Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 886
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Днес беше прегледът ми на 2ри ден от цикъла при д-р Васил Бранков в Неовитро и останах много доволна! Млад лекар, нахъсан, личи си че работата му е страст, обяснява изключително подробно, много внимателен. За късмет толкова фоликули с моето нищожно амх никога не бях виждала - цели 5! Обясни ми и ми показа на екрана всеки един фоликул, даде ми и много подробен амбулаторен лист със снимки. Естествено няма пълно щастие и задържания фоликул още не се е спукал, но мисълта ми е, че определено препоръчвам този лекар Simple Smile

# 496
Ние бяхме при нея. На първия преглед бяха професор Кахраман, д-р Ипек, мисля че едното момиче беше специализант, мед. сестра която води документацията и страхотната Алие (преводач от турмед). След като минаха първите прегледи, пуснахме в болницата спермограма за мъжът ми, а аз си носех цветната снимка правена в Турция преди 2-3 месеца. При нас имаше обстоятелства, които наложиха да отложим стартирането на стимулацията с 1 цикъл. През това време си пуснах някои изследвания, които ми липсваха. След като ми дойде се свързах с Алие и тя организира първия преглед на ден 2 от цикъла в Истанбул. Когато се стартира стимулацията всеки ден може да бъдете при различни лекари, които следят фоликулите как растат. Тогава вече комуникирате в обща група с координаторките от болницата. Положението е спокойно, жените са стиковани и комуникацията върви гладко и на време. Всеки следобед ви се изпраща информация за дозата на лекарствата, които да си слагате, така като следобед всички лекари се събират с професорката и всеки случай се обсъжда. За цялата стимулация се видях веднъж с д-р Ипек, но когато дойде време за ЗЕТ ще настоявам да съм при нея. Професионалист е, лъчезарна и предразполагаща.
Относно колата сме с пълномощно, нотариално заверено и преведено на турски език. Никога до сега не са ни го искали вече около 4-5 пъти сме ходили до Истанбул, но е хубаво да го имате, за да си избегнете главоболието и разправиите. Като цяло правилно сте се ориентирали. 
Здравейте,момичета! Попрочетох част от темите,писах си с някои момичета и се навихме с мъжа ми да се пробваме за Турция. Свързах се с Турмед,бързо реагираха и ни запазиха час за Мемориал, при д-р Ипек за юни. Искам да Ви питам няколко неща:
- д-р Ипек ли ще проследява цялата стимулация и ще назначава изследвания/някакво лечение,ако е необходимо? Или прави само първичен преглед?
-  За влизане в Турция сме си изкарали пълномощно за автомобила,но трябва ли да е преведено? Турски или английски? Съответно някой друг документ трябва ли да има превод?

# 497
  • София
Здравейте Simple Smile
Извинявам се, че нахлувам в темата с малко страничен въпрос съм.
От фирмите посредници коя препоръчвате Турмед или Караджа Медикъл?

Търсих във форума, но реално това е най-активната тема за лечение там Sad

# 498
Здравейте Simple Smile

Аз използвам Турмед и съм доволна от тях.

# 499
Ние също използвахме турмед. Отзивчиви, отговарят бързо, има добра комуникация и помощ както с българския, така и с турския координатор. Препоръчвам!
Здравейте Simple Smile

# 500
Здравейте Simple Smile

Ако не държите само на посочените две, бих препоръчала Екслузив Хелт Сървисиз.

# 501
Чувала съм добри отзиви за Exclusive Health Services, но лично аз съм с Турмед и съм много доволна.

Здравейте Simple Smile

[/quote

# 502
Турмед или Exclusive health

# 503
  • София
Благодаря много за отзивите Hug
Не държа на тези приемам и насоки. В нета намерих тези двете просто.

# 504
Здравейте,

Моят трансфер отново се отложи с месец и добавките, които бях предвидила, ще свършат. Веднъж вече едно момиче ми помогна и ми донесе, но ето че сме с още месец напред.

Дали има някой, който ще е в Турция близките дни и ще се върне до 2-3 седмици и би ми взел едни добавки? Пускам парите по револют веднага щом кажете колко струват в аптеката.

Благодаря предварително!

# 505
Здравейте дами! След дълго планиране и много изследвания, с мъжа ми решихме да стартираме 1та ми стимулация в Мемориал през юни. За късмет обаче трябва да ми дойде на 4-5 юни точно, когато започва Курбан Байрам и се очаква много гастърбайтъри да пътуват към Турция. Бихте ли ме посъветвали по кое време на денонощието трафика на границата е най-слаб, за да избегнем висенето с часове на границата? Благодаря ви!

# 506
Не сме пътували покрай техните празници, но ние отидохме на нашия великден. Пътувахме на 17-ти вечерта. Не очаквахме да има такова движение. Чакахме около час за да минем. От 21:30 до към 22:30 бяхме на границата. Разбира се има и шанс ако решат да ви отбият за рентген на колата и ще загубите поне още 30 мин. Но след като се пътува по празници без значение наши или техни трябва да се въоръжим с търпение.
Здравейте дами! След дълго планиране и много изследвания, с мъжа ми решихме да стартираме 1та ми стимулация в Мемориал през юни. За късмет обаче трябва да ми дойде на 4-5 юни точно, когато започва Курбан Байрам и се очаква много гастърбайтъри да пътуват към Турция. Бихте ли ме посъветвали по кое време на денонощието трафика на границата е най-слаб, за да избегнем висенето с часове на границата? Благодаря ви!

# 507
Sunny, много зависи къде ще минавате граница. Ако сте през Малко Търново, там е кошмар покрай празниците, чакали сме и по 4часа.

# 508
Sunny, много зависи къде ще минавате граница. Ако сте през Малко Търново, там е кошмар покрай празниците, чакали сме и по 4часа.
Не, през Капитан Андреево ще минаваме.

# 509
Здравейте момичета! Ние с мъжа ми също сме се решили да поемаме към Турция. Нямаме поставена диагноза, имаме 3 години неуспех, 1 спонтанен аборт, пластики на тръбите, 3 стимулации с кломен, летрозол и фостимон.
Четох много коментари и съм много объркана незнам към кого да се обърна дали към Ексклузив хелт или Турмед. За докторите също всеки ми казва различни мнения. Като цяло сме се спряли на проф.Семра Кахраман, но чувам добри отзиви и за Емре Тургут. Сега пък гледам, че доц.Серкан Орал ще провежда консултации безплатно в София, та се чудя дали да не отидем да чуем какво що..

Общи условия

Активация на акаунт