КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 920
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • в сърцата на любимите ми хора
МАГДЕЛИНА, честит празник. Много здраве, любов и късмет!
ДИДИЯ, радвам се за щерката и стискам палци всичко да е наред

# 151
Е друго си е когато човек е в къщи, вчера  сто пъти влизах и писах, а днес ква съм мълчалива Grinning
Ха добър ви ден Flowers Rose
Магдалина, честит рожден ден! Здрава, щастлива и сбъдваща бъди! Wine Glass Flowers Four Leaf CloverHeart Eyes  За почерпката не се притеснявай, нали видя каква  страхотна сладкарка си имаме и тортата винаги ни е в кърпа вързана Simple Smile  И оздравявай момиче! Heart
Диди, радвам се за момичето ти! Дано всичко е наред и да няма нужда от други манипулации! Heart
Мамси, вчера май  доста хора сме готвили мусака, съвпадение ли е що не знам, ама ей на Simple Smile
Ениса, ква пък е тая, че да не харесва нашето пИятелче, аааа Grin  Гушки за сладура Kissing Heart
Фло, направо цяла лекция си изнесла отново. Благодаря, полезна е и мисля, че на доста хора от тук ще послужи! Heart Eyes
Цветеарт, очакваме с нетърпение творенията ти Simple Smile
Хубав следобяд момичета и гушки за всички Hug

# 152
Благодаря на Мамси, Касс и Дидия! Не знам поробности за дъщерята на Диди/ не е и необходимо/ но пожелавам всичко да е наред и бързо оправяне. Гостуване на чужденче съм го преживявала не е лесно но пък в името на децата ни е за добро.

# 153
  • София
Привет!
Днес е хубав ден в къщичката ни, защото е рождения ден на Магделина!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
Дидиа, радвам се за добрата новина, че дъщеричката ти си е вече в къщи.  Дано няма повече интервенции, раната да заздравява, а болките да престанат. Чакам добри новини и от дома на Айша. Дано вече всички са здрави. Също и  другите боледуващи от темата ни. Пожелавам и се моля всички да "правят сянка", което значи да не са на легло, а да са прави. Ениса, прегърни Пиятеля и от мен и му дай уверение, че който не го харесва нищо не разбира от красиво и умно момче.
Хубав ден и бъдете здрави.

# 154
Благодаря ви момичета, за жалост моето слънце, съпруг си отиде в по добрият свят, знаех, че така е стане от дни, днес дори като съм болна не ходих при него, гледачка нали имах та може би тя е взела цветя и преди половин час може би той с количката и тя при мен, поднесе ми цветята, аз с маска, нахраних о малко хапна хвана ме за ръката и просто си отиде...........извинете те но плача .не видам акво пиша но при вас си изказвам болката Има една песен за него е                   https://www.youtube.com/watch?v=hQ1vCGuSvm8

# 155
  • София
На празник, като на празник!
Има прекрасна торта, има искрени пожелания, аз ще добавя песен - Букет из белых роз!

МАГДЕЛИНА, С ПРАЗДНИКОМ, ДОРОГАЯ! С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ! ОТ ВСЕЙ ДУШИ ЖЕЛАЮ ВСЕГО САМОГО НАИЛУЧШЕГО! БУДЬ ЗДОРОВА, БУДЬ СЧАСТЛИВА, БУДЬ БЛАГОСЛОВЕННАЯ.

ПП. Послала поздравление и потом прочитала...
МАГДЕЛИНА, сочувствую, обнимаю, милая. Пусть земля ему будет пухом!  Что могу сказать? Все будет мало...Держись, милочка! Естли можем тебе помочь, скажи...

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 15:48 от Flo 51

# 156
  • Кубрат/ Пишурка
Магдалена, дори не знам какво да кажа! Точно на рождения ти ден! Ти бъди здрава и силна! Прегръдка от мен!

# 157
  • София
Магдалина, съжалявам! Прегръщам те виртуално, Дано имаш сили да се изправиш пред фактите, с теб съм!

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 16:09 от merian64

# 158
  • Кубрат/ Пишурка
Ииии ЧЕСТИТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО!

# 159
  • Вила Великула
Магдалина, колко жалко, съболезнования. Бъди силна.

# 160
  • София
Магделина, стресната съм. Три пъти прочетох поста ти за да се уверя, че  премеждието, което току що те е сполетяло е истина. Миличка, много труден момент и болка за теб е. Няма да те утешавам с познати фрази. Зная само едно и го вярвам, че когато млади и хубави хора си отиват, значи те са нужни там . А когато са тежко болни и се измъчват, спасение за тях е да отидат на по-хубаво място. Съболезнования!

# 161
Здравейте.
Прочетох всичко.

Magdelina,
Момиче мило, силно те прегръщам!

Ако мога с нещо да помогна, дори и да поплачеш на рамото ми  тук съм.
Не се притеснявай да споделиш.

# 162
Моите най-искрени съболезнования...

# 163
  • София
Магделина,приеми моите съболезнования!
Какво нелепо съвпадение!Точно днес ли трябваше да се случи?!

# 164
Магдeлина, най-искрени съболезнования! Светъл да е пътя му! Flowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers Rose За съжаление има моменти , в които сме безсилни. Бъди силна и бъди опора на дъщеричката си в този труден момент! Прегръщам ви!

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 20:14 от Didia

Общи условия

Активация на акаунт