КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 838
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Вила Великула
Хайде и аз да посрещна новата дружка. Добре дошла Магделина! Надявам се да намериш при нас уюта, който ние усещаме. Съжалявам за мъжът ти, дано да има светлина в тунела. Радвай се на малкото бузанче. И аз имам внуче на два месеца и половина.
Айша, дано бързо да отмине този гаден вирус при вас. Консултирахте ли се с лекар?
Аз успях да се справя с днешните срокове и утре гоня следващите. Какво да се прави - работа. Само да сме здрави.
Благодаря на всички за пожеланията за имения ден.

# 91
Боряна, блаодаря и на теб. Я руская ............ дошла отдавна в България и това е моята държава, дааа Русия също но тук е моето място.       https://www.youtube.com/watch?v=m8ZFZsz8mFE&list=RDm8ZFZsz8mFE

# 92
magdelina, добре си ни дошла! Мисля, че ще ти бъде добре при нас. Преди много години ,когато още нямаше темата на бабите аз влязох в мамата да търся помощ и познай - толкова много мамчета се включиха, че чак не ми се вярваше колко добри и отзивчиви хора има. Същите тези мами веднага ме уведомиха ,че се е появила тема за баби. Постепенно ще ни опознаеш и ще можеш и персонално да коментираш. Ако не е нахално - какъв специалист си, че сме го закъсали от всякъде.
            Айша, стягай се, че ти си опората и лечителката. Пожелавам бързо оздравяване на всички.
            Клечи, трябваше и аз да завърша, като Фло, и да открия кабинет за психично здраве. Цял ден ту звъни щерката, ту пише. Като чуе нещо и ми трябва после два часа да обяснявам какво и как, и че при всеки е различно. При ММ същото, без промяна. Пак купувах разни илачи.
            Пипи, за съжаление щерката изобщо не е като мен. Лабилна е и бързо се психясва. Та аз се старая да разбивам всичките и опасения. Преди малко звънна за да я поуспокоя малко. Чула нещо от друга пациентка и ... ами , ако и при мен е така. Казах и да си сложи слушалките в ушите и да си пусне музика или филм. Другата в стаята е явно голяма ораторка и капацитет по всичко.
            Ей,че сте бързи. Докато пиша и вие сте публикували още няколко поста.
            magdelina, прочетох, че си рускиня и....ми стана много приятно. Имам много приятели и сега поизгубихме връзка в тези напрегнати времена. Да се надяваме, че пак ще се видим. Водила съм групи и  тук и там на много места.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 20:45 от Didia

# 93
Любе...любим.

# 94
  • Вила Великула
Magdelina, това е много любима песен за мен. Благодаря, че я сподели.

# 95
Нинките, честити да сте!

Магделина, добре си дошла!

# 96
  • София
Дорогая Магдалина, добро пожаловать! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Радвам се, че си избрала нас. Навярно ни познаваш "задочно", ако си влизала в нашата къщичка.
Пожелавам ти да се чувстваш добре, да ти е уютно с нас. Ще очаквам да се запознаем лично. Щом си в София, все ще намерим удобен момент, въпреки семейните и служебните ангажименти.
Вицът е супер, не съм го чувала. Вече официално си една от нас! Hug
Благодаря за музикалния поздрав. Любим изпълнител, любима песен!
Момичета, очакват ме на скайпа моите руски приятели, да си поговоря с тях. После пак ще намина. Simple Smile

# 97
Блаодаря момичета, пита не помня коя какъв лекар съм. Имам две специалности акушер- гинеколог и неонатолог, посрещам новият живот.

# 98
magdelina, аз попитах. Благодаря за отговора. Ние по "старите" баби  Yum се надяваме на правнучета , че внуците ни вече са големи. Чудесна професия, но безкрайно отговорна и трудна. Скоро питах един млад и талантлив лекар как избра тази професия и момчето, леко смутено, отговори, че у тях всички са лекари. Още от прабаби и дядовци та до него.

# 99
  • София
Магдалена, много хубави специалности имаш.
Дано да има светлина в тунела за болестта на ТМ.
Дидиа,  дано скоро я изпишат дъщерята. В къщи поне няма да слуша разни болни капацитети. Преди години като бях в алергологията на Пирогов имаше подобна пациентка. Само ходеше по стаите, разпитваше кой какво се оплаква и мяташе нейни си диагнози. Стигна и до мене и остана много разочарована, че не и дадох подробно обяснение. А като видя, че не се трогвам какво може да очаквам просто загуби интерес и не ме закачаше в следващите дни. Даже ме беше обявила за вещица, правеща черни магии. ОК, не отрекох, но спокойно си четях криминалета на таблета.

