КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 25 464
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • София
До къде бях стигнала? До мекиците. Станаха изключително хубави. От брашното ли е, не знам, но когато тестото е по-мекичко, даже да лепне леко, стават много добри. Наистина мЕкички мекички. Снощи си мислех да ви снимам моя експеримент и да ви я покажа. Докато се усетя, децата я баха налетяли вече. Която от вас се интересува, може да изпише във ФБ Шеф Тодор Димитров Погача за имен ден със сирене. Ще ви излезе клипче, а там всичко е описано и показано. Без да се хваля, но и моята погача стана точно като тази на картинката.
Днес се разходих и до тръстиката. Имах пациенти от Брезник. Ако помните племеницата ми, поздравява ви и пак ни кани в това чудесно градче.
ГЪБКЕ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА МАЛКАТА ТИ ГЪБКА. ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, ДА Е С КЪСМЕТ И УСПЕХИТЕ ДА Я СЪПЪТСТВАТ, ДА Е ОБИЧАНА И УВАЖАВАНА.НАЗДРАВЕ ЗА НЕЙНО ЗДРАВЕ!
БОРЯНЧИЦЕ дали торта ще направиш, дали стихове ще сътвориш - все ти се получава. Който си го може. си го може. От групата на талантливите си:hugs:
МАМСИ, чудесни са брошките! Още по-важно е, че са уникати, единствени и неповторими! Удивявам се на фантазията ти и на търпението. Красивите неща стават бавно.
Още една дружка имаме в компанията, която също е със златни ръце. Надявам се и тя да ни покаже неините творения. Нека сега се подарва на момчето си, а сигурно ще ни покаже тя какво умее. ЯН Hug
Впрочем имаме още талантливи момичета. ПИПИ твори картини, ДИДИА - декупажи, ЦВЕТЕАРТ също вае красоти. Hug
ДИДИА, сега прочетох. HugСтискам палци да мине всичко добре. Милото момиче...Нали знаеш, че бедата идва на кон, а последствията си отиват пеша. Ще мине!

# 31
  • на чист въздух
Дивия и аз стискам палци всичко да мине благополучно. Дано всичко мине бързо и леко.
Гъбке, честита да ти е рожденничката. Здраве и късмет и пожелавам аз.
И докато не сте изяви почерпките си взимам, че пусто сладко не мога да му устоя. Пък то нали и аз съм на диета ама зърнена. Каквото сладко зърна и ми се яде.
Мамсии респект , много добре са се получили Hands Clap
Боре и за теб едно голямо браво Hands Clap
И аз малко с нерви, но се оправихме. Синът стана, хапна, оправи се и хайде пак на път. Обачее, наваляло сняг по колите и нашият, недойзчистил добре снега счупи моторчето на чистачките. От там звънни на коли под наем- няма,  на автогарата за билети за Пловдив- разпродадени. Ами сега? Нервните, фуги или комшията го видял и идва. Като разбрал какъв е проблема вика " спокойно,, аз тръгвам за Пазарджик хайде ще те метна до Пловдив и така приказката има щастлив край.
Фло не мога да качвам снимки във форума затова във фейбука пускам понякога снимки.
Сега полагам на дивана с котарак и ще чакам синът да се обади, че е пристигнал в Пловдив,  а после че е във влака за Варна.

# 32
  • Кубрат/ Пишурка
На таблета ми за времето има снежинки! А такова слънце е пекнало!
Дидия, стискам палци!

# 33
  • Вила Великула
Сега сколасах да влеза набързо при вас.
Дидия, стискам палци всичко бързо да се размине и да не я боли.
Тану, честит имен ден.
Честит имен ден и на ника на Танитка. Нека има празници.
Гъбче, да е честита малката Гъбка.
Много уфатни /както казваше баба ми/ момичета се извъдиха в темата. Видях във ФБ, че Ян освен другите неща и рисува.
Борянка, отново красиваи торти, а стиховете са топ.
Мамси, много са красиви брошките.
Фло, не е честно - доядоха ми се мекици, но нямам време сега да правя такива неща. Иначе съм достатъчно луда да запретна ръкави по никое време.
За неспоменатите - прегръдки.

# 34
Благодаря за съчувствието. Само това ни липсваше. Поляла се е с кипяща вода и изгарянето е много дълбоко. Утре ще влезе в Пирогов за операцията. Трябва да и правят тест за различните упойки и ..... стискайте палци. Аз вече сили нямам.

# 35
Съжалявам, Дидиа, случва се невнимание, бързо идва , бавно си ходи. И боли изгореното. Палците колко помагат не знам, лекар свестен да има е повече нужно. Но не  е болест, ще мине и  това ,бавно.
 Нали знаете ,че тортите са картинки,   май  имаше питане, не съм сладкарка, но "наемам" за вас, нас, да ни е шарено, красиво.
 стиховете правя аз обаче. Или другата в мен ,че идват като вълна неочаквано .

