Още пия кафе в леглото, вече повече от два часа
, и докато си ,,поговоря" с вас може и три да станат
. Но ,,времето е наше"" , важно е да ми е спокойно и нищо и никой да не ми причинява стрес .Започвам с имениците -
Честит имен ден на Тану!
Да е здрава и всичко да и е на шест!
И на Танитка, честит Татянин ден, макар, че мисля, че тя празнува на Стефановден. На никнейма и тогава честит празник
.Борянка,
евала за стихотворния поздрав и за последния пост. Изразяваш и мои мисли, нали сме от една зодия
, все имаме някакви еднаквости, въпреки различията ...Диди,
отивай!
Пропуснатите удоволствия не се наваксват!
Знам положението ви в къщи, но това са само няколко часа ... Все пак ти си решаваш...
Темата за религията -
писала съм и пак ще го пиша - всеки има право да вярва и да не вярва в каквото си ще . Приемам го, но не желая да се чувствам упреквана и виновна, ако не приемам християнството и в частност източно- православието ..
Има толкова много учения и религии - може да съм индуистка, будистка, шинтоистка и к'вато си искам - въпрос на избор и вътрешно усещане е, някога да съм ви популяризирала и презентирала вярванията ми?
Те затова знам от много години, че в темата не е прието да се говори по щекотливи теми, които ни конфронтират.
По една тема
само знам, че понякога прекалявам, но ,,любов ли бе да го опишеш"" и ако кажете, че не е прието и не ви е приятно да четете за ,,любовта на живота ми ""
, бих се опитала да не ви занимавам .А сега е време да се взема в ръце и да се измъквам от леговището, че се засрамих от себе си:) .
Хубав ден, дами!
И да знаете, пак ще дойда
.

И аз БЛАГОДАРЯ на Пипи за труда!