. Насочи вниманието му към някое дете, за което предварително си го разпитала, знаеш името му. Попитай го какво обичат да правят заедно, кой на кого помага, приятно ли му е да играят заедно. Задавай му въпросите така, че да те разбира. Похвали го, че си играят добре с това дете. А може би има и други приятели от групата, които искат да си играят заедно с него. Ако се чувства добре и един приятел е достатъчен, за да се забавляват. Твоето мнение е важно за него. Подчертай, че той е мило, умно, хубаво, добро и възпитано дете. За момента не знам колко е подходящо да го подтикваш да се сприятелява с това момиче или още по-малко да й подарява нещо. Честно казано, аз не бих го навеждала в мислите му в тази посока. Ако и след разговора с теб все още е тъжен, предложи му да направите нещо заедно с теб или с дядо му ( правете сладки, да нарисува семейството ви, издежете от бонбонена кутия рамка за картината, да строите нещо с лего или да редите пъзел) Играйте на "намери предмета". Скрий нещо и го накарай да го търсио, като го напътстваш със студено ( ако се отдалечава от предмета) или топло, ако се доближава. Като го намери, възнагради го - бисквитка, мандаринка или нещо деуго. Приказките също помагат. Ако прецениш, подскажи му, че може би след време това момиче ще поиска да си играят, а до тогава той да си играе с неговите приятели. Все пак в детската възраст започват да се формират бъдещите реакции и поведение.
Мога още да разказвам, но на първо време е нужно детето да се успокои и да се изнесе вниманието встрани от проблема. Дано да съм помогнала. HeartHugGrinning
Тази вечер няма да съм подробен"коментатор", че ще стане много дълго. Само накратко. Stuck Out Tongue Winking Eye
МАГДЕЛИНА, радвам се, че в групата вече си имаме лекарка. Flowers Hibiscus А песента Молодость я изтанцувах. Simple Smile Нали съм още млада...Stuck Out Tongue Winking Eye
ЦВЕТЕАРТ, хайде да пристигнат машините и да ни покажеш какви красоти ще твориш.
ПИПИ, по повод клипа ми стана и смешно, и тъжно. Горките кучета!
Днес до обяд имах сбирка с групата за подкрепа, а после отидох в Софиямед на преглед за болното ми рамо. Назначиха ми три процедури и от понеделник започвам. Дано да мине.
Питахте ме каква ми е прическата - дължина до раменете, етажирана, а модела е разплетена кошница! Joy
Прегръдки и пожелания за спокойна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт