Трендове в козметиката: има ли смисъл или е маркетинг?

• 1 807
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
С мазна кожа съм. Ползвам такива за мазна. По принцип маслата се ползват като последен продукт - целта им е да запечатат предишните продукти.

Ти не ползваш ли друга козметика, освен маслата?

# 31
  • София
С мазна кожа съм. Ползвам такива за мазна. По принцип маслата се ползват като последен продукт - целта им е да запечатат предишните продукти.

Добре де, нали ме цитираш? Пиша, че ги ползвам като последен продукт, за запечатване.

# 32

Добре де, нали ме цитираш? Пиша, че ги ползвам като последен продукт, за запечатване.

Това, което казваш, е доста странно, защото не мога да си представя върху слънцезаита да сложиш едно кокосово масло (или друго) "за запечатване" и идеята беше да споделиш какви продукти и в каква последователност нанасяш на кожата и какъв е очакваният ефект?
пс маслата се използват за разтваряне на козметични продукти и са удобни за почистване и едновременно подхранване, защото после има стъпка измиване, и за това ми е много странно как ги включваш точно като последна стъпка - ако не ползваш друга козметика ОК, ама смесено с друга ?! Simple Smile

# 33
Това със запечатването е изключително популярен метод, има много информация в интернет. Прилага се обичайната рутина, според нуждите на човек (тонер, серум, хидратиращ крем) и после отгоре се нанася масло, което е подходящо за съответния тип кожа.

# 34
  • София
Ох, каква слънцезащита и какъв грим....
Говаря за вечерната рутина.
Тонер/тоник, серум, масло. Това е при мен, когато не ползвам ретинол. Ако ползвам ретинол, не ползвам масло, защото ретинолът, който ползвам е доста мазен.

# 35
Ох, каква слънцезащита и какъв грим....
Говаря за вечерната рутина.
Тонер/тоник, серум, масло. Това е при мен, когато не ползвам ретинол. Ако ползвам ретинол, не ползвам масло, защото ретинолът, който ползвам е доста мазен.

дяволът в детайлите @milenaka след  думичката "вечерна", всичко рязко придобива смисъл
Simple Smile

# 36
  • София
То няма как да е друга, особено когато става въпрос за масла. Разбира се, че е абсурдно и не може да се сложи в едно изречение "запечатване с масло" и "грим/слънцезащита". Въобще не ми е хрумнало, че трябва да пиша нещо толкова очевидно.

# 37
То няма как да е друга, особено когато става въпрос за масла. Разбира се, че е абсурдно и не може да се сложи в едно изречение "запечатване с масло" и "грим/слънцезащита". Въобще не ми е хрумнало, че трябва да пиша нещо толкова очевидно.

Носенето на слънцезащита не е обвързано с носенето на грим, но предполагам че повечето пишещи тук са наясно с ползите, ако съм се объркала, се извинявам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт