Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 537
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Извинявам се за спама но да ви покажа добри цени ,според мен!

# 451
Кой е този сайт?

# 452
  • София
Това скутерче не е ли много голямо за доставка с превозвач? Иначе е много идейно Simple Smile
Чак и аз се замислих за подарък да взема едно.

# 453
Това скутерче не е ли много голямо за доставка с превозвач? Иначе е много идейно Simple Smile
Чак и аз се замислих за подарък да взема едно.
Няма нужда от превозвач, може да се поръча директно до България с безплатна доставка, ако се добави нещичко до 49 евро. Аз бутнах една книжка за детето и се получи точно.

# 454
https://amzn.eu/d/43j6OEP
Сет Тенджери wmf 107Е

# 455
Привет отново,

"Как да спрете превалутирането на плащането, ако вече сте отбелязали, че ще плащате в евро или в лева?
Отивате в Your Account > Payment & GC > Payment Methods > Turn On/Turn Off Amazon Currency Converter и натискате бутон No thanks."

никъде нямам тази опция, която се препоръчва на първа страница, за  да спра автоматичното превалутирането, защото картата ми е левова. Ако оставя опцията да платя в български левове, какъв е проблема?

# 456
Пак съм аз
На последна стъпка преди плащането, след като вече е в кошницата продукта и е избран адреса и картата..

# 457
Пак съм аз
На последна стъпка преди плащането, след като вече е в кошницата продукта и е избран адреса и картата..

Благодаря, най- накрая я поръчах...Gift Heart
сега с нетърпение ще я очаквам, дано всичко е наред!

# 458
Да почерпиш после едни пържени картофки 🤭 майтапя се, разбира се!

# 459
Да почерпиш после едни пържени картофки 🤭 майтапя се, разбира се!
хаха, поне виртуално ще почерпя:smiles:

# 460
  • София
Ще дойде Wink
Аз миналото лято MW докарах от Амазон-а, че и бюро, и ракла-пейка ... Вярно последните 2 бяха разглобени, но все пак мебели Joy

# 461
# 462
# 463
# 464
Може ли да ми кажете какво е условието да се ползва този купон за минус 10 Евро?
До стъпката за избор на метод на плащане, сумата на продукта е минус 10 евро и след като избера плащане с карта отстъпката изчезва?
Благодаря предварително!
https://www.amazon.de/Russell-Hobbs-Hei%C3%9Fluftfritteuse-sp%C3 … =B0B9187C2B&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт