КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 24 682
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Добър ден, че докато се излюпя стана обяд.
                           КАГ, май сме гледали един и същ филм. Yum И аз се събудих по никое време и изключих отоплението, че ми беше горещо и пуснах ТВ-то и точно такъв филм гледах, ама не стигнах до финала му.
                           Тану, ще пусна песничката на Лоредана, но дали ще успее да схване даже името си не зная. Ще обясняваме за какво иде реч. Двете девойки са на у-ще и чакам отзиви след обяд.
                           Фло, и у нас е същото, като при теб. Тъкмо спре да боли и....айде пак. Вероятно няма мазило, което да не сме пробвали и резултат съмнителен. Чакаме топлото време и дано нещата се оправят.
                           Мамси, да е жив и здрав зетя и да слуша щерката и тъщата.
                           И в наше село е мрачно. Витоша изобщо не се вижда. Метнах един гювеч във фурната и сега пия кафе, че нещо днес окъснях.
                          Да е спокоен и ползотворен деня ви и слънцето да е в душите ви.

# 706
Привет по обяд, въпреки ранното ми ставане за работа! На трудовия пост съм, пИятелят е на градина, за да хване някой вирус предполагам. При положение, че имат баба, която може да работи от вкъщи,  ама така е - акъл море, глава шамандура.
Ние си изкарахме добре РД, дойдоха едни млади хора,  показаха как се играе хоро, беше  и
 една  от певиците,  хареса ми много. Аз съм музикален инвалид и затова се възхищавам на всеки, който го може това нещо. То си е дар от Бога,  мен ме е подминал явно, а в семейството на баща ми има и певци, и музиканти.
После си гледах корейските бози и  днес отметнах доста служебни задачи. Сега се чудя дали да ходя да обядвам, че нещо много е гадно времето, студено и облачно. Омръзна ми тая зима,  искам топло, слънчево и цветно.
Да е такъв денят ви, а аз продължавам да мисля  -  студът или гладът?

# 707
Здравейте готини баби!
Аз да си кажа за тениската, че ще си я купя и избера сама, защото е абсурд някой да ми нацели размера. Трябва свободно да ми обхваща "кръшната" 100 килограмова талия и на дължина да ми покрива дупето, а при печата малката емблема да не ми се падне на върха на бюста. Малко вероятно е да намеря такава с якичка, та си мисля да нямаме ограничения нито за цвят, нито за модел, макар че на бяло най-добре ще се очертава емблемата с цветето. Какво мислите?

# 708
  • Вила Великула
Тетка, така не мога да се ангажирам с печата на надписа. И най-вече ще се различаваш от всички.

# 709
Съжалявам, но трябва да е тениска, която мога да облека и нося. На друга моят размер ще е като рокля. Ще търся избран от вас цвят и ще си я отпечатам сама. Няма проблем. Simple Smile

# 710
  • София
Ей ме на, пак долетях.
За тениските мисля, че е най-добре да сме еднакви на цвят, кройка и материя. Болшинството сме пухкавички и за да не приличаме на Хамбургски салами, плътно по телесата,  ще си поръчаме няколко ХХХХХХХ - а. Като са ни по-лежерни тениските, ще ни покрият отвсякъде. И само ще загатват нашите прелести. Едва, едва...Мисля, че едно лого отпред е достатъчно. Нека е по-голямо и разположено в центъра, та да се виждаме и от самолет.Airplane А и наборите с очилата, дето са наясно с това що е то КГБ и има ли почва у нас, да могат да го разчетат от разстояние. NerdАко е ситно има да се вторачват и да си навират носовете в бюстовете ни, за да го прочетат. Все пак взимам мерки, да не стане конфуз. JoyИдете после и обяснявайте, че шрифтът е дребен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 711
  • Вила Великула
Хи, хи, Фло - представям си голям надпис отпред на гърдите, как ще стои релефен на всяка една от нас. Я дай по-добре да е на гърба, да не станат фалове.

# 712
Идеята на Фло за надпис отпред ми допада повече. Не сме мотористки, хи хи хи, а отпред все още имаме какво да покажем Wink
   Нали имате чувство за хумор? Разчитам на голямо Да като отговор Heart

# 713
  • Вила Великула
Направо си го представих цветно - ние на мотори с развяни коси от вятъра:

# 714
  • София
Чета ви и се смея. Определено съм за голям надпис отпред. И колкото по-релефен, толкова по-впечатляващо и вълнуващо ще е. Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета сетих се да ви напомня, че на 7.02.петък. от 19.00 сме на Графиня Марица - чардаш. шоколад и рокендрол. Да видим как са осъвременили постановката. Дано не са я окепазили.
БОРЯНЧИЦЕ, Тази вечер мисля да се наплескам с мед и морска сол по твой съвет, та ако ще да се разчуе.
ДИДИА, все се каня да те питам как ти е щерчицата? Зараства ли ръката? Дано!
Май ще напусна компанията, че нощес спах много малко. Отивам да спя. Утре съм от рано на тръстиката.
Хайде лека нощ и розови сънища.
ПИПИ, нали си на моторетка, изпревари ме. Аз ще тичам след вас.

# 715
Наплескай се, може да помогне пък, не е нещо нечувано, две добри съставки.

Вие на бал ли ще ходите с тези тениски ,еднакви ,големи,  за кефа се прави това , върху друго.

# 716
Ами Борянчице, аз все още се надявам да отида на бал в Златоград, ако не е през месец май. Ще пъча каквото имам с тениската с голям кеф.
Я да ви разкажа веселата случка с голямата лИбоФ на ММ, демек колата. Взела съм му я и в събота потеглям от дома на родителите ми към къщи, за да поемаме щафетата за внуците. Както си му е реда съм си пуснала парното, слушам си радиото и си карам. По едно време откъм тонколоната на дясната врата се чу някакъв странен шум и в първия момент си помислих, че нещо радиостанцията има смущения. Спирам радиото, но продължава бръмченето! Ами сега! Не ми звучи като някакъв сигнализиращ зумер и не мога да разбера какво става! Отбих при първа възможност, отварям жабката - не е от там. Гася двигателя, а бръмченето продължава! Въх! Звъннах на ММ да му кажа, че ще продължа да карам и да ме чака на паркинга, за да откачи акумулатора! В събота сервиза не работи...
Посреща ме той, вдига капака, ослушва се - не е от там! Бързаме! Аха да му кажа да взима инструментите и откача акумулатора, и той отвори дясната врата, за да чуе това бръмчене. Как пък все при мене ще се случи авария... След миг се ухили, отвори задната врата и измъкна изпод седалката работеща ръчната прахосмукачка!!! Било го мързяло да я сложи в багажника! Щях да го изям с парцалите Heart

# 717
  • Вила Великула
Фло, къде без теб!
Ето те:

# 718
Каг, веднага споделям песничка. Още една ветровита, от която песнописците на Лилито са чопнали някой и друг акорд и две-три фрази.

Аз днес почти цял ден дремуцах. По някое време внук ми ме вози до едно магазинче за прежди и после пак дремуцах.
За вечеря правих качамак, но с тия брашна, които се продават, беше по-скоро пюре. Купувала съм най-различни.
И български и сръбски и все не са ми по вкуса. Но хапнахме. Остана и за утре.

# 719
Ех, тези комшии!  Много хубава песен! Трогва душата!
Тану, благодаря!

Лека нощ и до утре със здраве!

Общи условия

Активация на акаунт