Декемврийски бебета - тема 1

• 21 867
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Сели, в супердок има цените за Фурлакис. След възможните часове, отдолу има опция  Цени

# 31
Днес Денис се сдоби с 3 ваксини, после и на рехабилитация бяхме...измъчи се горкото...
Сега е поспалив,но няма реакции, дано така и да остане
И него сега го пращат на ортопед.

# 32
Здравейте, мами!
Предстои ми раждане секцио, бих искала да Ви попитам тези от вас, които са носили колан след раждане , имаше ли ефект?
Чета доста мнения и едно с едно няма, та се чудя дали да си вземем изобщо колан или не.

За колан не мога да кажа, но при първа възможност спането по корем изключително помага, поне при мен и мои приятелки 🤗

# 33
Благодаря лятна буря, аиси кой ваксини сложихте
Сели, в супердок има цените за Фурлакис. След възможните часове, отдолу има опция  Цени

# 34
Реших да пробвам това прехвалено Lactana Bio .. повръща от него.. а така ми хареса като консистенция. Явно ще си продължаваме с Blemil-а. Ако някое майче иска да го вземе, ползвани са само 6 лъжички от единия пакет, за 15лв. За Русе ще го дам лично. Писна ми да хвърлям млека и капки и несполучливи памперси Grinning

# 35
Момичета имате ли представа колко струва прегледа при Д-р Василис Фурлакис -Ортопед, някой посещавал ли го е?!

В МЦ Надежда- 120лв

# 36
Утре имаме излизане с бебето, като ще има едни 10-15 минути от колата до ДКЦ-то. Ще е в количката с коша за новородено. Как бихте облякли детето при тези зимни температури в София?

# 37
Боди, блуза и панталон (или ромпър), косминавтче (моето е платнено) и в количката слагам нешо като порт бебе, с който го обгръщам. И тънка вълнена шапка.

За по дълга разходка слагам тънко Мерино боди и тънко Мерино панталонче.

# 38
Ние утре сме на преглед и ваксина. Сърцето ми се е свило, някой направили вече първата ваксина😔

# 39
Бебчо вкъщи седи с боди и отгоре гащеризон. Като излизаме слагам чорапки, шапка и космонавт. Ако е много студено слагам тънка жилетка и завивам с одеалце в количката.

С тези вируси ще се побъркам от притеснение. Бяхме навън и една съседка се надвеси над количката да видела бебето и сега почнах да се панирам дали не го е заразила с някой вирус, изглеждаше здрава, но знае ли човек. 🥺🥺🥺 Много ми е притеснено. Бебчо е на 1м и го кърмя, дано през кърмата наистина успявам да го предпазя. Утре сме на преглед при педиатър, там е същата работа, понеже има кабинет в болницата е пълно с всякакви - болни и здрави. Ние сме с маски, детето в количка, но не е малко, че минават всякакви хора през кабинета... Наистина ще се побъркам много съм притеснена

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 14:21 от gigato2

# 40
Ня Денис вчера му сложиха вакисна за пневмолок, дифтерия и твтанус и ротавирус. Освен че плака от иглите и следобяда беше по-поспалив други реакции нямаше.

# 41
gigato2 бебетата са по устойчиви от колкото хората с едно дете допускат. В противен случай всички с повече от едно дете, което ходи на градина у влачи болести, вируси и грипове до сега да сме се побъркали. Спокойно

# 42
Дух ❤️❤️❤️ не се бях замисляла, много благодаря

# 43
Педиатърката дойде днес за първи път и каза, ме е топло вкъщи. На мен ми е добре. Беше 24 градуса. Вкъщи бебето е по боди и ританки. Като го гледаше майка ми е бил и с жилетка и чорапи. 😂 Тези дни ми се струва студено и не сме го извеждали. Вие движите ли навън?

# 44
  • Пловдив
Ние още не сме излизали, само до лекарката с колата. Иначе вкъщи седим с боди и ританки или гащеризон. С по един кат дрехи, но те са и почти постоянно в кошарата завити.

Общи условия

Активация на акаунт