Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 526
  • 747
  •   2
Отговори
# 495
Аз имам tefal optigrill с плочи за гофрети и съм много доволна.

# 496
Искам да поръчам Iphone, тъй като там е най-евтин, а аз не обичам да храня местните феодали без причина. Освен да ми загубят пратката, какви потенциално могат да са проблемите?
Продавача е Амазон, дава ми директна доставка до България, нов е, не refurbished.
Някой купувал ли е телефон, или по-скъпи вещи и имало ли е драма?

# 497
Здравейте.
Някой да си е купувал телефон от амазон? Интересува ме как пристига кодиран ли ?

# 498
  • Sofia
Аз пък си търся гофретник. Все ми е тая от тук или там, но искам да върши работа и трите пъти, в които най - вероятно ще го ползвам Joy

Лидълският имам, беше някакви смешни пари и върши чудесна работа (препоръчаха ми го тук, когато търсех).

# 499
Искам да поръчам Iphone, тъй като там е най-евтин, а аз не обичам да храня местните феодали без причина. Освен да ми загубят пратката, какви потенциално могат да са проблемите?
Продавача е Амазон, дава ми директна доставка до България, нов е, не refurbished.
Никакви проблеми няма да имаш.

Здравейте.
Някой да си е купувал телефон от амазон? Интересува ме как пристига кодиран ли ?
Не са кодирани в Amazon.de. Мисля че само в UK.CO съм виждал, но го пише още в заглавието и към кой оператор е.

# 500
  • Казанлък
Никакви проблеми няма да имаш.

Не бих казвала толкова категорично!

Аз лично вместо един телефон получих кроасан и още една празна хартийка 😡 Добре, че се усетих заради теглото на пратката и заснехме видео на отварянето на пратката. Амазон ми върна парите. Но беше от по евтини телефони.

Един мой познат също получи почти празнен пакет вместо телефон (последен модел на pixel), но от нетърпение го отвори. Що чатове с Амазон, що посещения на полиция и т.н.  След повече от година банката му възстанови парите. Амазон отказаха.

Така че имайте едно на ум и заснемайте видео на отваряне на скъпи  пратки.

# 501
Аз пък си търся гофретник. Все ми е тая от тук или там, но искам да върши работа и трите пъти, в които най - вероятно ще го ползвам Joy

Лидълският имам, беше някакви смешни пари и върши чудесна работа (препоръчаха ми го тук, когато търсех).
Същото щях да напиша. Много съм доволна. От единичните е, но много се чудех и на двойния. Ако нямах толкова много странични уреди (Пот, друг кукър, скара, Ел. ренде, миксер-робот и какво ли още не 😃), щях да взема двойния. А, ми е голяма кухнята. Но пък съм много доволна от него и често го ползвам. На децата по едно време им писна от гофретите 😄

# 502
Аз не. Моя се прецака и пече само отдолу. Но да кажем че съм обрала всички къси клечки:-))

# 503
  • София
Важно е да пише точно така за конкретния артикул:

И продавач и изпращач трябва да са Amazon. По този начин риска е сведен до минимум.

# 504
И ние сме купували телефони - няколко даже и нямаше проблеми.
От скъпите покупки съм имала само един дефектен робот - новата Brava не работеше коректно. Върнах я и ми възстановиха сумата.

# 505
Абсолютно е така

Леле, това с празните (или с нещо друго пратки) мислех, че са градски легенди. Съвсем ме замислихте.

# 506
Аз имам tefal optigrill с плочи за гофрети и съм много доволна.

Имам оптигрил, но плочи за него не намерих.

# 507

Aз, но така и не дойде. След доста изнервяща комуникация с Амазон ми върнаха парите.

# 508
Аз поръчах една градинска маса днес от немския Амазон. На тръни съм дали ще пристигне здрава, че в отзивите имаше снимки на повредени маси... Във ВидаХЛ е 250 лв, в Практис имат само мостра и то в друг град и затова реших да е от Амазон. Но съм на тръни Flushed

# 509
  • Mediterraneo
Не съм попадала на кодиран телефон от години, независимо откъде го купувам. Даже мислех, че такива работи вече няма.

Общи условия

Активация на акаунт