Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 379
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Бях обещала да дам вътрешни размери на тази фурна/фраер.
https://www.amazon.de/dp/B0C992CBH1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Ширина 23 см, дълбочина 22 см и височина 20 см.

Малко е по-голяма от предишната ми фурна, и на външен вид е много по-добре.
Има доста функции, вчера правих картофки, получиха се по-добре от преди.

Иначе аз основно за печене на месо я ползвам, и за сандвичи и претопляне на храна.

Все още не съм пробвала функцията печене (скоро ще пробвам с мъфини и мога пак да коментирам).

# 586
Много благодаря за информацията, а Вие нов уред ли взехте или от склада. Ако е от склада, може ли да пишете в какво състояние пишеше, че е и в какво състояние пристигана. Ще чакам и за още отзиви как се справя, че много му се чудя:sunglasses:

# 587
Това какво пише и какво пристига е  изцяло на късмет. Вземала съм very good , било е неразопаковано, а like new е било счупено..

# 588
Току що пуснах поръчка на празна карта на ботуши и боти за детето за идния сезон от немския амазон. Bisgaard - влюбена съм в марката. Толкова удобни, топли, нехлъзгави, непропускащи вода обувки не бях виждала. Ботите й бяха естествена лицева кожа с естествена вълна отвътре, просто чудесни.

Моля за мнение от по-опитните майки - удобни ли са този вид ботуши за момиченца на 4-5 години? Справят ли се с обуване?

Иначе поръчах от същия модел боти и апрески, каквито имахме миналата година, за там не очаквам изненади. Между 30 и 40 евро върви чифтът.

# 589
  • София
pkrassimira, благодаря ти, аз те бях помолила за размерите. Честно казано, очаквах да е по-голяма фурната. Малките еърфраери са с такива размери. Със здраве да си я ползваш Meat On BonePoultry LegFries

Четох, че доставките с UPS / Intime били ужасни. Но тази сутрин получих пратка с тях и беше невероятно културно, с ненарушена опаковка, дори подрани с 1 ден. Да ги похваля, де Grinning

Обаче търсачката на Амазон май не е много добра. Това, което поръчах е уред за сладолед. Написах в търсачката Nijnja Creami, при което ми показа 1 модел без наличност, после аксесоари и после друг модел от друг доставчик на много по-висока цена. Общо са 3 модела, от които има наличност от двата, но тях не ги показа - трябва да цъкнеш на неналичния модел, после да отидеш на избор на другия модел и там вече се вижда, че има модела в двата цвята налични. Малко сложно стана обяснението, но мисълта ми е, че търсачката не показва наличните модели, т.е. ако не бях проверила в Ninja Store, нямаше да знам, че има налични 2 модела и щях да си мисля, че по единия модел няма наличност, а другият изобщо го няма в каталога (всъщност са 2 модела, но единият е в 2 цвята).

# 590
  • Сф
Търсачките от мнооого време не работят.
Аз чакам едни филтри за абсорбатора, форумната картофобелачка и компютърна мишка.

# 591
Моля, дайте тази белачка насам, въррнах няколко страници, но не открих линк.

# 592
Моля, дайте тази белачка насам, въррнах няколко страници, но не открих линк.

От предната страница.
Скрит текст:
Дайте линк на тази белачка, нещо не намирам назад кога е пускана.
  Ето я
И аз я взех, заедно с една прахосмукачка АЕГ, също от темата - благодаря за споделянето Simple Smile

# 593
  • София
Бях обещала да дам вътрешни размери на тази фурна/фраер.
https://www.amazon.de/dp/B0C992CBH1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Ширина 23 см, дълбочина 22 см и височина 20 см.

Това Косори и аз си го поръчах около Коледа.
От склада very good, пристигна чисто ново.
Аз съм доволна, пека месо, риба, зеленчуци, сандвичи, с приставката за картофки стават чудесни пържени картофи.
Дават го, че става за цяло пиле на грил. Пекох веднъж, но събира малко пиле, тип врабче.
Иначе добре се опече.

# 594
  • София
Много благодаря за информацията, а Вие нов уред ли взехте или от склада. Ако е от склада, може ли да пишете в какво състояние пишеше, че е и в какво състояние пристигана. Ще чакам и за още отзиви как се справя, че много му се чудя:sunglasses:

от склада, състояние very good. за 95 евро, като от доста дълго време я дебнех. Без забележки дойде, в оригиналната опаковка

За пилето - пишеше в упътването до 1.700кг. Но аз рядко правя цяло пиле. На тавичките 2.00 кг пилешки пържоли спокойно се опичат/това за коментарите, че е малък/. Аз от около 3 години ползвам фраер фурна и нито в един момент не ми е малеела. Ако ще готвя по големи количества - включвам голямата фурна и готово. Другото е, че там готвя основно месо, риба, и т.н. Зеленчуци почти не приготвям там

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 21:19 от pkrassimira

# 595
Защо не могат да се пазаруват Киндъли от немския Амазон?

# 596
Не може ли до адрес в Германия на превозвач? По спомен винаги е било така. Аз моите два така съм ги купувала.

# 597
  • Бургас
Аз съм получавала и до България след като пуснаха безплатна доставка.

# 598
Могат, но само БЕЗ реклами. С реклами само до Германия и още 3-4 държави.

# 599
Amazonkanova
Здравейте.От скоро започнах пазаруване от немският амазон.обачее,едно не ми е ясно,как цените за един са по-ниски а за друг по-високи.Не говорим за бизнес акаунт а за private

Общи условия

Активация на акаунт