КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 764
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро мандами готини 🥰

Днес се успах, а имам доста набелязани задачи. Първото нещо е зелеви сарми и затова само ще ви пожелая хубав ден и успешен месец февруари! Нека е изпълнен с обич, доброта и спокойни дни!

Чаф до после 🤗

# 646
Добро утро!

Пия дълго лежерно второ кафе и планирам деня Simple Smile
Мислех като kasss да правя зелеви сърми, но промених решението си - имам отдавна една замразена патица във фризера. Ще я спретна с кисело зеле.

Ние почитаме Зарезан на 14 февруари, но това не пречи да изпием по чаша вино в негова чест и днес Simple Smile

Поздравче от мен за започващия нов месец - нека за всички бъде изпълнен с много здраве и щастливи мигове!

Оптимистично

И този миг, и този ден
си здрав след тази зима.
Една за теб, една за мен
усмивка нека има!
И все така, и пак така
бъди ти благодарен,
че имаш дом, уют, храна,
за някого си важен.
И нека нашите деца,
и нас Бог да закриля!
Щом вярата крепи света,
надежда все пак има.

Биляна Дар

# 647
  • на чист въздух
Добро утро. Изпълзях от леглото за кафето,  но нещо не ми върви. Трябва да се стегна, че днес се прибират младежите и да сготвя. Сега са в София щели да гледат нещо в икеа и тръгват.
Макиавели стихчето на Биляна Дар много ми хареса.

# 648
Добро утро и от мен! Днес се класирам с ранобудните, няма още 10 ч. Вчера отметнах всички задачи, успях и да се поглезя с един козметик, днес големите ми творчески планове включват диванаТа, книжката и Шогун,  новата версия. Ако пък много се повредя от лежане,  може да позачистя градината от боклуци. А дано,  ама надали!
Цвети, поздравления! Твориш прекрасни неща, приятелката ти също. Благодаря!
И по чаша вино, задължително, за здраве на всички!   Wine Glass

# 649
  • София
Добро утро, красавици!
И аз като МАКАВЕЛИ вече съм на второ кафе. Благодаря ти за оптимистичния старт на деня. Hug И ние си зарязваме асмата около 14.февруари.
Събудих се доста преди алармата. Едно кафе за отскок и награбих задачите. Закарах внучката в училище - на Олимпиада по философия. После напълних две торби в супера. Сега пия второто кафе с Ромео. Следва танц с черпаци и ножове и за съпровод - дрънкане на тенджери и тави. Кухненска симфония!
ЯН, изпревари ме, но винаги давам път на младите. Очертава ти се хубав и вълнуващ ден. Радвам се за теб. Hug
ПИПИ, позволи ли ти бебчо нощес да спиш? Stuck Out Tongue Winking Eye
ЦВЕТЕАРТ, творческа личност си. Поздравления и за приятелката ти. Имам няколко сапунени "цветя" и се чудя как ли стават тези красоти. Може би има калъпчета???
ЕНИСА, по добре "повреда" от лежане, отколкото от работа. Stuck Out Tongue Winking Eye
КАССС, изпрати малко сармички през монитора. Grinning
И понеже няма да получа зелеви сарми, спирам до тук и поемам към КПП-то.
Хубав ден и поводи за усмивки!

# 650
Привет, девойки!
                   Излюпих се и след кафето пуснах машинката да меси, че питка трябва да правя. Хич не обичам по команда, ама няма как. Страхувам се че, когато много се старая мога да направя гаф и да се изложа пред белгийчето. Yum Имам сто задачки, но първо питката и след това другите. За обяд не ми се налага да готвя, но за вечеря обезателно ще свиря и аз кухненската симфония! Чакам да ми спуснат и други задачки така, че ще се появя вероятно привечер.

# 651

Почти добър ден, само минавам, нищо интересно, слободен човек, не е грешка, каквото ми хрумне ще правя. Сутрин чакам да се разсее мъглата само.

Да ви върви в кой каквото е намислил.

# 652
  • Кубрат/ Пишурка
И аз днес съм от "ранобудните" - събудих се към 8,30, полежах докъм 9, пих кафе докъм 10 Blush и сега съм пред ТВ. Чак се уморих до сега Joy
И при нас пак мъгла, но иначе ще е топло. Тъкмо за празник. Макар, че и в нашия край лозята се зарязват около 14 ти. Но в интерес на истината се режат чак след края на март. Аз режех нашето през априлската ваканция. На времето дори не бяхме чували за св. Валентин - беше си само Трифон.

# 653
  • София
Добро утро,момичета!
За вас вече е добър ден,но аз сега ставам.
 Макавели,благодаря за стихчето! Точно днес ми беше нужен оптимизъм.
Снощи преживях силни емоции и сега атмосферата тук ми подейства като мехлем.
Скрит текст:
Онази с косата мина наблизо.Най-внезапно ми рукна кръв от носа и не можеше да спре.Доста време правих безуспешн опити да се справя сама и накрая се обадих на 112.Те ми дадоха съвети да слагам тампони със солена вода и пристигнаха след 1,5ч.Но тампоните много помогнаха и не  се наложи да предприемат нищо.Кръвното н.вече беше започнало да спада.До 3ч дремах седнала,беше ме страх да легна и от страх не можах да заспя до сутринта. 
    Хубав ден за всички!

# 654
Не се знае, всяко зло за добро, може това кървене да ти е спасило друго нещо.
  Такива ми ти работи.

# 655
О, Яжке, гушкам те 😘 Моя колежка с такава случка лежа в болница. При нея се оказа от витамин В12 май беше. Сега много внимава какви лекарства пие. Сигурно лекарите са ти дали съвети. Дано нямаш повече такива  премеждия!
Ян, приятно шетане! Хубави емоции ти предстоят!

# 656
  • Вила Великула
Добър ден и от мен.
Яжка, това че е потекло кръв от носа е добре, защото е можело да стане и по-голяма беля. Обезатолно отиди на кардиолог.
Цветеарт, много са красиви тези сапунени цветя. По същия начин правят и свещи, които се слагат върху голямата отливка за красота.
Аз поспах горе-долу. Малчо клед 5,00 го хващат коликите и е неспокоен, та от тогава не съм спала, но за сега се държа. Иначе още има 2 хранения през нощта, не е дребен, но си ги търси и плаче ако не го нахраниш. Ще видим докога.
Аз приготвих за обяд една супа топчета, има и от вчерашните панирани чушки. Всеки момент идват зетко и Вики и се събираме пълна къща хора.
Съседката ми се обади, че са и оставили колата в Радомир на сервиз и няма с какво да се прибере до село, та излитам да я взема. Хайде до после.

# 657
  • в сърцата на любимите ми хора
Да ви нагледам, преди да са ме налетяли и мен гости. Чакаме щерките, зетя и внучетата и утре отлитаме към Казанлък. Мъгла при нас няма и е пекнало едно хубаво слънчице - към 14 градуса го дават. Само за разходки. ПИПИ, и аз спретнах една супа топчета по поръчка на Емили. Тя, май, само нея хапва с желание. За останалите ще пекна кебапчета и кюфтета, че не ми се дрънкат тенджери. Пък и да е нещо, което ще се изяде и няма да се налага да го замразявам.
ЯЖКА, съжалявам, че така се е случило. И аз мисля, че това е помогнало да не се случи нещо по-лошо. Да не се повтаря!
Комшийката току-що донесе десетина палачинки, топли още, но доста жилави. Опитахме ги, но не стават. Вие по каква рецепта правите вашите? ФЛО май най-често ги прави - моля за рецепта Simple Smile
Народонаселението май пристигна. Оставям ви, до сряда ще липсвам. Хубав ден ви пожелаам и да сте здрави!

# 658
Добър ден!
Аз съм от "най- ранобудните" !  Малко преди Яжка- в 10, 25 ч. отворих очи. Станах в 11. За работа не ме питайте! Минах само с прахосмукачката холокухнята, спалнята и антрето. Това е цялата ми жизненa площ.  Сложих в кукъра да се свари ориз за мляко с ориз. Сега ще гледам един много хубав филм "Пет стъпки разстояние" по БТВ, който вече започна. Чела съм книгата.
На всички пожелавам  приятен съботен ден!
После пак ще намина.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 19:04 от К.А.Г.

# 659
  • София
Здравейте, няма ме 10-тина дни и не мога да ви изчета. Но ще пиша. Бях малко болна - нищо особено, леко неразположение, без температура. Съжалявам много за срещата. Другият път.
Макавели, добре завърнала се. Тука винаги има място за всички баби по света. /като  прочетох името - хем ново, хем познато, та се върнах да прочета/ Засега ви пускам песнички от Гласът на Русия и ви пожелавам слънчев уикенд.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 13:36 от m a y a

Общи условия

Активация на акаунт