КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 24 682
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Ето съм и аз!
                            Фло, нищо няма да измислям за белгийчето. За него отговарят от четвъртия етаж. Аз измислям за младежа, че е в сесия и чете. Не се сеща ни за закуска, ни за обяд и сега го посръчках за вечеря.  Той ни е капризен на храна та му показах къде какво има и като реши да се обслужва сам. Неда сутринта е поразходила девойчето из Княжево и много му харесало. Забравих да кажа как се казва - Лоредана! Утре сутрин е с Неда на у-ще. Първите дни ще влиза в нейния клас да се запознае с у-щето, а след това ще бъде във френска паралелка.
                            Оставям ви, че младежът идва да вечеря.

# 691
Да ви нагледам по вечерно време Simple Smile
Произведението е топ! Браво на майсторката! Ние такива щуротии сме правили на Бабин ден. Една година купонът беше у нас. Чашите за вино бяха на столче и на всяка чашка имаше завързан по един надут предпазител 😁. Тогава бяхме измислили още много интересни игри и щуротии. Дълго е за писане сега, като се видим някога може да разкажа, ако има време 😂
КАГ, аз също чета всичко, но и аз не успявам, пък и не ми се отдава да коментирам всички. На Фло шапка й свалям за разборите които прави!
Сега пък да ви се похваля. Лятото като ходихме в Сърница на среща със състудентите на ММ, ни почерпиха с родопски клин. Взех рецептата и все му се каня. Днес си приех поканата и направих. Ами получи се. Не очаквах, но стана много хубав, почти като на родопчани. Много съм доволна Simple Smile Разнесла съм по етажите, хапнах и аз и се отправям май към банята.

# 692
Хопа-тропа спрях тука!
Пипи, хубаво е, че няма
до теб глезотии ще
бъдеш фина и слаба.
А пред блока откриха минимарт
и слязох за сладолед, ако
трябваше до Лидл или Фантастико
нямаше да се глезя.
За тениските - обикновена бяла
тениска с логото на гърба, а малко
в лявата част отпред. Мисля, че
клиентите ти ще се справят.

# 693
Нахраних си детето и сега спорим на тема кино, режисьори, филмова музика и т.н.
              За тениските - предпочитам с якичка на Лакоста и емблемата само отпред в ляво. При това си мисля, че ще е по-забавно всяка да си избере цвят и да сме пъстри. Избор от 3-4 цвята.
              Изслушах Стефан и Вероник и си спомних как той разказа, че Вероник е закъсняла за записа и вместо нея е пяла друга българска певица /в момента не се сещам коя беше/ и при снимките на сцена Вероник само си е отваряла устата, защото записът е бил вече готов. Така, че не пее тя.
              Пипи, нагушкай го този малък бонбон и за нас. То си му личи, че е усмихнат и чаровен. За храненето през нощта - мама викаше - като иска  значи има защо. Трудно е за дъщеря ти, но той сам ще реши кога да се откаже. Не го мъчете с насилствено отказване.
              Красива Белла, няма до нас близък магазин, но си имам сладолед винаги в камерата и то няколко любими.
 Гледам Ран отваря едно чекмедже и питам - какво търсиш, а той - сещам се, че в него винаги има шоколад и то няколко модела. Знаеш ли преди колко години го зареждах и дечурлигата бяха малки тогава. Сега шоколадът е в друго чакмедже, но си го има. Учудих се, че помни. Отдавна не ровят из кухнята за шоколад.

# 694
Дидиа, цветът и логото
са отличителните белези
на един клуб, отбор.
Мисля, че. цветът трябва
да е еднакъв.

# 695
Диди, името на французойчето веднага ми припомни една стара сръбска песен, посветена на жена с нейното име.
Клипът е лош, но песента, поне на мен, ми харесва.

# 696
  • Варна
Привет-мривет, девойки!  Hands Wave
По въпроса за тениските и аз мисля, че да са в един цвят ще е добре. Дано има големи номера!  Yum
Добре ще е да не се мачкат много-много, да издържат в куфара особено за Национални срещи.
Харесва ми и предложението на Дидия, с якичка на Лакоста.
За мен е важно, като я облека да не се чувствам като "хваната за гушата"!  Nerd
За логото, харесва ми и на гърба да има и отпред, но както реши мнозинството.

Гася ламБите, лека нощ, девойки Ка-Ге-Бе-йки!  Bulb

# 697
Добро утро!
Нали сме ,,ранни пилета"  вече сме разходени, звяра е закусил, а аз пия кафе. С цялото си нахалство маймунина мръсен ми носи топката и скимти да му я хвърлям, ама не е познал, правя се на не разбрала какво иска. Аз водач ли съм на глутницата или лУкова глАва, играта рано-рано не му е физиологична необходимост, като му се играе да си играе сам, баба му му се сърди, че толкова рано ходи по улиците....

# 698
  • Вила Великула
Клечи, ама наистина сте много ранобудни. Мен ще ме е страх да се разхождам по Софийските улици по нощите.
Не знам как е днес в София/ след малко ще разбера/, но тук пак има мъгла.
Аз снощи изтощена заспах уж навреме - около 22,30 часа, но половин час след това се събудих и така до почти 1 часа. Сутринта станах в 6,30 . Да видим как ще издържа.

