КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 904
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!
Още пия кафе в леглото, вече повече от два часа Simple Smile , и докато си ,,поговоря" с вас може и три да станат Simple Smile . Но  ,,времето е наше"" ,  важно е да ми е спокойно и нищо и никой да не ми причинява стрес .

Започвам с имениците -
Честит имен ден на Тану!
Да е здрава и всичко да и е на шест!

И на Танитка, честит Татянин ден, макар, че  мисля, че тя празнува на Стефановден. На никнейма и тогава честит празник Simple Smile
.

Борянка,
евала за стихотворния поздрав и за последния пост. Изразяваш и мои мисли,  нали сме от една зодия Simple Smile , все имаме някакви еднаквости, въпреки различията ...

Диди,
отивай!
Пропуснатите удоволствия не се наваксват!
Знам положението ви в къщи, но това са само няколко часа ... Все пак ти си решаваш...

Темата за религията -
писала съм и пак ще го пиша - всеки има  право да вярва и да не вярва в каквото си ще . Приемам го, но не желая да се чувствам упреквана и виновна, ако не приемам християнството и в частност източно- православието ..
Има толкова много учения и религии - може да съм индуистка, будистка, шинтоистка и к'вато си искам - въпрос на избор и вътрешно усещане е, някога да съм ви популяризирала и презентирала вярванията ми?
Те затова знам от много години, че в темата не е прието да се говори по  щекотливи теми, които ни конфронтират.
По една тема Simple Smile  само знам, че понякога прекалявам, но  ,,любов ли бе да го опишеш"" и ако кажете, че не е прието и не ви е приятно да четете за  ,,любовта на живота ми "" Simple Smile , бих се опитала да не ви занимавам .

А сега е време да се взема в ръце и да се измъквам от леговището, че се засрамих от себе си:) .

Хубав ден, дами!
И да знаете, пак ще дойда Simple Smile  Wink  .

# 16
Мислех, че няма да идваш пак, но ме опроверга.

# 17
Дуплика на Борянка -
за мен ли си мислила, че няма да идвам Simple Smile
Бъркаш - на мен ,,пъпа ми е хвърлен"' в БГМамма вече двайсетина години, а в КГБ - от април 2011 г.
Работата е, че понякога има и други неща за правене освен размотаваме от тема в тема из форума.

А сега вече бягам.
Ама пак може да дойда.
Няма отърсване от мен Simple Smile  Wink   да си го знаете Simple Smile .

# 18
  • София
Никой нямаа право да побликува лични данни за друг човек! Нина Н, изтрий чуждото име,което си написала!!!

# 19
  • на чист въздух
Добър ден, мили дами. Кой спал, кой недоспал ето, че сме тук.
Честит имен ден Тану, честит имен ден Танитке. Бъдете живи и здрави и дейни.
Благодаря, че Ви има всички и ме приехте радушно във вашата къщичка. Всички сте готини баби:heart:
Аз да се похваля. Посрещнах снощи синко. Щастлива и дъра бъра до сред нощите го докарахме. Хапнахме пийнахме и добра дума си думахме. Сега всички още се излежават,  а аз се любувам на снега отвън и естествено при Вас.
Готвене от вчера има, така че днес ще мързелувам, а като тръгне пак на път синът ще се отдава на хобитата си, че да не се притеснявам.

# 20
  • София
Никой няма право да публикува лични данни за друг човек! Нина Н, изтрий чуждото име,което си написала!!!
Името на Мамси е изтрито! Във ФБ тя фигурира с това име и поради тази причина съм го написала. Тъй като виждам, че ме споменавате като нарушител на приети правила, а аз не зная къде да ги прочета, моля да ги публикувате за да се съобразявам с тях. В противен случай, щом не съм ви по вкуса, ме зачеркнете и до тук, а вие си пишете за какво ви харесва.

# 21
Добър ден!

Честито на Тану и Танчето,макар че тя празнува на Стефановден!
Празници да има!
Здраве и сбъднати мечти!

И аз да почерпя ,че днес малката щерка поумня с още една година!
Здрава и щастлива да ни е! 🍀♥️

И като подарък за РД -сняг ❄️❄️❄️❄️

Приятен да е денят ни!

# 22
  • Кубрат/ Пишурка
Ето съм и аз в новата ни къщичка! И за мен беше изненада. Чета си аз и... благодарности за новата къщичка! Чак тогава погледнах Sunglasses И аз БЛАГОДАРЯ на Пипи за труда!
Добре дошла на новата дружка! Вицът е страхотен и не бях го чувала. И, ако не искаш да кажеш точно от къде си, посочи поне от кой край на България.
Клечи, на мен ми е интересно, когато разказваш за принца. Пиши за него спокойно!
Виждам, че пак прехвъркат искри! Я, по - спокойно! Нали точно днес си пожелахме да изпишем темата само с позитивни неща!
И накрая, но не на последно място ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Тану! Бъди здрава и светицата да те закриля във всяко начинание!
Борянке, а за твоя поздрав стихотворен нямам думи! Включи го в книжката.
PS. Гъбчее, честит рожден ден на красивата ти щерка! Желая й здраве и верни приятели!

