Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 345
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Заключих си акаунта в амазон. Забравена парола -> рисет  -> търси ми данни за карта, с която съм плащала, но тя вече е изтекла и не мога да ги осигуря и бам - заключен акаунт.
Нов ли да създавам, изобщо не мога да намеря начин да го отключа.
Някой скоро преминавал през това?
Свързах се със съпорта. Помолих да ми звъннат от съответния отдел. Питаха ме хиляди въпроси, за да се уверя, че съм аз и успях да си възстановя акаунта.

Л
П.П. пак ми бяха изтекли разни карти, за които ми искаха инфо, имах и  някакви невалидни вече телефонни номера и т.н.

# 676
Благодаря,  Драго!

Само да допълня, че писах на този мисля и ми върнаха отговор, че вече не е активен.
cs-reply@amazon.co.uk

"Hello,

You’ve written to an email address that no longer accepts incoming messages. Most questions can be answered in our Help pages (www.amazon.co.uk/help).

If you do need to contact us, here's a link to our Contact Us page:

https://www.amazon.co.uk/hz/contact-us/

Thanks,

Customer Service
Amazon.co.uk

Please note: this email was sent from a notification-only address that cannot accept incoming email. Please do not reply to this message.

Лошото е, че се въртя в кръг с този холд на акаунта им.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 17:18 от ver4eto_sv

# 677
  • here and now
Заключих си акаунта в амазон. Забравена парола -> рисет  -> търси ми данни за карта, с която съм плащала, но тя вече е изтекла и не мога да ги осигуря и бам - заключен акаунт.
Не беше съвсем скоро, но данни за изтеклата карта си намерих в Пейпал, там съм я ползвала също..

# 678
Добре така като ви чета ,редно ли е да изтриваме старите си карти от акаунта?Нямам идея защо не съм ги изтрила ,стоят си …..Защото ,ако картата е изтрита ,няма как да искат информация за нея?Или не е точно така?

# 679

Не е лошо да да имаш няколко акаунта. Направете си нов и говорете с някой от индийците. Ще ви помогнат, в което съм абсолютно сигурен. Мейла е по-важен от exp date.

Сега малко дитокс шопинг може да ви се отрази добре Simple Smile

Минимализма е полезен и ефективен и не е само за японци.
За жалост, напълно НЕприложим за българския манталитет.

# 680
  • Варна
Хващам се за думите - не е лошо да имаш няколко акаунта....
Ако си направя още един, но си вкарам картата от другия акаунт, няма ли да ме засекат и да ме отрежат?
Как стои въпросът с превозвача, защото искам да имам същите данни - визирам име и ID, адресът е ясен Simple Smile

# 681
С превозвача проблеми няма да има.
За втория акаунт и картите не знам. Сякаш назад съм чела, че са създавали проблем при нов акаунт и ако поръчаш нещо скъпо, но вече не помня.

При мен, основният ми проблем е, че имам купени 4 прахосмукачка робот и ако нещо им се случи няма как гаранционен да ги върна + историята ми като клиент.

Голям автогол си вкарах, не работят вече CS мейлите и само с обаждане, което малко ме притеснява Grinning (по незнайни причини)

# 682
Как така само с обаждане, има възможност и за писмо по електронната поща - поне за немския амазон, а за УК - чат или обаждане.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 19:27 от Rosita

# 683
Ако си направя още един, но си вкарам картата от другия акаунт, няма ли да ме засекат и да ме отрежат?
Как стои въпросът с превозвача, защото искам да имам същите данни - визирам име и ID, адресът е ясен Simple Smile
Позволено е да имаш няколко акаунта. Преди години ги питах.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 22:04 от ЧревоУгодник

# 684
Как така само с обаждане, има възможност и за писмо по електронната поща - поне за немския амазон, а за УК - чат или обаждане.
Опитах да пиша на мейла на къстъмър спорт, но вече е невалиден (този за UK), прехвърлена ме към Хелп център в сайта. Чат не мога, защото ми иска да си вляза в акаунта.
Остава опцията обаждане.

Сега ще опитам по Ел.поща с немския.

# 685
Няма, поне при мен.  От кое да те отрежат ? Нали от тези които купуват се печели.

# 686
Търся в склада дамски обувки -37 и 38 и ми излизат само тези нечувани боклуци..Възможно ли е да са само те или нещо бъркам..
https://www.amazon.de/s?k=damen+shoes&i=fashion&bbn=3581963031&r … vd6mAPF%2FdXal9ig
То вече много трудно ги намирам складовите сделки..

# 687
Чекни по марка и така излизат. Търсачката им е кошмарна.

# 688
Търсачката им е кошмарна.
От години вече. Такъв голям сайт и с толкова тъпа търсачка е направо скандално.

# 689
Преди беше толкова лесно да разгледаш складовете и имаше топ попадения. Сега е мъкааа. Като се сетя какви уникални находки за без пари съм купувала... Но то и в основния сайт станаха много буклуците,ужас!  Стана както с всички хубави сайтове.Javari,Vip-a,Asos..само с умиление си ги спомням..

Общи условия

Активация на акаунт