# 699
  • София
Добро утро, дами!
Кафето е много специално, защото е придружено с един чаровен " домашен любимец", на който не е необходима ранна разходка:

Доно няма нови болни, а всички боледуващи са вече здрави. Чакам хубави новини.
А този поздрав е специално за Фло /дано ме забележи/
Пожелавай добро на всекиго.
 / Петър Дънов /

Хубав ден.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 08:10 от Nina NN

# 700

"И когато се събудите сутрин, не забравяйте да се усмихвате, преди всичко на себе си, след това на останалия свят. И в средата на двете неща си направете хубаво кафе с усмивка."
Всеки ден има своя аромат. Нека днес Денят ухае на щастие!

Добро утро прекрасни дами!

Ето ме и мен с второто кафе. Мъгливо и мрачно е тук, но да е топло в сърцата ни Simple Smile
Раничко са се събудили някои от нас, че и на разходка вече са били Simple Smile

Спокоен ден и приятни занимания от мен!

# 701
Добро утроооо Flowers Rose

Ето ме и мен, но с чайчето Simple Smile  Ех, че е хубаво тук! Нинка и Макаевели,  заредихте ме с добро настроение с картинките!
Клечи, и  мен ще ме е страх толкова рано да излизам, но пък нали си имаш пазач Чарли Heart Eyes
И при нас мрачно, но както е казала Макавели, нека в сърцата и душите ни да е топло!
Днес донесох на работа от родопския клин и почерпих колежките. Сега мине се не мине влезе някоя да ми каже колко го е харесал, а дано да е така, но важното е, че в къщи, пък и аз самата си го харесах Simple Smile  Минах в новия месец и започвам отначало задачите.
Хубав и спорен да е денят ви момичета! Kissing Heart

# 702
  • София
Привет, красавици.
Тази нощ рамото ми ми срути всички позитивни мисли. Боля като за световно. Почти не спах.
Можеше КЛЕЧИЦАТА да ми даде Чарли, да се разходим. Grinning
ПИПИ, можеше нощес да си говорим и да кроим планове за бъдещето. Grinning
МАКАВЕЛИ, направих си кафето с усмивка и преиседнах при вас. Водиш ми с едно кафе. Grinning
КАССС, я сподели твоята рецепта за пататника. Може да го спретнем за срещата на селски вкусища. Grinning
Днес си мисля за МАМСИ. Ще се съберат всички, ще отбележат рождения ден на зетко. Нека да е здрав, да е щастлив, да има много късмет и успехи! Има късмет това момче и още как! Щом си е взел за спътница в живота българско момиче! Поздрави. Наздраве, МАМСИ и компания!!!
НИНА, благодаря за поздрава. Както казва АЙША поздрави не връщам. А иначе забелязвам всички и всичко. Grinning
Отлитам към кухнята. Проза, няма как! Grinning

# 703
Добър ден!
Е, не съм нормална в дневния режим! Снощи реших да си легна по-рано. Някъде към 11 + - няколко минути. Хванах някакъв филм по средата и го догледах. Беше любовно - военна тематика за нацистите във Франция.  После съм заспала. Е, да, ама не! Опулих се в тъмни нощи и не ми се спи повече. Пуснах ТВ и хванах същия филм, но отначало. Изгледах го, после съм заспала, та до 9 и половина. Излежавах се  до 11. Сега съм по пижама. Измерих си кръвната захар. Първи опит 2,2, което не е вярно. Втори опит 3, 6.  По-вярно, но ниско. Кръвно напълно добре като стойности ( 137 - 70), но за мен ниско, като обичайно е високо. Може би помогна и киселото мляко с канелата, което правих няколко пъти последователно.
Сега ще се размотавам до 13, 30 ч. Навън е слънчево, но студено и ще си стоя вътре.  Може би накрая ще си дочета една кримка и да отида утре  до библиотеката да върна всички 5  взети и прочетени книги , които доста задържах.
Сега на всички писали и неписали тази сутрин пожелавам хубав понеделник. Танчето звучи по- оптимистично, Касс да сподели рецептата за този родопски специалитет (аз не знам какво е това ястие), Флото да се справи с обяда, вероятно поне тристепенно меню, Клечи да отпочине и да събере сили за следобедната разходка, Тану пак да пусне музичка, Пипи бодро да отхвърли всичко запланувано, да се сбъдне пожеланието на Нина и всеки да срещне добро, а както казва Макавели- денят да ухае на щастие!
До скоро!

# 704
Добър ден! Денят ухае  на студ за сега Но  казаха  ,че е зима.
 Фло, не ти знам болестта, медицинско лице си, доктор, може да не си по рамена и стави ,но все пак... Знаеш че нещо не  е наред.
 Да не би да има връзка с едни 12 записани?
 То важно на колко се чувстваш, но  има едни 10 цифри, неумолими са. И това знаеш.
 Имам висок праг на болка ,но си  ме е страх като боли.
 Вземай мерки , ако искаш де.
Снощи дочетох Фрида Макфадън - " Прислужницата", за домашно насилие. Има още две части тази и две-три книги авторката има отделно от поредицата. За сега. Леко се чете, та може да почета , обичам да  изчета един автор, какво помня не питайте,  имена - не, ситуации - тук-там по нещо. И в никакъв случай не мога да извадя цитати.  Ще ми се да се вдъхновя от някаква идея за стих,  ама точно тук едва ли,  никакви философски размисли не ме  привлякоха , май и няма, семпло ,все едно на съседката разказва.
 Отивам да заредя печките, пък  и плета малко , по три реда на час. И може филм да потърся, за студа има цяр - до печката.
 Вие си действайте ,не ми пречи другите да работят.  Мина онова време.

Общи условия

Активация на акаунт