КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 24 722
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Вариант 2

# 631
Вариант 2

# 632
Браво, Цветеарт!
Поздравления - и за идейността, и за желанието ти .... и че имА търпението да ни изчакаш да стигнем до едно общо становище.
Браво и на на нас, че бързо взехме окончателното решение!
Браво и на Яжка за предложението да се напише годината на създаване на групата !

Харесва ми втория вариант.
И първия ми харесва, но втория с цветното цветенце повече!
Цветенцето твоя подпис ли е, Цветеарт?

На Пипилота  сигурно са дошли чаканите гости и сега гушка сладко бебенце и милата му кака.
Ние с каквато скорост изписахме последните страници, дали ще дочакаме до понеделник да се освободи Пипи за да спретне новата тема ?

# 633
  • Вила Великула
Клечи, не се притеснявай. Когато е необходимо ще направя новата тема. Дойдоха дъщеря ми и бебо, а утре по обяд чакам зетко с Вики. Последните двама ще ходят в неделя на ски на Боровец и от тук им е удобен пътя до там. Мама в момента приспива бебо и после баба облича пижамата и ще спи с него. Дали ще спя, това е друг въпрос. Важното е дъщеря ми тези две нощи да поспи малко, че вече е като робокоп от безсънието.
Като мога пак ще надникна.

# 634
Еха, Пипи,
радвам се за вас.
Така ще имаш възможност да обърнеш повече внимание на дъщеричката си и на бебчо.
Чак си представям сладкото ухание на бебенце Simple Smile . Пу, пу, да не са му уроки Simple Smile на малкото човече Simple Smile .
Спокойна да ви е нощта!

# 635
Привет!

И аз съм за втория вариант - за протокола Simple Smile

Днес цял ден мъгливо и влажно в нашия край - не се осъществи пръскането на овошките. И без това смятах, че е още рано, но като си науми ММ не се меся. Нагледахме свеки, занесохме й продукти /тя навърши 85 г. в началото на януари - справя се сама, дано е все така/. Започна да си поръчва храна от социалния патронаж и засега е доволна.

Сега като имам цялото време на света се зарових по старите теми и групата КГБ във Фейсбук. Разбрах за разцеплението и Вайбър. Оказва се, че съм член на Фейсбук групата - дори съм забравила. Виждам, че са хиляди членовете там, но едно не ми е ясно - пишат се май само поздрави за добро утро и лека нощ. Не виждам дори и да има коментар и споделяне на неща, как има проследяемост. Та кой има време да врътка назад и да е в час какво се случва с хората, които той следи и познава. Нещо не ми се връзва ... Както и да е  - само споделям мисли.

Болничките - да оздравяват по-бързо, на Пипи - спокоен сън на Бебчо. И на всички - лека вечер, спокойна нощ и сладки сънища желая от сърце!

# 636
Привет!

И аз съм за втория вариант - за протокола Simple Smile

Днес цял ден мъгливо и влажно в нашия край - не се осъществи пръскането на овошките. И без това смятах, че е още рано, но като си науми ММ не се меся. Нагледахме свеки, занесохме й продукти /тя навърши 85 г. в началото на януари - справя се сама, дано е все така/. Започна да си поръчва храна от социалния патронаж и засега е доволна.

Сега като имам цялото време на света се зарових по старите теми и групата КГБ във Фейсбук. Разбрах за разцеплението и Вайбър. Оказва се, че съм член на Фейсбук групата - дори съм забравила. Виждам, че са хиляди членовете там, но едно не ми е ясно - пишат се май само поздрави за добро утро и лека нощ. Не виждам дори и да има коментар и споделяне на неща, как има проследяемост. Та кой има време да врътка назад и да е в час какво се случва с хората, които той следи и познава. Нещо не ми се връзва ... Както и да е  - само споделям мисли.

Болничките - да оздравяват по-бързо, на Пипи - спокоен сън на Бебчо. И на всички - лека вечер, спокойна нощ и сладки сънища желая от сърце!
Аз незнаех че имате групи във фейса и вайбър я ми ми пратете да видя

# 637
Браво, Цветеарт!
Поздравления - и за идейността, и за желанието ти .... и че имА търпението да ни изчакаш да стигнем до едно общо становище.
Браво и на на нас, че бързо взехме окончателното решение!
Браво и на Яжка за предложението да се напише годината на създаване на групата !

Харесва ми втория вариант.
И първия ми харесва, но втория с цветното цветенце повече!
Цветенцето твоя подпис ли е, Цветеарт?

На Пипилота  сигурно са дошли чаканите гости и сега гушка сладко бебенце и милата му кака.
Ние с каквато скорост изписахме последните страници, дали ще дочакаме до понеделник да се освободи Пипи за да спретне новата тема ?
За цветенцето ,позна Wink

# 638
  • София
cveteart, за ФБ групата някой тукашен твой приятел може да те присъедини. А за вайбъра - там са други бабиери, отцепиха се от тук преди 2 - 3 г. Ние няма как да те поканим - извергнати сме, направо си разплитаме чорапогащника по повода. Предполагам, че ще ти пишат на ЛС и ще ти предложат. Но условието е да избираш - или с тях, или с нас. Ако питаш защо - ние не знаем, нямаме какво да делим. Но те са друга бира.....

# 639

Клечи, това, с готвените баби, бие всички смешки и вицове

# 640
  • Вила Великула
Посмях се от сърце на шегичките на Тану.
Сетих се едно смешно нещо, което прочетох скоро.
Вървят си три баби приятелки и си говорят. Първата казва: аз като ум.а искам да ме кремират. Втората казва: аз пък искам да ме погребат, а третата се замислила: леле толкова много вино съм изпила през живота си, че сигурно ще ме бутилират.
Цветеарт, Айша ти е отговорила много точно.

# 641
  • София
И аз подкрепям вариант 2. Благодаря ти за труда, ЦВЕТЕАРТ! Харесва ми идеята на ТЕТКА за тениски!

Във ФБ има едно КГБ, което е присвоило нашето име. Деборана каза, че те даже са го патентовали . Ние се сетихме късно. Там "членуват" много народ, които няма начин да се познават. Никога не съм видяла някоя от нас да пише там.

В нашето КГБ разцеплението започна, когато се сформира затворена група във ФБ. Някои отидоха там и спряха да пишат в темата. Окончателното разцепление дойде при създаването на Вайбър групата. Не бих се връщала в миналото, защото за нас това е болна тема, но поради интереса на ЦВЕТЕАРТ отговарям, колкото и да не ми е приятно. Ще  спестя подробностите, за да не ровя в старо бунище. Да не замърсявам чудесния микроклимат в нашата къщурка. Историите с разцепването на групата вече са заровена томахавка. Преживяхме си разочарованията, пренебрегнат беше завета на ХУЛИ, "разприятелихме" се с жени, с които мислехме, че сме приятели, изплуваха някои задкулисни подробности, за които не сме и предполагали, никога няма да реазберем защо някои предпочетоха "там", а не останаха при нас, без да е имало каквито и да било конфликти, но и никога не им отправихме "оферти" да се върнат, защото сме уважили техния избор.  Лично аз не се интересувам нито от ФБ групата, а още по-малко от Вайбър групата. АЙША ти е обяснила нещата - ще трябва да направиш своя избор, ако толкова ти е интересно какво е "там". За нередовно писане ( ежедневно), излиташ от компанията като тапа от шампанско. Joy Правила, не може да се нарушават. Joy Не те плаша. На няколко момичета от нашата група им се случи. Живи и здрави са си, но си разплетоха чорапите от мъка...
Оооо, спирам. Писах, писах и почти бях решила да го изтрия, но го оставих. Все пак, интелектуален труд е това, а и стоя зад всяка казана от мен дума.  Надявам се това да е последния разговор на тази тама, в който участвам.  Не мисля трети път да обяснявам.
Лека и спокойна нощ.

ТАНУ, точно от такова четиво имах нужда след този "разговор". Много ти благодаря! Hug
А сега един позабравен от мен виц.
Срещнали се двама приятели и започнали разговор:
Единия разказва - за Новата година отидохме при тъста и тъщата в Сусурлево. Всичко беше много добре, но тъщата я тръшна тоя модерния грип. Тичахме до болницата, до лабораторията, до аптеката. Размина й се. Оздравя.
Другия разказва - За Новата година ние отидохме във Виена при тъста и тъщата. Беше хубаво, но и моята тъща се разболя. Дойдоха лекари, накупихме лекарствата, но тя си отиде...
Първият въздъхнал и със завист казал: Еееех, друго нещо си е Виената...Joy
Сега вече наистина лека нощ!

# 642
Добро утро , извинявам се че ви върнах назад , но не знаех че така стоят нещата. Няма какво да избирам ,аз съм избрала. 🙃
А сега като се замисля бях ви питала , но нещата си останаха или поне не съм видяла някой нещо да е казал по въпроса .
Допивам си кафето и мисля да я мятам че много работа ме чака днеска , да видим какви ще ги сътворя.
Пожелавам ви една прекрасна събота изпълнена с много радост и усмивки.

Пращам ви виртуално, по едно сапунено цвете за късмет.
Тези ги прави една приятелка и в сряда ще идва да правим букети от сапунени цветя , но не като тези китайските , а тези се правят ръчно и после ще ги сглобяване 🥰

# 643
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Да пием първото февруарско кафе:

ДОБРЕ ДОШЪЛ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ!

Днес е Трифон Зарезан (1 февруари).
Празникът се чества на 1 февруари – 14 февруари по стар стил. Наречен е от народа Трифон Зарезан, Трифоновден, Зарезан – той е най-ранният пролетен празник.
Българската православна църка почита на 1 февруари  паметта на свети мъченик Трифон. В християнството св. Трифон е мъченик, светец лечител, който през III век загива в името на Христа.
Честит празник на всички, които днес празнуват!

Цвети, поздравления за прекрасната емблема и за всичко, което с увлечение и талант твориш.
Хубав ден на всички ви!

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 07:48 от Nina NN

# 644
Добро утро, дами!
Добро утро ранобудно, Цветенце Арт!
Евала ти правя - така казваха в родния ми край, с който отдавна,отдавна съм скъсала корените, ама на - първите седем години не се забравят, изплуват на моменти....
Евала и за уменията ти, и за желанието да направиш нещо за групата - повтарям се, но това силно ме впечатли, и най- вече за  думите. ,,вече съм избрала, няма какво да избирам"".
Много си готина,  ще ми се да се видим и да те прегърна ... Много една от нас те чувствам...

Поуспахме се днес, но к'во пък - времето е наше и имаме цялото време на света. ,затова първо кафето.

Нов месец, нов късмет, а до ден - два и нова тема ще има.
Пожелавам си - все така да сме !
Чудесна атмосфера цари, само болничките да оздравяват и да нямат притеснения.
Хубав да е на всички ни днешния ден и да го изживеем в спокойствие и радост!

Общи условия

Активация на акаунт