КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 937
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Магдалина, съболезнования и от мен Sad

# 166
Живя достойно, никого не мрази.
Обичаше децата си безкрай.
И болката ми, че не те опазих
наоколо до края ще витай.
И ще се нижат дните мълчалив
без твоя глас и чистия ти смях.
Били сме и нещастни, и щастливи
ала живота тъй не проумях.
Ще бъдеш с мен в деня ми и съня ми,
ще виждам в мрака твоето лице.
Ще съществуваш в мислите, в ума ми
докато бие моето сърце.

02.08.2006

Дойде в съня ми както ти се молих
за да ти кажа сетното прости.
Душата ми до края се оголи
и само сънища ще бъдеш ти.
Насън ще милвам устните, ръцете,
ще гледам дълго скъпото лице.
Не издържа, не издържа сърцето-
за целият живот едно сърце.

Колко нощи безсънни,
колко много сълзи,
може камък солта им  разтвори.
А съдбата с облещени,
странни очи
безучастно ни гледа отгоре.
Колко мъка и горест,
дълъг път извървян
все без теб-на света чак до края.
В този празен живот,
нащърбен, разпилян
аз ще имам ли сили не зная.
 Маги, изказвам моите съболезнования в стих, за моята болка,  която отдавна преживях, но   всичко съм предвидила е  и вярно. Бяха много стихове ,тези са се запазили. Едва ли ще ти е от полза, но  точно в тези моменти , ще запълнят  време и  ще отпушат  мъката. Плачи, това помага,    аз не можах веднага, мина време е да ме души неизплаканото.
 Думите - понякога  помагат, понякога искаме тишина, тук е  хубаво ,че можеш да прескочиш. Има време да си говорим.

# 167
  • София
Магдалена, съболезнования за загубата. Да ви пази от небето. Рожденния ден отива на заден план сега. Но пък си нужна на дъщерята и бебето.
Дидиа, да се успокои дъщерята и раната да заздравява.
Кой чакаше добри новини от нас?  Няма ги, засега. Уж Пл. се беше подобрил, аз кашлях по-рядко. И вчера всички симптоми се върнаха + темп. при мене.  Бях при ЛЛ, черпи ме тамифлу, прати ме на снимка в Аджъ бадем. Чета на изследването, че има някаква сянка в ляво. Утре ще каже какво следва. Ани е на антибиотик, децата на тамифлу. Уж се оправят и после пак вдигат темп. Чак на себе си омръзнах с толкова оплаквания.

# 168
Магдалена,съболезнования и от мен.

# 169
  • Кубрат/ Пишурка
Днес и моят брат има звезден РД. Щеше да стане на 64. Почина 15 дни, преди да стане на 60!. Лека му пръст и светли му небеса! Явно лош ден.

# 170
  • в сърцата на любимите ми хора
МАГДЕЛИНА, моите съболезнования! Плача с теб, събуди много спомени. Вече няма болка и дано да е на по-хубаво място. Прегръщам те!

# 171
Магдалина, искрени съболезнования! Мир на душата и светъл път на съпругът ти! 🙏 Приеми силна прегръдка и от мен! ❤️

Янче, мир на праха и на твоето братче! 🙏 Гушкам те ❤️

Айша, съжалявам 😘 Гадни, проклети вируси... И у нас не е баш много розово положението. Нощеска ММ направи температура и кашлицата му си връща с пэлна сила. Преди малко му се карах яко, защото днес не е отишъл нито да го чуят, нито да го снимат.

# 172
Магделина,  по възраст можеш да ми бъдеш дъщеря.  Първо ти пожелавам да бъдеш здрава и силна!
Иначе  сме сестри по съдба. Освен да ти кажа да бъдеш силна заради дъщеричката и внучето, друго и да ти кажа, няма смисъл. Преживяла съм го и знам какво чувстваш.  Светъл път на твоето момче!

Бо_ ряна!!! Скоро не бях плакала, но сега............

# 173
  • на чист въздух
Ох Магделинче, прегръщам те силно. Каквото и да кажем сега ще е трудно. Пожелавам ти да имаш сили да продължиш. Ще боли и то много. Просто трябва да свикнеш да живееш с тази мисъл и да продължиш заради детето ти и внучето
Мисля ви и всички останали,  но няма да изброявам. Нахлуха ми много емоции.
Пожелавам Ви хубава вечер.

# 174
С редовно закъснение, но от сърце:
Ян, честит да е синът ти!

Бронте, честит юбилей!

Магделина, моите съболезнования!

Болните, стискам палци за бързо оздравяване.

# 175
  • Варна
МАГДЕЛИНА, съболезнования и от мен! Бог да прости другарчето ти!   Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Мъка, мъка..........

Момичета, благодаря за съчувствието тук и по телефона, благодаря и за съветите ви!  Nerd
Изследванията ми са добри, захарта и холестерола ми са в норма, пикочната киселина от 620 с лекарствата и Бялата диета стана 260, отоците слабо понамаляха, той и лекуващия лекар ми каза, че ще бъде бавно.
Към края на месеца, като изпия изписаните ми лекарства, тогава ще ми пуснат нови изследвания. Дано!!!!!

ФЛО, благодаря ти и тук още веднъж! Има защо!  Kissing Heart  Sparkling Heart  Flowers Four Leaf Clover

# 176
  • София
Добро утро, скъпи дами!
Да пием кафето:
На 17.01. Православната църква чества Св. Антоний Велики.
Свети Антоний  Велики е египетски християнски монах-аскет. Смята се за основател на християнското монашество. Той е и първият от така наречените  Пустинни отци. Живял е 105 години.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Честит имен ден, ако имаме именнице в темата ни.
Със закъснение, но от сърце поздравявам синът на Ян и Бронте с нейния юбилей и пожелавам да са благословени.
Пожелавам хубав ден на всички и се моля болните бързо да оздравяват.

# 177
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Нинка, благодаря за кафето и информацията.
Ако има празнуващи, нека да са живи и здрави и да имат само положителни емоции.
След вчерашния ден на всички ни е малко "вкиснато" настроението. Ако Магделина има нужда от нашата подкрепа, ще я получи. Магделина, пиши когато можеш и имаш желание.
Как е времето при вас. Тук в момента е -4с. Доста мразовито изглежда. През ноща е било -9с и тази нощ го дават да е същото.
Както обикновено и днес имам доста амбициозна програма, която смятам да изпълня. Свързана е и с излизане навън, но няма как.
Клечи, в този студ как излизате с Принца навън, отново ли в тъмни зори?
Танче, кръвното нормализира ли се. Не помня кое дете, вместо кръвно казваше "кръвнишко".

# 178
  • Кубрат/ Пишурка
Добър ден от мен на Антоновден.
Тони днес е именичка. Да ми е жива и здрава! Ако има и други и те да са здрави!
И при нас е още студено, но постепенно се затопля. Следобед ще изляза - може да е по - топло

# 179
Здравейте.
Днес ми е малко кофти ден, по много причини.

Честит имен ден на Тони, ако ни чете, пък ако не види - Янчето да и предаде моите пожелания за здраве и добри дни!

Пипи, да, излизаме всяка сутрин, всяка вечер и едно 75 % по обедно- следобедно време.
Немислимо е да не излезем, а още по- немислимо е да оставя животното  да  се стиска или да се върне в бебешкия период, да си върши нуждите на пелена в къщи  - това е все едно на детенцето да му се ходи на тоалетна, а майка му да каже  ,,пишкай си в гащите"" или пък ,,ела да ти сложа памперс, че не ми се води до тоалетната"" ... И не само за това - животното има нужда да се раздвижи, да се срещне със себеподобни.
Иначе излизаме по различно време - между 6.30 - 7.30, когато Чарли се на спи, понякога и по- рано, някога и по- късно - ако нямам ангажимент обвързан с час, го оставям той да реши. И вън го оставям той да решава на къде да тръгнем, понякога ходим бързо, почти тичешком, понякога се върти на малка територия забол нос да души аромати оставени от другарчетата му и съсредоточен да остави свои аромати за следващите, които минат.
Увлякох се пак с приказки.
Иначе го мислих - че е малко куче, по - малко от котка дори, че може и да живее като котка в къщи. Не, не може - куче е и всичко кучешко му е присъщо...

Вчера бях в ступор.
И днес все още разни размисли не ме напускат...
Магделина,
прегръщам те!
Макар, че много от скоро се познаваме и още не сме се виждали, но знай, че ако имаш нужда от някой да поговориш, насреща съм.
И не само аз - сигурно и всички момичета от КГБ биха го направили.
Няма какво да кажа повече.
Даже не ми се започваше да пиша....
Вчера бях изцедена от емоции,  макар че съм непознат човек...
Пращам ти сила,  Маги!

Общи условия

Активация на акаунт