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 12:10 от Янче-то

# 23
Хоп, троп, хайде и аз при вас Simple Smile

Честит имен ден на Тану и Танитка! Здрави да сте момичета и мнооого радости за вас и около вас! 🌹🍀🥰

Гъбче, здраво, много щастливо  и сбъдващо да ти е момичето! Хубав празник на семейството! ❤️
БОРЯНКА, забърквай тортата и по голяма я забъркай, че се увеличаване Simple Smile след малко специално ще дойда, за да си хапна 🤪

# 24
Пипи, благодаря за труда!
Гъбче, честит рожден ден на дъщеря ти!

Друм, добре си дошла. Малко бурно те посрещаме, но и това ще мине. Отвреме на време се случва. Иначе пък ще ни е скучно
Борянка, поласкана съм! Heart
Фло, Мамси, Клечи, Ян, Гъбче, Янче, Касс, сърдечни благодарности! Heart
Черпя за имения ми ден

Отивам да направя един сладкиш без яйца за домочадието. Ако се получи, ще ви се похваля.

# 25
  • София
Привет!
Гъбче, ЧРД на дъщеричката ти. Да е здрава, щастлива и благословена.Честит празник на семейството ви и наздраве!

Тану ЧИД! Честит празник и всичко най-добро.

# 26
  • в сърцата на любимите ми хора
ГЪБЧЕ, честита да ти е малката щерка. Много здраве, късмет и любов. За нейно здраве - НАЗДРАВЕ!

Да ви се похваля с полуготовите брошки по поръчка на щерката. Трябва да им сложа иглата за закачане и още малко довършителни работи, но като цяло са готови. На снимката не личи много, но имат доста блясък. Дано да ги хареса. Сега правя парче диня и катеричка /пак поръчка от нея Simple Smile

И при нас понатрупа сняг. Вали от през нощта. Първо започна на едри парцали, после стана ситен-ситен и започна да трупа. Съседските хлапета направиха снежен човек и сега вече си е истинска зима. Нашата германска баба изпрати снимки от тяхното селце - като приказка е. Опитах се да ги кача, но нещо не ми се получава. Тя живее в планински район и е много красиво. Хубавото е, че при тях снегът остава по-дълго време чист и бял.
Оставям ви, че мама е седнала на масата и си чака обяда Simple Smile
Хубав и спокоен денот мен. До после!

# 27

Честито на гъбкината щерка,  да хубавее, успява, да се радва на живота и с мерак да върви напред!
 Клечи, нали разбираш от шега, че е  и ирония на твоето "пак ще дойда"?
 Нинка, основно правило - без напрежение, че трият. За това избягваме спорни теми.
 Фейсбук си има лични данни и  споделяне за семейство, събития с конкретика, населено място, че и  адрес може да се открие който е напреднал и  не се пренасят данни от там насам. Това е неписано правило ,но се спазва. А на фръцкане внимание на обръщаме, също неписано правило. Не се сърдим, не злословим, приемаме се каквито сме  и това  е, уважаваме различията.
 "Правила" на платформата описват всичко  и когато влезем ни ги поднасят да ни запознаят.
 Сърдиш се за  религиозни разговори , има теми за религия, където да намериш съмишленици и да пишеш свободно , не е забранена и тук.

# 28
Е, нали съм забраванка !
            Тану, честит имен ден - здраве , здраве и пак здраве. Flowers Hibiscus
            Гъбче, честита и благословена да е дъщеричката ти!

ПП. До тук съм, че голямата щерка си е изгорила ръката и сега е в Пирогов. Ще и правят операция под упойка и съм шаш!

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 13:35 от Didia

# 29
  • София
Пипи,благодаря за новата тема! Вложила си труд да я направиш по-хубава от предната.И наистина всяка нова темичка е все по- подредена и уютна.

Тану,честит имен ден!
    Гъбке,честит рожден ден на най-малката Гъбка!
    Танитке,хайде честито и на твоят ник!

Друм,добре дошла! Ако ни харесаш-остани!
Вече 17г,откакто  съм в темата.Тогава бях на твоята възраст.Имаше и по-стари и по-млади и дори прекалено млади за  баби.С годините остаряхме,младите станаха баби по няколко пъти.Сега ясно се очертава групата на младото,пъргаво и енергично ново попълнение и групата на 70+.Нека да продължим заедно за добро настроение,развлечение и взаимопомощ! Нека да сме приятелки! Искам религията,политическите пристрастия, националността и образованието не ни разделят.Вярвам,че всички искаме това.

Леле.Дидиа! Сега прочетох.Стискам палци и се моля!

Общи условия

Активация на акаунт