# 100
  • София
МАГДЕЛИНА, от всички медицински специалности си избрала най-вълнуващата специалност - да посрещнеш и поемеш в ръцете си новия живот! Ако бях завършила медицина, а не стоматология, това щях да избера и аз.
Момичета, днес ми беше много интересен ден. След като няколко дни умувах дали да отида на запознаване с новата преподавателка по Позитивна психотерапия, реших и отидох. ( под сурдинка да си кажа, че все се бях отказала) Още ще мисля, дали да продължа. Май не ми се учи повече. Изчервих се. Stuck Out Tongue Winking Eye
След обяд отидох на фризьор. Казах на фризьорката само това, че искам да ме направи готина баба. Ами постара се жената и резултатът е много добър. Харесах се аз, харесаха ме и у дома.
Сега и емоциите по посрещането на МАГДЕЛИНА...Чудесен ден!

# 101
  • на чист въздух
Честит имен ден на Нинчетата. Живи и здрави да са.
Добре дошла на новата баба
BirthdayCocktailWine Glass Да почерпя така, че нали не мога да качвам снимки,   но и аз си имам рожденник / първородния ми син/
Фло много ти се радвам колко си дейна и позитивна, дори гласът ти звучи така, така че учеиш не учиш ,.
то си ти е природна дарба.
Болничките бързо да се оправят

# 102
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Здравейте, лейдис. 😘Първо да приветствам както другите новобранки като мен, така и старшия офицерски състав на КГБ. На новодошлите - добре дошли; на останалите  - добре заварили!
Чета ви. Някои празнуват, други боледуват, трети се въртят в шеметния кръговрат на дните.  Няма да изразя съчувствие към никого, защото не от това имат нужда онези от момичетата, които преминават през сериозни изпитания. Ог кураж и вяра имат нужда.На тях искам само да им припомня, че и това ще мине; че, както казваше баба, животът е колело - върти се от пармак на пармак.  Днес си долу, утре си по средата, а вдругиден си на върха. Нямам предвид в материално отношение.
Прегръщам ви и стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин.😘
Що се отнася до мен - в петък, с няколко дни по- рано от реалната дата, отпразнувах 50 годишния си юбилей. Не бяхме много хора. От една страна,  почти не ми останаха близки; от друга - не съм от хората, които умеят да поддържат приятелство с всеки и на всяка цена. Та, 11 човека бяхме. За пръв път от цяла вечност, мога с чисто сърце да кажа, че си изкарахме чудесно. Танцувах с най- лудия мъж - моят.❤️ Когато след първия танц се върнахме на масата, намерих дъщеря ми разплакана. "От радост, мамо. Как си личеше колко се обичате!", каза ми. Всъщност, ние наистина се обичаме много. А как темпераментно се караме - може да ни завиди човек. Караме се за  всичко, каквото се сетите - за политика, за Бог, за  работа, за  звука на телевизора, за това, че е изпил някоя и друга бира в повече. А на мен всичко ми е в повече, понеже не близвам алкохол. 😀 А най-страстно се караме по време на ремонти. 😁"Как те мразя и как те обичам!" - това си е само наша фраза, която казва всичко. Вече 22 години.
За празника бях избрала механа. Имаше жива музика, убихме се да играем хора. Добре, че бях с удобни обувки, иначе щях да изпълзя от кръчмата на 4 крака.
За всеки от гостите бях приготвила сувенир - сърце от оникс, окачено на красив черен ширит. Всяко сърце, заедно с написано от мен късметче и с по един бонбон Рафаело, поставих в торбичка, която оплетох за всеки от специална снежнобяла "космата" прежда. Много ефектни станаха торбичките- никой не повярва, че не съм ги купила отнякъде, а са плод на личните ми две ръце.  Пях пред всички в кръчмата. Не знам как съм пяла; не смея да изгледам клипчето.  Това беше един от поредицата опити през последните две - три години да се науча да изразявам себе си не чрез гняв и многословие, а чрез творчество- колкото, както и когато мога.
Боже! Олях се в писане!
Лека нощ, дами! После пак ще ви нагледам, но ще се въздържа от повече писане. 😘😘😘

# 103
Минавам набързо, макар и повечето вече да сте в леглата.
Нинка, Пипи, честит ви имен ден! Пожелавам ви най-ценното- ЗДРАВЕ!

Бронте, честит юбилей! Прекрасна възраст! Бъди здрава и все така щастлива!

Ян, честито и на твоя рожденик!
Добре дошла на новото момиче Магдалина! Приятно членство в КГБ!

Аз два дни съм в нелегалност, но по диагонал минавам вечер набързо, за да съм в течение на събитията.
Нали съм работарка тази седмица.  Приятно ми е да съм в училище и работата върви добре.

За сега толкова. Обадих се, колкото да не ме забравите.
Пожелавам всички баби, дядовци, дъщери и внучета да оздравяват бързо!
 До скоро със здраве!

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 00:31 от К.А.Г.

# 104
  • София
Честито на празнуващите имени дни!
 Честито на момчето на Ян!
 Честито на Бронте!
 Всички от здраве и щастие да не се отървете!

Добре дошла,Магделина! Радвам се,че се увеличаваме.Тук става все по-приятно.
Бронте,разказваш много увлекателно.
Много болни имаме напоследък.Всички бързо да оздравяват!
 Днес ми беше много мързелив и мрачен ден.Слушам музика и се надявам утре да изгрее слънце.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт