ЯН и вие си имате добри съседи, Извадило е късмет момчето ви.
ЯНЕ, не вярвай на таблета. Моя миналата година ми показва бели мечки, а по улицата се разхождат крокодили.

ТАНУ, как стана твоя сладкиш без яйца?
ПИПИ, не си рекла, не съм ти замесила едно тесто за мекици. Получаваш и пържиш.
БОРЯНЧИЦЕ и за тортите знаем кой ги прави, и за стихотвпренията също. Радвам ти се!

ДИДИА, кураж, миличка.

КАССС, хайде, похвали се, че вече с гаджето сте съвсем здрави. А онзи ден твоя Иван по грешка ми изпрати един SMS. Отговорих му в хумористичен стил, та се посмяхме,

КАГ, на два стана ще тъчеш. Ще се справиш! Няма да ти пишем неизвинени, ама и ти недей да пишеш на децата.

КЛЕЧИЦЕ, смях се, че пъпът ти е хвърлен в БГ мама. Докато карах зетко към летището, му казах, че мама ме е родила с волан в ръцете, та и той се посмя.
МАМСИ, показвай като направиш новите брошки. Фирма Баба Мими Фешън действа ли?
АЙША, как е парното при вас? Не знам навсякъде ли е така, но нашето парно не е много силно. А водата ни е вряла.
ГЪБКЕ, това брашно го има по нашите магазини. Щом казваш, че е хубаво още утре ще си купя. А на тортата не връзвай кусури. Дай я насам, да видим дали ще остане.
Еклерите готови ли са или ти си ги правила?Добре си поговорих с вас. Къде се губят ЕНИСА, АЙША, МЕРИАН, КРАСИВА БЕЛЛА, ТАНИТКА, ТЕТКА, ЦВЕТЕАРТ и ДРУМ?
Изгубих ви бройката, че едни се появиха нощес, а други днес, та затова се редактирах.