Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 654
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Няма условие от колко време сте женени. Ние се оженихме в последния момент преди стимулацията.

# 121
Тогава.... от колко време трябва да сме женени? Има ли такова условие
Няма срокове,нашият брак е от 05.09 ,инвитрото го започнахме на 29.09

# 122
Донорска сперма при неуспешен опит с партньора и заключение от лекарите не се предлага като опция в Турция така ли да разбирам ?
Донорска сперма и донорски яйцеклетки са позволени в Кипър,там не се изисква и брак.Подходящо е и за жени,които нямат партньор.Знам,че турската Бахчеджи имат клон в Кипър,има и доста други клиники там ,така че,това ви е,като вариант.Друга клиника,мисля,че е Gynolife ,в нея завеждащия доктор е турчин,бил е от екипа на проф.Семра Кахраман,която е водещия лекар в Мемориал клиниката в Истанбул.

# 123
Да, именно и аз за турската част на Кипър щях да пиша. Цените са съвсем приемливи и може да избирате донор от каталог.

# 124
Да, именно и аз за турската част на Кипър щях да пиша. Цените са съвсем приемливи и може да избирате донор от каталог.

Каталог със снимка на донора или?

# 125

Каталог със снимка на донора или?

Донорството в Кипър е анонимно, освен ако Вие не си заведете собствен донор, така че се съмнявам да е със снимка. По-скоро с данните на донорката, физическо описание и изследвания, които са й правени.

# 126
  • София
Може и по снимка да се избере донор(срещу заплащане)за Кипър става на въпрос.За повече информация и съдействие може да ми пишете на лично.

# 127
Каталог с характеристики на донора

# 128
Здравейте, момичета. Някоя да е започвала стимулация на трети ден. Кординаторките много ми се дърпат и все някакви глупости пишат, та се зачудих да няма някое ново изискване. А просто ми е абсолютно невъзможно да се организирам с работа и всички други неща и да съм там на втори ден сутринта.
(Тук редовно си запопчвах на ден 3 и нещата си бяха ОК)

# 129
Здравейте, момичета. Някоя да е започвала стимулация на трети ден. Кординаторките много ми се дърпат и все някакви глупости пишат, та се зачудих да няма някое ново изискване. А просто ми е абсолютно невъзможно да се организирам с работа и всички други неща и да съм там на втори ден сутринта.
Аз започнах стимулация на третия ден,  те ме извикаха в 08:00 сутринта ( пътувах през нощта ) и ми назначиха медикаментите, след което се прибрах и се върнах на петия ден отново за преглед в клиниката.

# 130
Трети ден в много крайни варианти,за коя клиника става въпрос?На всички ни е трудно с организацията, но в името на това да се случат нещата ,се налага да съобразиш целия си живот и ангажименти.Моя цикъл избързва понякога със седмица, друг път с пет дни,и бях в Турция една седмица преди датата на очаквания цикъл.Целият процес ми отне 22 дни,така че,според мен вслушвайте се в това,което ви казват кординаторките,ако е без значение деня,едва ли толкова ще настояват да бъдете там на втори ден.

# 131
За Мемориал става въпрос. Имала съм 4 стимулации там - една от която от 3 ден и читав ембрион. И на мен ми се иска да мога да зарежа всичко и да тръгна, но понякога има обстоятелства, които не можеш да пренебрегнеш.
Ще пробвам, пък да видим. Благодаря за отговорите Simple Smile

# 132
При броенето на дните зависи и в колко часа ти е дошъл цикъла.

# 133
Здравейте дами, може ли информация къде преглежда доц.д-р Серкан Орал, къде изпраща за цветна снимка.

# 134
Моята стимулация пък започна на 1 ви ден, пак така спонтанно се падна пътуването. Щом може ден по-рано, защо пък да не може ден по-късно.
Въпросната първодневна стимулация беше успешна

Общи условия

Активация на акаунт