КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 25 464
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Закарах зетко на летището. Прибрах се и полегнах. Даже съм предремала. Сега съм свежарка.
ЯН и вие си имате добри съседи, Извадило е късмет момчето ви.
ЯНЕ, не вярвай на таблета. Моя миналата година ми показва бели мечки, а по улицата се разхождат крокодили. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТАНУ, как стана твоя сладкиш без яйца?
ПИПИ, не си рекла, не съм ти замесила едно тесто за мекици. Получаваш и пържиш.
БОРЯНЧИЦЕ и за тортите знаем кой ги прави, и за стихотвпренията също. Радвам ти се! Flowers Hibiscus
ДИДИА, кураж, миличка. Hug
КАССС, хайде, похвали се, че вече с гаджето сте съвсем здрави. А онзи ден твоя Иван по грешка ми изпрати един SMS. Отговорих му в хумористичен стил, та се посмяхме, Grinning
КАГ, на два стана ще тъчеш. Ще се справиш! Няма да ти пишем неизвинени, ама и ти недей да пишеш на децата. Grinning
КЛЕЧИЦЕ, смях се, че пъпът ти е хвърлен в БГ мама. Докато карах зетко към летището, му казах, че мама ме е родила с волан в ръцете, та и той се посмя.
МАМСИ, показвай като направиш новите брошки. Фирма Баба Мими Фешън действа ли?
АЙША, как е парното при вас? Не знам навсякъде ли е така, но нашето парно не е много силно. А водата ни е вряла.
ГЪБКЕ, това брашно го има по нашите магазини. Щом казваш, че е хубаво още утре ще си купя. А на тортата не връзвай кусури. Дай я насам, да видим дали ще остане. Grinning Еклерите готови ли са или ти си ги правила?
Добре си поговорих с вас. Къде се губят ЕНИСА, АЙША, МЕРИАН, КРАСИВА БЕЛЛА, ТАНИТКА, ТЕТКА, ЦВЕТЕАРТ и ДРУМ?
Изгубих ви бройката, че едни се появиха нощес, а други днес, та затова се редактирах.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 19:52 от Flo 51

# 46
  • София
Пипи, благодаря за новата тема. Да я изпишем бързо и без много престрелки.
Дидиа, дано бързо се възстанови дъщерята. Доколкото знам в Пирогов са добри по изгарянията.
Честит имен ден на Тану с пожелания за здраве!
И малката Габка да е жива и здрава!
Тортата ми хареса на снимка. На живо бих изравнявала, изравнявала .....Брашното го има тук, до сега го подминавах, но утре ще инвестирам.
Мамси, браво за брошките. Показвай и следващите красоти.
Никой не отегчава нито с изработено, нито с куче.
Янке, твоя таблет явно е софиянец - превалява тук, сега и ще заледи.
Фло, за парното съм пас - у нас така и не тръгна в кухньохола и спалнята. Писах си дълго с Топл. повредата е при нас и трябва домсъвета да ги извика. Да, ама не - щяло да е скъпо и е само за 1 щранг на втория кръг. Ако не ме разбра - 9 апартамента от 120 мръзнат и не си заслужава да харчат. Климатичо ни топли добре - 35 - 40 лв за 2 стаи. Това с парно няма как да го постигна. Детската стая е на друг щранг и там е много топло на 2ра степен. Но пък и стаята е малка, вътрешна, с изолация и нова дограма.
Топлата вода не е гореща. При къпане рядко има нужда да се разрежда със студена. Но не може да се сравнява 2ри и 12 ет. Като съм искала високо и слънчево - ще си го търпя.
Имаме гости от вчера сутринта, Мрънла е много болна, баткото се държи за сега. Не ми се пише по темата, да не вдигам кръвно.