# 36
  • Вила Великула
Дидия, нали знаеш, че КГБ сме голяма сила. Имате всичките стиснати палчета.

# 37
Ох, Диди!
Миличката ти дъщеря!
Миличката ти!
Като знам как боли дори и малко изгорено, а щом е за операция хич няма да е малко....
Не знам какво да напиша, няма да помогне на никой съчувствието ми, но ако имаш нужда от поне малка разтуха и разсейване, пиши.
Тук сме, разбираме на какъв огън се печеш от няколко месеца, ти си опората, но понякога и опората, колкото и да е силна поддава ...
Аз те прегръщам и дава рамо да склониш глава, ако имаш нужда. Не мога с друго да помогна ....

Много емоционален ден е днес...
Много близки ви чувствам всички и нека все така да е....
Но да е за хубаво, за радост, но пък без болка понякога не можем да оценим хубавото....

Чета ви всички.
Не ми се коментира....
Нещо ми стяга гърдите, тегаво ми е,  напират емоции...
 А ми се иска на всяка да кажа нещо хубаво, сгряващо...
Друг път ще е...

# 38
Борянке, не я боли, защото е толкова дълбоко, че са унищожени крайните окончания на нервите.
              Момичета, стиснати или не палците знам, че ви има! Sparkling Heart

# 39
Друм, добре дошла! Приятни часове, дни, месеци и години  с нас в темата!

Тану, честит имен ден! Бъди здрава и винаги хубави неща да те съпровождат!
Гъбка, да ти е здраво и щастливо момичето! Хубава празнична вечер!

Диди, съчувствам ти, а още повече на дъщеричката ти.  Дано мине бързо!

Снощи си легнах рано като никога, но  в леглото гледах филм до към 1 часа. Сутринта отворих очи точно  в 9,55 ч. Като скочих! От 10 имах насрочен час за болна моя ученичка. Тя закъсня 5-6 мин. та имах време да се облека, измия и среша защо пощо. И като започнахме- цяла седмица пропуснат материал. Свършихме в  15 ч.   Тъкмо приключвахме и ми звънна телефонът за заместване през следващата седмица. Пак ще съм в същия  клас като миналия път. Поне аз ги познавам и те ме познават. После готвих мусТака и крем карамел,  и ето -  стана  вечер.

Да знаете, че ако   отсъствам от темата, то ще е, защото ще съм работарка на пълен работен ден.
Сега отивам в банята, после привеждане в приличен вид като за работа.

А, забравих да кажа, че най-после и при нас има десетина см сняг.  Стига ни толкова!

До скоро, приятелки!

# 40
Сега се сетих, че не съм поздравила Гъбка с рождения ден на дъщеричката и. Забравана съм, засрамвам се.

Честита да е дъщеря ти, Гъбка!
Здрава, щастлива и с късмет да е!
Честит празник и на цялото ви семейство!

Дано болните ти момичета вече са добре и можете да изпразнувате празника заедно.
А тортата ще ни покажеш ли ?
Хубава вечер !

# 41
Диди, силно те прегръщам ❤️. Дано всичко мине добре и по малко да го боли момичето ти 😘. Желая и бързо оздравяване и на момчето ти! Ха стига вече и време е вече при вас нещата да тръгнат към оправяне! 😘
Мамси, много красиви брошки!
КАГ, да те слушат учениците и леко да мине заместването!
Янче, и при нас цял следобяд се облещило едно слънце и това е!
Ян, момчето ти при мадамата ли отива? Ех, любов.... 😊

# 42
Яне,Каси,Тану,Нинка,Мамси,Борянчице,,Диди,Яге,Фло,Ян,Пипи,КАГ,Клечице-благодаря ви за поздравите към щерката.
И тя ви благодари.

Борянчице,благодаря за тортата🥰🥰
Яге,разсмя ме с малката Гъбка 🥰🥰

Обещах да покажа тортата.Вид няма ,но е вкусна.

Хапнахме,разпратих по кутии.

Ето и брашното,което харесвам.Не зная има ли го при вас.Произведено в Карнобат .

Диди,стискам палци🍀🍀

# 43
  • в сърцата на любимите ми хора
Диди, дано всичко с дъщеричката да мине бързо, успешна да е операцията и да не боли. Прегръщам те!

# 44
  • Вила Великула
Гъбке, тортата изглежда невероятно. Моля за рецепта.
Днес явно и ти и Фло сте решили да ни изкушавате с разни вкуснотии.

Общи условия

Активация на акаунт