Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 799
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Аз ползвам приложението Wise за преводите до Турция.

# 391
С международен банков превод е скъпо, защото Турция не е в ЕС. Над 100лв излязоха таксите. Може ли подробности за Wise варианта?

# 392
Момичета, моля за съвет как е най-изгодно да се плати онлайн за ПИД в Мемориал? Револют, банкова сметка или някое приложение? Моля за съвет, защото сумата няма да е малка. Благодаря ви!

Ние платихме в долари и таксите бяха сериозни... После разбеахме, че в евро таксите са доста по-ниски и мемориал имат сметка в евро. Според мен питайте да ви кажат цена в евро и платете в евро.

# 393
Здравейте момичета, моята пункция в Мемориал мина вчера. Днес ми писаха, че две от яйцеклетките са се оплодили "анормално". Някой има ли представа какво означава това? Според мен не следва да разчитам, че от тях ще излезе здрав ембрион...
Здравейте, и на мен ми бяха казали, че две от яйцеклетките са се оплодили анормално. Питах какво значи, но не ми отговориха... Не знам дали са се развили споследствие, май не. Надявам се лекарят да отговори на тези въпроси (тази седмица ни е транфера и ще питам)
Говорихме директно с главния ембриолог. Тоя обясни, че при нормалното оплождане се наблюдават две ядра - едно от майката и едно от бащата. При анормалното се вижда само едно ядро, но понеже причината може да е, че ядрата всъщност са две, но са застанали едно върху друго, затова ги наблюдават известно време. Ако се потвърди, че е само едно, не е успешно оплождането.

# 394
За wise още на първа стъпка изчислява таксите. После се завиши таксата, но пак в пъти по-изгодно от трансфер през банка.
Регистрацията на потребителя е доста дълга, караше ме да снимам лични карти, да потвърждавам адреса си и т.н., но веднъж се прави. Превода пристигна много бързо -ден - два, аз получих уведомление, когато е пристигнал.
Миналата година 9 април 2024 го обсъждахме в темата Wise.

# 395
За wise още на първа стъпка изчислява таксите. После се завиши таксата, но пак в пъти по-изгодно от трансфер през банка.
Регистрацията на потребителя е доста дълга, караше ме да снимам лични карти, да потвърждавам адреса си и т.н., но веднъж се прави. Превода пристигна много бързо -ден - два, аз получих уведомление, когато е пристигнал.
Миналата година 9 април 2024 го обсъждахме в темата Wise.
Привет.Имаш ли спомен колко беше таксата в Wise? На мен в Револют и през банката сумите ми бяха почти еднакви и аз предпочетох банката. Таксите в банката за 400 долара бяха 64 лв.

# 396
Seadrop,
Сега погледнах. За 300$ таксата е била 52 лв.
Твоята банка предлага много изгодни такси. Коя е? При мен не помня точно, но излизаше над 100лв. през банка.

# 397
Seadrop,
Сега погледнах. За 300$ таксата е била 52 лв.
Твоята банка предлага много изгодни такси. Коя е? При мен не помня точно, но излизаше над 100лв. през банка.
Моята банка е Уникредит.Изпращам инфо какво са ми начислили.Това е м.Ноември 2024 год.

# 398
Moже би има значение и сумата. Аз преведох 1200 долара. Таксата беше към 145лв. с уникредит.

# 399
Revolut също е вариант за превод. Обаче освен таксата от моя страна, от получателя също се удържа, затова трябва да се изпрати малко по-висока сума. Не се сещам как, но бях изчислила, че около 10-11 долара удържат, и затова пуснах с 11 повече. Това е от 2022та година. Тоест аз трябваше да изпратя 295, но изпратих 306, и така разхода ми за такси е 3 + 11 = 14долара.

# 400
Актуални цени Мемориал април 2025г.

# 401
Момичета, какви добавки пиете в месеците преди ЗЕТ? Аз съм на етап чакане на резултати от ПИД в Мемориал

# 402
Пробиотик Believe oт Турция, бил добър за ендометриума, комбинирани витамини Б (вкл. метилирана фолиева) пак оттам, допълнително вит Д, омега 3. Л-тирокс за поддържане на ТСХ под 2, и по препоръка от хематолог натаспин.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 09:44 от Semirra

# 403
Къде отсядате в близост до Бахчеджи ? Препоръчайте ми някое хотелче с паркинг в близост.

# 404
Пробиотик Believe oт Турция, бил добър за ендометриума, комбинирани витамини Б (вкл. метилирана фолиева) пак оттам, допълнително вит Д, омега 3. Л-тирокс за поддържане на ТСХ под 2, и по препоръка от хематолог натаспин.
Здравейте! Може ли да прикачите снимка на пробиотика, понеже не го откривам.
Благодаря Blush

Общи условия

Активация на акаунт