# 47
Ето съм! На цялата оправия и на концерт ходих. Оставих двамата болни да се гледат. От време на време ги прозвънявах за проверка. Неда пя в два дуета и сега пуснах записа на ММ да я види. Та стигнахме до гарджето. Хем хубаво пее , хем и най-красиво. Та на него дадохме закуската. ЩОТ гледахме ,гледахме за лястовичето ,но...гарджето най-хубавото пиле.
                Айша, дано Мрънличка бързо оздравее и включвай бабините илачи.
                Гъбче, тортата ти е супер и как не прати една кутия насам. Дай поне рецеПката.
                Мамси, ти отново ни изненадваш с нови творения. Много са хубави, но си е и голяма врътня.
                Фло, майтапът си е майтап, но вярно си се родила с волан в ръцете, тенджера, черпак , разни машинки, клещи и още 100 аксесоара. Как ги съвместяваш толкова много и как намираш време и за студентите ти хич не вдявам.
                Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 13:07 от Didia

# 48
Нина, Диди, Яжке, Пипи, КАГ, Аиша, благодаря!
Диди, дано всичко мине добре с дъщеря ти
Фло, показвам сладкиша веднагически. Спатифилиумът отзад ми е подарък.

# 49
  • Варна
Не може да бъде!  Flushed
Не съм писала от снощи в 23.28 ч., тази вечер, само за 24-ри часа намирам нова тема, че и на четвърта страница!!!!!
Вие сте машини..... друга дума няма!   Computer
ЧЕСТИТА НИ НОВА ТЕМА!  ПИПИ, ЗА ТЕБ!  Kissing Heart
Връщам се назад да чета, доста съм изпуснала! 

# 50
  • Вила Великула
Хайде сега и Тану да даде рецепта, че нашето съседче има алергия от яйца и мога да ги изненадам. Чакаме и рецептата на Гъбка.
Танитка, не се учудвай. И аз смятах тази сутрин като станете да ви изненадам с нова тема, но момичетата в полунощ оформила селянка.
Ако забелязахте на снимката с рецептите сме се събрали в Родопите.
Айша, дано Мрънличка бързо да оздравее, но щом е под твоите и на добрия дядо грижи съм сигурна в крайния резултат.

# 51
  • София
Хубава е снимката,но защо не ми каза да си сваля забрадката? Сега само аз селянка,а вие -гражданки!

# 52
Е, хайде аз отворих темата,
а сега да я затворя.
На всички празнуващи  наздраве за здраве! Да са честити!
Фло, взе ли решение за пералната?
Лично аз предпочитам без сушилна,
особено за двама души.
Моята е БОШ повече от 15г., без проблем.  Успех с изборът!
Дидиа, гуш!
Лека нощ!

# 53
  • Варна
Най-после ви изчетох и вече съм в час!  Nerd
ДРУМ, добре дошла в редиците на Ка Ге Бе-то! Радвам се, че си ни харесала! Nerd
Благодаря на всички за поздравленията за Татянинден, Борянка благодаря за стихотворението! Kissing Heart
Стефановден, Татянинден, без значение, пожелания за здраве, късмет и ЛЮБОВ, приемам целогодишно!  Nerd

ТАНУ, честит имен ден! Много здраве и късмет!  Flowers Four Leaf Clover
ГЪБЧЕ, здраве и сбъднати мечти на рожденичката!  Flowers Four Leaf Clover
ДИДИЯ, съчувствам на дъщеря ти!  Стискам палци всичко да минава възможно най-леко и бързо!  Flowers Four Leaf Clover
АЙША, бързо оздравяване на внучката ти! Всички знаем какво е да имаш болно дете в къщи!  Flowers Four Leaf Clover

# 54
Добро утро момичета - кокичета!
Еххх, как ги обичам тези мънички смели, неплашещи се от студ цветенца!
Когато живеех в селската си хасиенда имах на няколко места в двора, с такова очакване ги проверявах кога ще се покажат,  по дълго време ги гледах и си мислих какво чудо е природата.... Дано са още там, дано не са ги изкопали новите собственици...

Танитка,
Радвам се да те ,,видя", но що не каза нещо и за теб? Как си,  ДС и той как е?

Ох, Айша,
Не ти е лесно бабинството .
Много ми е жал за болни детенца и много се притеснявам, ако трябва аз да съм отговорна - за мен е редно да са си при мама и тати.
Дано Мрънчо устиска и не прихване.

Диди,
Браво, че въпреки всичкия стрес и отишла да гледаш Неда. Душичката ти има нужда и от малко радост.

Касс,
Вие прескочихте ли вече сигурно болестта или сте още на кантар ?

Пипи,
На втората снимка сме се пренесли  в бъдещето - в Златоград, но на първата сме в Русе - пред хотела,  в онова заведенийце на другия тротоар на улицата.
Запомнящ се момент беше!
И хубав.
Кара ме да си мечтая за още и още....

Стана време да скачам в дрехите и да излизаме на разходка.

Желая на всички ни един спокоен, топъл и уютен ден!
Болничките - всички имате стиснатите ми палци и и най   - положителни мисли за бързо и леко минаване.

# 55

Спомен за есен.
 Да се отбележа и аз  в началото на деня. Да видите ,че мога и нормално да стана.

# 56
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
В тон с поздрава на Клечи към момичетата кокичета, аз ще сложа кафето да е придружено с кокичета:

И да споделя с вас немската легенда  за кокичетата: " ЛЕГЕНДАТА ЗА КОКИЧЕТО"
"Бог събрал цветята, за да им даде цвят...
Суетната роза се помолила за най-яркия, червения,
свенливата теменужка за лилавото, веселите нарциси взели жълтото и така всяко цвете по реда си.
Само кокичето мълчаливо чакало.
Като дошло неговия ред, се оказало, че Бог е изчерпал цветовете и за него няма никакъв.
Зимата, тъкмо си стягала виелиците и снеговете, видяла, как кокичето свело главица натъжено и й станало жал за него.
Върнала се за малко и му казала: „Мило кокиче, не плачи, че за тебе не остана цвят. Аз ще ти дам от моя, белия, и ти ще си първото цвете, събрало сили да се покаже изпод снеговете ми и така ще обявиш завръщането на сестра ми,живителната пролет”.
Пожелавам днес да има положителни съобщения за здраве. Стискам палци и се моля за дъщеричката на Дидия бързо да се възстанови, както и внучетата на Айша. Дано няма други болни, но ако има бързо да оздравяват.
Хубав ден и бъдете здрави.

# 57
Благодаря, Нина НН за красивата снимка с кокиченца и милата легенда!
Наистина за мен кокиченцата са предвастник не само на пролетта, а и на нещо ново, нещо хубаво и светло и чисто. Знам, че скоро ще дойде промяна към по- добро, няма да е все така ....
Умиляват ме до болка с чистотата и скромността си тези мънички цветенца...

# 58
Привет, дружки! Няма ме няколко дни, видях новата тема,  прочетох, но не ми се пишеше и просто ви изпуснах. Усетих се тази сутрин, че не е възможно три дни никой да не пише.
В петък сутринта си отиде младата жена,  за която ви бях писала преди време, колежката от Видин. Не беше неочаквано, но надеждата умира последна, нали знаете.
Сега чакам да ни кажат кога ще пътуваме нататък,  защото трябва да я върнат от Германия първо. Много съжалявам, че ви товаря с такива неща, но като се почувствам готова ще пиша пак.
Бъдете здрави!

# 59
  • София
Добро утро мимичета-кокичета!
Дъщеричката на Дидия да се оправи и да забрави за случката, аз съм стиснала палците!
Айше, дано и твоите внуци да здрави, много е гадно, когато малки деца боледуват.
Добре дошла на Друм!
Пипи, мерси за темичката!
Със закъснение да са живи и здрави Таничките и вчерашната рожденичката!
Сблъскахме се на вратата с някой, сега ще видя с кой.
Лек ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт