КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 826
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • Вила Великула
Гъбче, още едно съвпадение при нас двете. Боба и аз го обичам гъст, а ММ на чорба.

# 76

Честито на именичките,  от здраве и любов да не се отърват!

# 77
Честити да са ни двете именички - здраве, обич и много щастливи години с любими хора!

При нас нищо ново. Чудя се какво да захвана, че да сляза от метлата.
                     Днес купиха рокля за бала. Както хич не се интересуваше запазила госпожицата час в модна къща и бързо решила въпроса. Сега търся подходящи бижута. Изпратих и снимка, че е на у-ще и ако ги одобри купувам.
                     Гъбче, Пипи и ние сме така с боба. Yum Мразя рядък боб. ММ пък го предпочита. Аз харесвам и пържения боб, който правят във врачанско. Там съм го яла за първи път.
                     Марианка, и аз търся вълшебната пръчица, но до сега не съм я намерила.
                     Почивката ми свърши и... отивам към КПП-то.

# 78
  • Кубрат/ Пишурка
Честит имен ден на двете Нини! Здраве и много успехи!!
Помните ли приказката за момчето и вятъра? Там имаше покривка, която сама сервираше. И аз искам такава! Малее, колко пари ще спести!
За боба аз го обичам всякак, но най вече с пушени ребра Blush
За Бъдни вечер щерката беше донесла печен боб на фурна. Ами много вкусно беше! Готовият боб го изсипваш в тавичка и се запича до изпаряване на течността. Това е, но е чудесно за гарнитура и не само!

# 79
Здравейте момичета! Чета ви от време на време и днес реших да ви пиша. Дали ще ми приемете на знам Simple Smile)))) Имам внуче на почти 3 месеца, Станимир се казва. На 45г. съм, работя и още доста трябва да работя Simple Smile)). Помагам за внучето но повече беше като се роди, сега мама и тате са повече с него, аз отивам май повече да го нагушкам:))). Трябва виц нали? ................Керван върви из пустинята. Мъжете яздят камилите жените търчат до тях. Озадачен турист пита удивено:
- Тук никой ли не се грижи за слабият пол?
- Напротив, на нас нощем не ни трябват изморени мъже - казва една от жените

# 80
  • София
Магдалина, добре си дошла! Този виц не го знаех, хубав е!
От София ли си? Че ние се срещаме отвреме навреме, ти със сигурност работиш, нали? Млада си още, до пенсия ще почакаш...

# 81
Мериян,благодаря ти за топлото просрещане! Да, в София съм но професията ми е такава, че често не знам дали като почивам няма да се се окажа спешно на работа.Бих се радвала някога да успея да ви видя поне тези от София.

# 82
  • София
Да са живи и здрави Нините!
И аз като дете имах приятелка Нина. Но от много години си загубихме следите.
Добре дошла на новата млада баба! Знаят арабските жени, мъдри са.
За боба - аз го харесвам като гарнитура с много лук и подправки. Ако има и 2 - 3 кюфтета добре ми идва. Пл. по-често го прави  рядък, не сгъстява.
Като писах Пл. - болен лежи, кашля, тресе го, оклюмал е. Мрънла и мамка и са с грип А. Мамата е на антибиотик, малката с тамифлу - едвам и го тикат. Мрънч и тати за сега се държат, дядо Бос кашля като мене. Направо звуча като на вечерна визитация в болницата.
Искам и аз вълшебна покривка, ама няма. Затова за утре размразявам кайма за мусака.

# 83
  • София
Айше, айде скоро да се оправят твоите хора!
Магдалина, щом си от София ще се видим! Радвам се на новото попълнение от 4 нови дружки!

# 84
Добра вечер, приятелки!
Честити да са Нините,  здрави и благословени да са!
Добре дошла на новата баба,  то как да кажеш на 45 годишна жена баба, не знам,  ама...
Верно средната възраст на групата драстично пада с новите попълнения.
Аиша,  дръж печено,  че у вас верно е някакъв лазарет. Не можете да ме изкушите с манджи и сладки,  кексове и торти. Стиснала съм устата и ще ги разкарам тия няколко килограма,  щото после става трудно. То хубаво поне, че имам ръста, та да ги разпределям по равномерно. Лошото е, че лицето заминава също. Ама по нашия край казват  ,, Две убавини на едно место нема,,.
Хубава вечер на всички!

# 85
Дааа, млада баба съм но родих дъщеря ми на 20г., учих и гледахме бебе с баща й, мама и тате много помагаха. Та днес вече съм баба, с едно бузесто внуче Simple Smile)) Съпруга ми е болен, налага се и гледачка да имаме, за да работя аз все пак, защото сметки, лекарства и т.н. Аз съм лекар но ......................помощ за съпруга ми още няма и надали ще има. ПРосто съм реалист макар да искам да мога да го излекувам.

# 86
Ей, без малко да изпусна празника Simple Smile

Честит имен ден момичета - НИНКИ 🥰 Да сте здрави, щастливи и късметлиийки! 🥂

Айша, лоша работа, особено когато дечицата не са добре. При мен отминава, много по добре съм, само кашлям, но не много. ММ все още буха ужасно. И при син 1 (по КАГ ) положението не е розово. Ухото му все още е възпалено и оттам имало и някакво възпаление на челюстен нерв (май така каза) удължили са му антибиотика. Децата, да не ме чува дявола, за сега са добре.
Фло, а вие как сте!
Магдалина, добре дошла 🌹 Вица ти е трепач! Приета си! Ако ти е уютно и приятно при нас пиши. Виждам, че докато аз се тутам ти си писала. Съжалявам за съпругът ти, но пък понякога се случват чудеса и аз му пожелавам такова чудо от сърце ❤️
Боба го обичам във всякакви варианти - и на чорба и гъст запържен и за гарнитура. У нас много уважават пържени кюфтета с гарнитура боб, смесен с домашна лютеница и зелен лук.
Тази вечер спретнах набързо един зелен боб. Утре и аз като Айша съм планувала мусака Simple Smile

# 87
Прочетох ви.
Добър вечер!  

Ениса,
прочетох споделеното вчера, съболезнования.
Съжалявам, съдба.

Айша,
и на вас как ви е натръгнало от известно време...
За Мрънличка ми е най-жал..

Дидиа,
има ли подобрение някакво...
Браво на Неда, така се прави, от раз...

Добре дошла на новата баба,  magdelina.
Ще се радвам да се видим...

Днес беше тъп и мързелив ден,  и обратно да се прочете пак става.
За пет пари работа не съм свършила, но това не ми попречи  да си хапна няколко пъти до сега.

Не ми идват думите и не съм добра компания тази вечер.
Няколко човека писаха, но после ще чета.
Ако не дойда пак - хубава вечер!

# 88
Днес имам време и ще ви пиша, благодаря Ви момичета. Не винаги като вас ще мога поименно да споменавам тук всички, не винаги навреме ще чета  надявам се да ми простите. Харесах форума ви и мисля, че ще ми бъде малък поне отдушник.

# 89
Добре дошла ,не се притеснявай. Знаеш , че тук е анонимно и споделяш колкото прецениш. Ще ни опознаеш и ние теб,, софиянки повече.

Общи условия

Активация на акаунт