КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 917
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро, мили приятелки!
Днес аз отварям къщичката в снежното утро и ви пожелавам:
Дай Боже днес всички болнички да са вече здрави, а другите да избягат от наближаващия грип.
И ето какво да ни споходи:
Хубав ден и бъдете здрави.

# 136
  • Вила Великула
Добро утро! Ще се опитам да повторя това, което писах до сега и изчезна, чащото ми прекъсна интернета.
Къде сте всички ранобудни момичета? Клечи, не сте ли излизали на разходка с Принца или летите по задачки?
Аз съм замислила най-сетне да прибера Коледната украса. До сега не ми оставаше времето за тази подробност. Трябва и да измия баня, да пусна прахосмукачка, да измия и т.н.слугинаж. А и трябва да работя все пак. Ще се справя, няма къде да ходя, а как ми се иска да си легна на диванаТа пред камината с книжка в ръка или да ми остане време да порисувам малко.
Болничките, оправяте ли се?
А пИателя, миличкия - много добре е обяснила Фло за ситуацията. Така е при децата. Слушам я сега внучката, че са на етам да се "мразят" момичета и момчета. Ама какво се учудвам. Ние едно време с ММ като колеги бяхме като драки, все се карахме и накрая пламна любов.

# 137
  • София
Тука сме ранобудните, но работа!
Ха здравейте!
Много са сладки мъниците с техните проблеми. За нас са маловажни, а те цялото си сърце влагат в проблема!
Фло, живо ме нтересува какви процедури ти назначиха?

Изчезвам, но ви желая хубав ден!

# 138
  • в сърцата на любимите ми хора
Ето ме. Не съм от ранобудните, но да "мъцна" нещо🙂. Вчера готвих мусака и за днес тази дейност отпада.
Цъкам си брошките, гледам дебатите за избор на правителство и  сама си се смея. Вероятно се досещате защо.
Подаръкът за зетко е купен, по-точно няколко подаръци - телефон, смарт часовник, любими негови немски вкусотии за хапване и още няколко по-дребни нещица. Мисля, че всичко ще му хареса. Торта ще поръчам следващата седмица и сме готови.
ПИПИ, ти пак много неща си запланувала за днес. Дано ти стигнат силите, а и времето.
ПИателят са го налегнали големи
грижи. Самочувствието страда. ФЛО е дала добри съвети.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 13:51 от Мамси

# 139
А добър ден! От сутринта съм залегнала на компа, а до вас все не мога да стигна. Правят се някакви диви актуализации на програмите във връзка с новата минимална заплата, съответно и осигуровките към нея, та наше чудо, та ничие, както казват у наше село.  Blush
Разгадах му терзанията на пИятеля. Не го харесват заради липсващия зъб. А той беше толкова горд, че го е извадил, че и пари получи за него. Говорихме по темата,  явно е един от първите без зъби,  казах му, че скоро всички ще са така и няма да се размине и на куклата, дето не го харесва. Иначе той си има приятели, с които играят непрекъснато, но в случая искал да играе с нея, понеже тя взела една писта, която...и т.н.  Може би се е впечатил, защото от мен слуша само  ,, на баба хубавеца, на баба красивото момче,, та  беше объркан. Сега аз съм на моята машина, той на детския таблет ( чисто механична играчка), също с копчета и отговаря на географски въпроси. Работим здраво.
Фло, благодаря за изчерпателния отговор. Ще ми е полезно и за в бъдеще.
Болничките,  Аиша,  Танитка,  Дидия ( щерката),  обаждайте се,  да не ви мисля и вас. Кажете нещо хубаво, моля!
Лек ден на всички!

# 140
16 януари е Световният ден на "Бийтълс".
Причината за избора на 16 януари е, че на тази дата през 1957 година в Ливърпул се открива клубът "Кавърн" ("The Cavern Club" - "Пещерата"), откъдето започват пътя си "Бийтълс".

Днес съм замечтана.
 Но се обаждам , сред мечтанието.

# 141
  • Вила Великула
Борянка, преди години на едно от пътуванията ни до Ливърпул (ММ е страстен дапалянко на едноименния футболен клуб и ходи на техни мачове, а аз го придружавам), се разходихме по Матьо стрийт и видяхме въпросния клуб. А иначе дори през деня на таза улица става купон. Има доста заведения и младите се веселят денонощно.

# 142
Те направиха революция в музиката и интересът  е оправдзан, остават. За разлика от еднодневките.
 Вчера синът гори 6 часа боклуци от "новата къща" и това не е дори половината. Не са изхвърляли нищо десетилетия, Плюшкин ряпа да  яде, Гогол ще се обърне , ако види.
  Не става въпрос за  баш боклук,  а вещи, дрехи,  клони,  кашони,  тая все мъкнеше от магазините , просто да прибере. И остаря, та нито буркани вари,  сложиха климатик, че и печка не палят,  ужас. Не знам оплаках ли се,  просто е  да зяпнеш.

# 143
Здравейте момичета! Боледувам но ще мине Simple Smile)). Извинете ме, че не мога да кача неща за виртуална почерпка, днес навърших 46г. Фло, радвам се, че ти е харесала песента. Бъдете здрави.

https://www.youtube.com/watch?v=t9g0HBEU30M

# 144

Честит рожден ден, жива и здрава да си, надежда да имаш и сила!

# 145
Борянка, много ти благодаря за прекрасната торта и пожеланията към мен. Да си жива и здрава, да пишеш още стихове и да ни радваш с тях. Моята дъщеря се казва Боряна и имам слабост Simple Smile)) към това име.

# 146
Най-добри пожелания за рожденния ден и от мен! Бъди здрава и благословена,  поздрави и от пИятеля.

# 147
Честит рожден ден магдаленка , жива и здрава да си, любов и сбъднати мечти и весело изкарване на празника 🎂

# 148
Ениса, Цветеарт, благодаря ви! Да сти живи и здрави и вие. А на пиЯтеля поздрави, гушкам го и го целувам. Да не преживява там някакво момиче, тя просто го харесва и има защо. Той е мъж и трябва да има самочувствие при това е още от сега будно и умно детенце.

# 149
magdelina, честит рожден ден! Здраве, късмет и нови надежди!

Дъщерята си е вече у дома. Отново чакаме четвъртък ,но ...чак другия. За сега пресаждането се отлага.
                 У дома тече подготовка за посрещане на белгийчето. Девойче е , две години по-малко от нашата госпожица. Ран ще е командирован при нас, да чете, че ще е в сесия. В неговата стая ще се настани гостенчето.
                 Ениса, големи вълнения при вас. Спомням си, че обяснявам на Ран да не гледа само външността, а да цени и ума. Минават години и той казва, че харесва една съученичка и аз - умна ли е? Отличничката на класа и моя следващ въпрос - красива ли е?! Отговор - ти нали каза, че красотата не е от голямо значение. Моят отговор - твоята трябва да е умна и красива. Та се получи с моите камъни по мойта глава. Така, че внимавай какво обясняваш. Да не ти се случи същата случка след години. Помнят неща, които ние сме забравили.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 16:48 от Didia

Общи условия

Активация на акаунт