Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 811
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Пробиотик Believe oт Турция, бил добър за ендометриума, комбинирани витамини Б (вкл. метилирана фолиева) пак оттам, допълнително вит Д, омега 3. Л-тирокс за поддържане на ТСХ под 2, и по препоръка от хематолог натаспин.
Здравейте! Може ли да прикачите снимка на пробиотика, понеже не го откривам.
Благодаря Blush

https://bellavie.eu/shop/bel-03-bellavie-woman-6#attr=
Изпращам линк от официалният им сайт.Аз съм си го поръчвала от там.Дойде за 2 седмици с Български пощи,но пък го взех на доста по-изгодна цена.
Успех Blush

# 406
Сбъркала съм името. Bellavie. Но се консултирайте с лекаря ви.

# 407
Здравейте! Мои познати ми препоръчаха ексклусив, които организират безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми и за 26 април се записах на такава консултация при д-р Бетюл Калай в Бургас. Надявам се да мине добре!

# 408
Здравейте момичета! Какъв тригер дават обикновено в Турция, hCG или агонист?
Благодаря предварително и успех на всички!

# 409
Съни, моят тригер беше Гонапептил, което доколкото знам е агонист.

Здравейте момичета! Какъв тригер дават обикновено в Турция, hCG или агонист?
Благодаря предварително и успех на всички!

# 410
Благодаря Меркулина!
Ще ми е полезно и другите дами да споделят какъв тригер са им дали.
Прекрасен ден!

# 411
На мен 2 тригера - гонапептил и овитрел (1/3 от овитрел). Преди това в бг само с овитрел са ме таймирали.

# 412
На мен ми дадоха една инжекция Овитреле.

# 413
Аз бях с декапептил по спомен

# 414
Здравейте, момичета!
Търся мнения за д-р Ипек в Мемориал. Записани сме за първоначален преглед при нея в Мемориал. Не знаех, че може да се настоява за конкретен лекар, а и от темите тук знам, че решенията се взимат екипно. Чудя се дали да се довереим на Ипек, а Кахраман на всички прегледи ли идва?

# 415
Kaхраман не идва на всички прегледи, но идва на първичния. Аз препоръчвам Лале Бакър в Мемориал. Бях на първичен и при Юджел и също ми направи много добро впечатление. При Ипек не съм била. Мисля че до последния момент можете да промените при кой да е първичният преглед.

# 416
Аз бях при д-р Юджел и при д-р Ипек. Доста е добра д-р Ипек, върши си добре работата. Всички мерят фоликули, след това пункциите ги правят други лекари.

# 417
Аз също бях при д-р Лале. Много е мила и внимателна, аз съм й се доверила на 100%. От общо петте ми прегледа по време на стимулация два бяха при нея, като и на двата присъства проф. Кахраман. Втория и четвъртия ми преглед бяха при д-р Гьонул, а последния при д-р Юджел. Така че не мисля, че е кой знае колко определящо при кого точно са те "зачислили", пункциите както каза Неми ги правят други специалисти. Аз чакам резултати от ПИД, но към момента съм доволна от проведената стимулация, седем от седемте ми нормално оплодени Я чакат ПИД, като аз съм на 42, а ММ на 49г. и ми е първи опит в Турция. Успех!

# 418
Аз също бях при д-р Лале. Много е мила и внимателна, аз съм й се доверила на 100%. От общо петте ми прегледа по време на стимулация два бяха при нея, като и на двата присъства проф. Кахраман. Втория и четвъртия ми преглед бяха при д-р Гьонул, а последния при д-р Юджел. Така че не мисля, че е кой знае колко определящо при кого точно са те "зачислили", пункциите както каза Неми ги правят други специалисти. Аз чакам резултати от ПИД, но към момента съм доволна от проведената стимулация, седем от седемте ми нормално оплодени Я чакат ПИД, като аз съм на 42, а ММ на 49г. и ми е първи опит в Турция. Успех!

Успех, Наташинка! На класическо оплодени ембриони ли правите ПИД?

# 419
Момичета, знаете ли каква е цената на ДНК фрагментация на сперматозоиди в Мемориал? Някой дали е правил скоро това изследване там?

Общи условия

Активация на акаунт